Kalori hesabıyla zayıflama hakkında??

Sark Zeyno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
7
0
Merhabalar,
Bende geçen sene karatay diyeti yaparak 3beyazdan pilav,makarna.patates ve asitli içeceklerden paket ürünleri tüketmeyi bırakarak 3 ayda 9 kilo vermiştim ama bu surec cok zordu benim icin ekmeksiz sürekli açtım hani geceleri acıkınca yoğurt yiyin yada zararı olmayan süt icin derler ya bunlar beni kesmiyordu hep aklım kilo verdikten sonra yiyeceklerimdeydi planlar yapiyodum abartmadan kekler,börekler vs.yicektim ve nitekim sdayanamadim yemeye başladım yine başladifim yerdeydim bu kalori hesabı mantıklı geliyor yalniz kafama takılan bazı sorular var mesela ekmeği çok severim en.azından.sabahları bazen tost yemeye bayılırım yada kurabiye yedim diyelim bunlar normalde diyette olmayan şeyler ya abartmadan kalori hesabıyla sevdiğim seylerden az az yesem günlük kalorimi asmadan kilo vermem mümkün mu bide nasıl hesap yapabilirim onuda bilmiyorum kilo yaş hareket.durumu diye bi yer vardı orada 1700 küsur çıktı şimdi buna bakarak 400 unu düşüp günlük 1100 kaloriui asmamak mi lazim bilgi verirmisiniz lütfen teşekkürler doğumdan sonra tiroit sorunum çıktı bu sebeple kilo vermem zorlaştı ama su bir gercekki unlu gıdalar seker tuz çıkınca kilo vermiştim ama hayatboyu bunlarsız da olmaz kii nacizhane...kilom 68 bu arada ideal kilom 58

X