Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar günaydın . tel kırması örtüsü var elimde el emeği işçiliğği çok fazla incelerseniz göreceksiniz. tv ünitesi orta sehpa gibi eşyalarınızda kullanabilirsiniz çok şık ve değişik duruyor. 50 ye almıştım ben 30a bırakırım düşünen arkadaşlara yardımcı olurum
iyi akşamlar kızlar yumurta haşlama makinesini 2 kere kullandım hiçbir sorunu yooktur mutfağım küçük olduğu için satıyorum 20 ye almıştım 10 atl düşünüyorum. tuzluğun biri kırıldı onu da 10 tl ye bırakırım. kitaplar tane 5 tl hepsi 30 tl . diğerleride 10 tl. düşünen arkadaşlara yardımcı olurum
ikisidde 38 numara kızlar çok rahat ayakkabılar. puma spor ayakkabısını spor salonuna yazıldım 2 kere giydim. diğeri de downtown markadır 2 kere giydim sıfır sayılır . pumalar 30 tl ayakkabılar 20 tl düşünüyorum