• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalkık burun problemi

Teşekkür ederim, bir an içim rahatlıyor sonra aynaya bakınca yine moralim bozuluyor, zor bir süreç psikolojik olarak. Tüm internete açık resim yüklemek istemedim o yüzden özelden sorana yolluyorum.
Şu bana attığin ilk fotolar acık drgil burnun belli hem yazmişsında neden rahatsız olduğunu fotolara onları atabilirsin hem zaten atsan ne olacak benim yıllardır boy boy fotolarım var 🤣

Öf ne bileyim işte hahah.
Ben bir sürü fotoğraf yüklemiştim ki düzgün yorumlar alabileyim. Yazarak anlatmak görmek gibi olmaz ki. Hem o kadar mesaimiz var, bana neden atmadın? :(

Bir de genel bir şey söylemek istiyorum. Daha ilk haftalarda fıstık gibi burunlarınızı paylaşıp yok çok kalkık, yok çok doğal diye paylaşımlar yapıyorsunuz arkadaşlar. Gerçekten 1-2 ay bekleyip de sonuçla alakalı bir problem yoksa böyle konular açmayın bence ya. Bakın beni gördünüz, 2. ameliyatta hâlâ eğri büğrü burnum var. Siz fıstık gibi burunları sorun ettiğinizde ben daha çok üzülüyorum. Herkesin gördüğü eğriliği doktorum görmüyormuş! İçim içimi yiyor ya... Hakikaten böyle konular açıp kendinizi üzeceğinize güzel burunlarınızın keyfini çıkarın.

Benim de yok çünkü kötü oldu neyini göstersin diye düşündüm kendi bile silmistir.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Sordum bir kez, çekiyoruz hepsini, kayıtlarda vardır dedi beyefendi. Fakat o kayıtların nerede olduğunu bulamadılar!

Doktorunuz kimdi ve şimdi nasıl burnunuz banada foto atarmısınız bende ameliyat olacağım korluyorum

Merhaba son durumun nedir? Bende 14 Haziran ameliyat oldum ve ameliyat çıkış fotolarına dahi burnum kalkık duruyor. Doğal istemistim oysa😔. Sürekli burda benim gibi yorumları okuyor ve hergün dua ediyorum insin diye. Aynada kendimi taniyamıyorum resmen.

Yok, gerçekten çok kalkık. Normal bir görüntü değil, sokakta böyle bir insan yok. Erkek arkadaşım yüzüme bakamadı öyle söyleyeyim.
Gerçekten cok kötü bende de ayni sorun var bide dusagimda kalkmis gülerken sincaba benziyorum düzelir mi acaba depresyona girdim 10 gunundeyim

Çok güzel duruyor, alın burun geçişi bence harika ve hiç de bahsettiğin gibi kalkık değil. Sen eski haline alıştığın için yadırgaman çok normal, yüzde tamamen ödem olduğu için bakış, gülüş, mimikler etkileniyor. Yabancılaşmanın sebebi bu bana kalırsa. Birkaç ay sonra eski halini hatırlamayıp fotoğraflara baktıkça şaşıracaksın.

Arkadaşlar banada bir yorum yazarmıısnz 21 . Gündeyim , banada kalkık geliyor biraz olsun inmesi ne zamanı buluyor tahmini

Eklentiler

• A3D1B268-8F1F-439F-BE1E-6E69D69A454B.webp
    A3D1B268-8F1F-439F-BE1E-6E69D69A454B.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 203
  • E018E000-A094-472C-923D-D67D8F058A83.webp
    E018E000-A094-472C-923D-D67D8F058A83.webp
    4 KB · Görüntüleme: 204
Dün ameliyat olduysanız biraz sakin!

Ay ne bileyim ilk gun cikan baskalarinida gordum alcili tamponlu vs boyle kalkik degildi. İster istemez cok korktum. Ufacik bi mudehale yapcakti cunku dr sirt kismina. Ama burun ucuylada oynamis pisman oldum disina mudehale etttrdigime ameliyat masasindaki fotoda da biraz kalkiklik var. İnecek diyor. Alcilar ve tampon var simdi .burun ucumu göremiyorum burun kanatlari ise cok asagida suan. Normalmi bu ya.yani bu kalkiklik alci tampon alinsa bile inmez gibi gorundu gozume Dr cok rahat davraniyor ve normal diyor bende asiri endise ettim cunku kalkik burundan nefret ediyorum.dr a da bilhassa soyledimm rahat endisesiz bi surec gecircem diye beklentiye girdim sanirim. Nefes sorunumu halletmisken burun sirtimda azcik alinsin istemistim pisman oldums su strese degmezmis.

Back
X