• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalkık ve aşırı kavisli burun revizyonla doğal hale gelirmi?

eleonora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
55
1
96
Kocaeli
merhaba 1ay kadar önce estetik ameliyat oldum.burnum aşırı kalkık ve kavisli çok mutsuzum.mutsuzluğumu anlatamam.resmen depresiyona girdim.bende burun zamanla inecek durumu yok resmen ucu havada yani kavisi çok. burnum doğal hale gelirmi.böyle kalkık ve özellikle çok kavisli burnu olup normal doğal bir burna kavuşan varmı varsa hangi doktora ameliyat oldular.bu burun nasıl büyür ve aşağıya iner.çok mutsuzum:25:

Fotogranın var mı canım ? Son durum nedir ,hangi doktora olmayı düşünüyorsun ?

merhaba 1ay kadar önce estetik ameliyat oldum.burnum aşırı kalkık ve kavisli çok mutsuzum.mutsuzluğumu anlatamam.resmen depresiyona girdim.bende burun zamanla inecek durumu yok resmen ucu havada yani kavisi çok. burnum doğal hale gelirmi.böyle kalkık ve özellikle çok kavisli burnu olup normal doğal bir burna kavuşan varmı varsa hangi doktora ameliyat oldular.bu burun nasıl büyür ve aşağıya iner.çok mutsuzum:25:

bazı burunlar doğal durmasada çok güzel oluyo acaba senin ki nasıl resim ekler misin

olmaz diye bişey yoktur arkadaşım..burun ucunda dikişler oluyor, onlar sayesinde fazla kalkık olanlar sonra indirilebiliyormuş diye duydum..doktoruna sor bence

Evet doğal hale gelir. Burun ucu indirilebilir, kavisli burun düz burun yapılabilir, burun ucu uzatılabilir, burun ucu genişletilip daraltılabilir, ovalleştirilebilir. Tabi revizyon için 1 yıl beklemek en uygunu. Uzun zamandır bunları araştırıyorum, teknik olarak buruna her şey yapılabilir. Ama revizyonu kesinlikle bu konuda tecrübeli bir doktorun yapması şart. Çok iyi araştırmak lazım.

Aynı problem bendr bende de var burnum yüzüme göre kısa olmuş ve ameliyattan önce olan sorunlarım tekrarladı.çirkinleşmek için olmuşum diyorum.Sizce revizyonda başarılı doktor kim? Burnumun uzaması lazim yoksa kafayı yicem

Lady bayağı bilgilisin sence bu konuda başarılı doktor kim?Güncel Öztürk ü düşünüyorum. Fikrin var mı?

Canım ben yonlendirmek istemem ama diyecegim sey cok iyi arastir. Guncel bey ile gorus. Yaptigi revizyonlari gor. Sana ne yapabilir onu sor. Cok iyi arastirmalisin. Güncel bey de başarılı bir doktor.

burun çok kalkıksa ve burunda kullanılacak kıkrdak kalmamışsa, uzatma işlemi için kulaktan ya da kaburgadan kıkırdak alınması gerekebilir...

ilk ameliyata göre daha fazla iş gerektirdiğinden fiyatıda daha pahalı olur...

ancak ameliyat sonrası yeteri kadar beklediğinizden emin misiniz?

karar verebilmek için ameliyat üzerinden en az 6 ay geçmiş olması gerekiyor...

ben burda 6 ay sonra burnum indi diye yazanlarıda okudum....

bnde ayni dertten muzdaribim gerci 4 ay oldu benim ama duzelicegi yok:) revizyonda en iyi doktor kim oneriniz kim daha dogru Allah icin yardm edin krizler geciyiorum burda hergun:))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

guncel ozturkun yeri nerde ve tahmini fiyat verebiliomsnz revizyona

bnde ayni dertten muzdaribim gerci 4 ay oldu benim ama duzelicegi yok:) revizyonda en iyi doktor kim oneriniz kim daha dogru Allah icin yardm edin krizler geciyiorum burda hergun:))

burun çok kalkıksa ve burunda kullanılacak kıkrdak kalmamışsa, uzatma işlemi için kulaktan ya da kaburgadan kıkırdak alınması gerekebilir...

ilk ameliyata göre daha fazla iş gerektirdiğinden fiyatıda daha pahalı olur...

ancak ameliyat sonrası yeteri kadar beklediğinizden emin misiniz?

karar verebilmek için ameliyat üzerinden en az 6 ay geçmiş olması gerekiyor...

ben burda 6 ay sonra burnum indi diye yazanlarıda okudum....

Ucundaki kemigi kaldirip burnun sirtina dikiyorlarmis ve sanirim bu yontemde burun ucu inmiyormus. Bilgisi olan varmı

Ucundaki kikirdak ne kadar iner burnun fikri olan var mi:(

1 ay oldu cok uzgunum

suan 130 derece de duruyor burnum. 20 derece iner mi

benim tanıdığımımda kalkık ve kavisliymiş şimdi imdirtmiş ve doğal duruyo yanı yapılaniliyomuş kızlar endişe etmeyin:)

Aynı problem bendr bende de var burnum yüzüme göre kısa olmuş ve ameliyattan önce olan sorunlarım tekrarladı.çirkinleşmek için olmuşum diyorum.Sizce revizyonda başarılı doktor kim? Burnumun uzaması lazim yoksa kafayı yicem
Cnm sen naptin oldun mu revizyon ameliyati? İstedigin sonuca kavusabildinmi bende burnumu büyütmek istiyorum..

Back
X