• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalkık burun problemi

Bence burnunuz söylediğiniz kadar kötü değil
Bundan eminim:)
Teşekkür ederim iyi düşünceleriniz için. Çok sağlıklı düşünemediğimin farkındayım ama az buçuk görsel yeteneğim, oran orantı algım var, şu anki haliyle gerçekten kötü. Düşerse normalleşir. Bir de burnum önden eskiden dümdüz inerken şimdi iki kenarında hafif çıkıntı var, kemik mi nedir bilmiyorum çok elleyemiyorum. Bir burun kanadı diğerinden daha geniş. Burun deliklerime pamuklu çubuk bile zor giriyor o kadar dar. Başka problemler de var yani.

Burun ucu zamanla düşüyor ama çok bariz kalkiklik varsa bunu absorbe edecek kadar da düşmüyor. Zaten domuz burun deformitesi diye bir şey bu yüzden var meelesef.
Belki size bir anda o şekilde gelmiştir ilk görüşte, özellikle de önceden burun ucunuz düşükse. 3 ila 6 ay arası bekleyin aşağı yukarı şekilleniyor burun. Fazla aynaya bakıp kafaya takmamaya çalışın çünkü elden bir şey gelmediği için ancak psikoloji bittigiyle kalıyor.

Burun ucu zamanla düşüyor ama çok bariz kalkiklik varsa bunu absorbe edecek kadar da düşmüyor. Zaten domuz burun deformitesi diye bir şey bu yüzden var meelesef.
Belki size bir anda o şekilde gelmiştir ilk görüşte, özellikle de önceden burun ucunuz düşükse. 3 ila 6 ay arası bekleyin aşağı yukarı şekilleniyor burun. Fazla aynaya bakıp kafaya takmamaya çalışın çünkü elden bir şey gelmediği için ancak psikoloji bittigiyle kalıyor.
Çok bariz kalkıklık var gibi geliyor bana.

İnşallah öyle değildir o zaman. Deformite durumları çok zor maalesef. Bazı doktorlar masada foto çekiyor ameliyattan önce öyle bir görüntü varsa belli olur ordan bence.
Ameliyat masasındaki görüntüye göre düşebiliyor diye biliyorum ben ama, öyle değil mi?

Ameliyat masasındaki görüntüye göre düşebiliyor diye biliyorum ben ama, öyle değil mi?
Ameliyattan sonra çekilen görüntü burnun nasıl olacağını ortaya koyuyor bence genel hatlarıyla. Evet tabii ki burun ucu zamanla düşüyor ama o ilk görüntüde bir sorun olup olmadığı bence belli oluyor.

Ameliyattan sonra çekilen görüntü burnun nasıl olacağını ortaya koyuyor bence genel hatlarıyla. Evet tabii ki burun ucu zamanla düşüyor ama o ilk görüntüde bir sorun olup olmadığı bence belli oluyor.
He... İkidir ameliyat masası fotoğrafım yok! O fotoğraf nerede, çok merak ediyorum.

Düşer, maksimum 1 sene o deliklerin görünümü düzleşiyor, kavis azalıyor ve oturuyor.
Şuan çok ödemli, haddinden fazla kalkık ise her şey geçtiğinde güzel bir burnunuz olacak, bunu düşünün.
Şuan hafif olsaydı, süreç bittiğinde gayet düşük olurdu.

Düşer, maksimum 1 sene o deliklerin görünümü düzleşiyor, kavis azalıyor ve oturuyor.
Şuan çok ödemli, haddinden fazla kalkık ise her şey geçtiğinde güzel bir burnunuz olacak, bunu düşünün.
Şuan hafif olsaydı, süreç bittiğinde gayet düşük olurdu.
Umarım öyledir çünkü şu an 1 kilometre öteden bu burun yapma diye bağırıyor.

Merhaba. Bugün bantlarım çıktı ve burnumu ilk kez tam olarak gördüm. Gördüğüm an hayatımın en kötü anıydı diyebilirim çünkü burnum aşırı kalkık. Profilden normal gözüküyor sorun yok ama önden burun deliklerim ortada, kuru kafa gibi bir görüntü var. (Editleme: profilden dikkatli incelememiştim, bantlar çıkmadan önceki gibi zannediyordum, bantlar çıkınca burnum havaya kalkmış, yani profilden de domuzcuk burnu.) Doktora özellikle önden burun delikleri ortada olmasın demiştim. İnecek diyor ama inanasım gelmiyor şu an. Asimetri de var deliklerde ama kuru kafa görüntüsünden ona üzülemedim bile. Aynaya bakmaktan korkuyorum şu an, bırakın fotoğraf çekmeyi.

Hep böyle başlıklar açılıyor farkındayım. Bugün 13. günüm. Düşer mi sizce... çünkü cidden hayatım kararmış gibi geliyor şu an. Sokağa filan mümkün değil çıkamam bu şekilde.
Aynı durum tepki bende de vardı ama şu an daha kalkıp yapıp düşmesin diye tekrar ameliyat olurdum korkmayın düşer burnunuz zaten 6 ay oturması ödemleri atmasın..

damaged lemon damaged lemon gözlerim gayet iyi görüyor normal karşidan cekilmiş haliyle bile domuz gibi bi burnun yok ama o kadar şişki olmuş daha 15 gün ne olucak saniyordum gercekten fazla takıyorsun düşmemesinin imkinatı yok burnun şiş artik anla bunu şuraya sadece burnunun olan fotolarıni at benim gibi yazmicaklarsa hiç birsey bilmiyorumdur

Son düzenleme:
damaged lemon damaged lemon gözlerim gayet iyi duruyor normal karşidan cekilmiş haliyle bile domuz gibi bi burnun yok ama o kadar şişki olmuş daha 15 gün ne olucak saniyordum gercekten fazla takıyorsun düşmemesinin imkinatı yok burnun şiş artik anla bunu şuraya sadece burnunun olan fotolarıni at benim gibi yazmicaklarsa hiç birsey bilmiyorumdur
Teşekkür ederim, sizinki gibi yorum gelince bir an içim rahatlıyor sonra aynaya bakınca yine moralim bozuluyor, zor bir süreç psikolojik olarak. Tüm internete açık resim yüklemek istemedim o yüzden özelden sorana yolluyorum.

Back
X