AySorma aksiyon oldubugun de yaptım ama topuklularla zor sabah akşam evde yapsam daha iyi olucak :)
Öğlen : erişte ve cacık yedim sanırım ikisi 450 cal filandır.
Akşam da az yiyim kayınvalidem yemege çağırdı kesin döktürmüştür tutmam lazım kendimi :)
Bu arada 10 km miiiitebrik ediyorum en içten dileklerimle
Oo sahane ya, 15 km yurusem ben surekli yatarim:26: tebrikler sana. Ama madem bole guzel yuruyosun mideyi kucultsen sen yaza kadar verirsin kilolari. Ilk iki hafta zorlandim ben, mide alismis tabi, genislemis iyice
Evet yürüyüşü çok seviyorum :)
Diyet yapsam da yapmasam da sürekli yürüyorum, psikolojime çok iyi geliyor. Birkaç gün yürümezsem depresif oluyorumBu kadar yürüyüşe rağmen kilo alıyorum, bir de bu açıdan düşünün :18: Günde 10 km yürümeme rağmen kilo alıyorum çünkü boğazdan kesmedikçe 100 km yürüsek faydası yok Ben diyetteyken 15-20 km rahat yürüyorum, kondisyonum olduğu için yorulmuyorum da. İşte mesele yemeyi azaltmak, çok pisboğazım ya
banada eşim çok gülerdi ilk yapmaya başladığımdaGünaydın :)
Akşam börek yedim ıspanaklı ama çok değil
Sabah yarım simit + şekersiz çay
Ara : şekersiz nescafe
öğlen : döner varmış yarım porsiyon yiyebilirim yogurtla
akşamda : Etli patates yemeği
sabah evden çıkmadan leslie yaptım 20 dk oğlum çok güldü :)))
banada eşim çok gülerdi ilk yapmaya başladığımdaama bi süre sonra herkes alışıyo
herşey fit olmak için napalım yani
Ayna karşısında yaptım ilk gülünmücek gibi değil
Menu guzel bence,Günaydın :)
Akşam börek yedim ıspanaklı ama çok değil
Sabah yarım simit + şekersiz çay
Ara : şekersiz nescafe
öğlen : döner varmış yarım porsiyon yiyebilirim yogurtla
akşamda : Etli patates yemeği
sabah evden çıkmadan leslie yaptım 20 dk oğlum çok güldü :)))
Bana eslik ediyolar ya, kimse gulmuyo, ama disardan bi goren olsa kesun guler hop hop ziplayan bi kadinbanada eşim çok gülerdi ilk yapmaya başladığımdaama bi süre sonra herkes alışıyo
aman aman uyma o şeytana canım ben uydum bi çikolatalı gofret yedim bugün sorasında o şeytan susmuyo 2.ciyi istedim deli gibişuan inanılmaz derecede canım çikolata istiyoo
şeytan diyo git makinaya bas al bi canga
ama yoookk ben uyarmıyım şeytana uymama of poff
Uyma ona bosver alma. En kotusu bu seker bagimliligi ya yedikce yiyesi geliyor insanin. Tuzlu aburcubur bile daha az tehlikeli bence, en azindan bi muddet sonra birakiyosun. Isyerinde evde kayisi kurusu erik kurusu bulundurun canlarim, tatli sitegini biraz koreltiyo, hem de cok sagliklişuan inanılmaz derecede canım çikolata istiyoo
şeytan diyo git makinaya bas al bi canga
ama yoookk ben uyarmıyım şeytana uymama of poff
1050 cok az tkca luffen amaakızlar bu gün için 1050 kaloriyle günü kapattım ve 1.5 saat leslie yaptım pazartesi tartılıcam umarım eksileri görürüm
Ilk ay su kaybi cok oluyor, ben 5 kilo vermistim, hatta 5.5. Sonra yavasladi tabi, ortalama haftada 1kiloya yakin veriyorum. Ama herkesin metabolizmasi farkli, sen belki daha cok ya da daha az verebilirsin, yasayip gorcez. Saglikli kilo verdigini dusunursen daha da mutlu olursunKızlar sizce 1 ayda ne kadar kilo verebilirim?
ohhh afiyet bal şeker olsunBugun biraz bonkorluk yaptim kendime ve oglusuma, affolao sever diye bazlama yaptim, oglen bi tane orta boy bende sandvicle yedim. Ama malesef bi kicuk de aksam yedim cok guzeldi. Zor da degil yapmasi ama gurur duydum kendimlen
Ilk ay su kaybi cok oluyor, ben 5 kilo vermistim, hatta 5.5. Sonra yavasladi tabi, ortalama haftada 1kiloya yakin veriyorum. Ama herkesin metabolizmasi farkli, sen belki daha cok ya da daha az verebilirsin, yasayip gorcez. Saglikli kilo verdigini dusunursen daha da mutlu olursun
Tesekkur ederimmohhh afiyet bal şeker olsuninsan arada istiyo cidden bende bu sabah 1 simit yedimmm pişman değilim ama bu hamur işleriyle felan kaloriler hemen hoop doluyo daha sabah 500-600 kalori oldu sanırım neyse bakalım dün azdı evet 1050 kalori ama bu gün 1300lerde olcak gibi günün sonunda tam olarak belirtirim
Cok tatlisin ya, ama bsna da ole oluyo, dusunme kismimm coook uxun suruyoTeşekkür ederim canım :) Bu kadar düşüneceğime icraate geçseydim şimdiye kilo vermiştim, ben bir alemim he
Sabah coştum, 700 kalori sınırına dayandım, günün geri kalanında hafif bir şeyler yemem lazım :)
Misafirlikte gene az almissin, insan israr edilince ne dicegini sasiriyo. Ne gerek var ama dimi.evet dün 1401 kalori almışımspor yok bu ara aksatıyorum sporu sürekli misafirlikteyiz ve akşamları kpss bakmam gerekiyo evde..oysa vaktim daha çok olsa şöyle bir yada iki saat leslie yapmayı çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?