Kalmak mı taşınmak mı??

Taşınmak çok masraflı. Eğer oturdugnuz ev onlara ait değilse çıkmayın bence. Onlara ait olduğu için sınırlarıniz ihlal oluyorsa çıkın. Diğer türlü sinir cizemedikten sonra uzak olsanız da o sınır aşılır.

Ayrılmak.
Üzerine yürünmüş, küfür edilmiş, eşin fasülyeden eş sesini çıkarmamış. Bunların hepsinin üstüne birde bu aileye bebek mi vereceksiniz?
İyi misiniz siz? O an babanıza söyleyip oradan koşa koşa uzaklaşmaniz gerekirdi.

Kuzum kac. Gelin geldigim ev felan diye kafaya takma. Bende bir sene icinde iki kere tasindim. Evde huzur o kadar önemli ki. Baska birseye benzemiyor. Esinde yaninda. Daha ne olsun. Para tekrar biriktirilir, ama huzurunu satin alamazsin. Ek not: sansin varsa ailene yakin tasin

kayınpederim resmen bana prensesim diye hitap ediyordu taki evlenene kadar
Burda tuhaflik var zaten
Miçmiç olunca boyle sonuclar olmasi normal
Aramayinca trip atan kv falan
Mesafe iyidir her zaman
Ben olsam tasinmam madem küsmüsüm konusmuyorum gelmiyorlar vs, gerek yok tasinmaya durduk yere

Ne kadar uzağa taşındığınız önemli.
Arka sokaktan çıkıp 2-3 saatlik yola gidecekseniz boşa masraf yine gelirler.
Hele de altlarında arabaları falan varsa 5 saatlik yola da gitseniz gelirler üstüne bir de uzun yoldan geldik deyip yatıya kalmak isteyebilirler. Arsız insanla aranıza mecazi anlamda daimi bir mesafe koyabilmeniz lazım. Şu an aranız limoni madem taşınma işiyle uğraşacağınıza bunu devam ettirmeye bakın. Sizin yerinizde olsam o gün yaşanılanları aşağı iner babama anneme anlatır onları arkama alırdım. Sizi ailenizden habersiz sindirmeye çalışmışlar siz de izin vermişsiniz.
Madem eşinizle aranız iyi ailesiyle kavganız kendi ailenizi de içine sokacaktınız. Tek başınıza onlarla baş edemezsiniz. Eşiniz bugün küser yarın barışır anne babası sonuçta. Taşınmak çözüm değil. Ayaklarını evinizden kesmenin uzun vadeli yolunu bulun.

Ev de bulmuşsunuz etmişsiniz kendinize dert mi ariyorsunuz kalıp? Gidin kafanızı dinleyin kendi hayatınızı yaşayın :)

Gelin geldigim evden cikmak zoruma gidiyor nedir ya sacmalamayin esiniz bisey demedikten sonra gidebildiginiz kadar uzaklasin durdugunuz kabahat esyaya eve boyle seylere cok deger vermeyin hicbir anlami yok

Gelin geldiğin evden kendi isteğinle çıktın çıktın yoksa bu edepsiz kadın seni boşatarak çıkarcak zaten ayy kaynanamla cok bi sorunum olmadığı halde sık görüşmem böyle olsa memleketi değiştiririm ne evi koca kadınsın az görüş mesafe koy sende

Şu mükemmel evliliğe zorla bebek yapmak yerine taşınmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…