Kalitesiz yumurtası olanlar toplanın

washingtonxy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
37
3
6
35
Hanımlar meraba ,düsük amh ve kalitesiz yumurtası olanlar neler yaptınız nasıl beslendiniz de kaliteyi amh yi arttırdinız burda paylaşalım birbirimize destek olalım

Merhabalar, 2 kez tüp bebek denemesi yaptık ilkinde yumurtalarım boş çıktı ikincisinde 1 tane çıktı o da sağlıksızdı. Eksozom yaptırdım ben bıkac ay ıcınde dogal yolla hamıle kalmazsam tekrar tup bebek yapıcaz

Merhabalar, 2 kez tüp bebek denemesi yaptık ilkinde yumurtalarım boş çıktı ikincisinde 1 tane çıktı o da sağlıksızdı. Eksozom yaptırdım ben bıkac ay ıcınde dogal yolla hamıle kalmazsam tekrar tup bebek yapıcaz
O nasıl yapılıyor ?

Ben de takviye edici gıda diye konu açmıştım ne almalı acaba iyi olması için

Ben 2 tüp bebek denemesi geçirdim.ikisi de kimyasal oldu.43 yaşındayım artık yasa bağlıyorum.ikisinde de en iyi kalite 2 embriyo transfer edildi.halbuki 2.denemede yediğime ictigime uykuma herseye dikkat ettim.her gün yürüyüş yaptim kilo verdim.diyetisyen eşliğinde ilerledik. Eşimde. Ekstradan diyetisyen esliginde badem ceviz incir nar hayit cayi vs vs vs.ama olmadı.nasip kısmet demekki.bir de yaş.

Doktorum gebelik oluşuyor tutunuyor dedi kimyasalda olsa ama embriyo sıkıntılı oldugundan rahim atıyor dedi.biz yumurta ve embriyoyu dışından değerlendiriyoruz içini bilemeyiz dedi.genetik bilir dedi.ama bende pgt önermedi zaten 2 yumurtamiz var hiç gerek yok toplar yine transfer ederiz bi gün iyisine denk gelir inşallah dedi.ayrica sigara kullanıyorum tabiki bırakılmalı hele hele transferden önce.ama transferden sonra kimyasal gebeliğe kesinlikle sigaranın etkisi yok dedi.fosur fosur icilse bile dedi.kan degerlerinin kötü olması pıhtılaşma vs hic birinin kimyasal gebeliğe neden olmadığını söyledi.

O nasıl yapılıyor ?

Ben de takviye edici gıda diye konu açmıştım ne almalı acaba iyi olması için
yani sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ben ama öyle çok çok dikkat ediyorum da diyemem. Eksozom ; anestezi altında yumurtalıklara kök hücre tedavisi yapılıyor yumurta kalitesin arttırmak için inşallah yararlı olur

Ben 26 yasimda evlendim ve 9 sene oldu evleneli bir sene sonra doktora gittigimde esimin sperm dusuk oldugunu normal yolla gebelik elde edilmeyeceğini ve benimde yumurta sayimin 4 tane oldugunu amh mın 0.52 oldugunu ögrenmistim. 29 yasımda 1 sefer tüp denedik 2 tane kalitesiz embiriyo transfer edildi tutmadı.ve 32 yasimda tekrar tup bebege gittim farkli doktora.iki tane yumurtam gorunuyordu biri gelismedi digeri toplandi döllendi embriyo olustu ama 5.gune gitmedi.ve tekrar bir yumurtam olustu yine aynı oldu ve biraktik maddiyat bittiği icin ve simdi tam 4 sene oldu yaşim 36 dogru giderken tekrar gittik.yine 2 yumurta gorunuyor du basladik gonal f vb ilk hafta iyi gidiyor yumurta buyuyor dedi ve ikinci hafta gittik yok bu deger yeterli degil buyumemis dedi ve yumurtanin biride yok olmus digeri duruyo ama yeterli buyumemis dedi ve simdi 3.haftadayim bu sefer igne yazmadı klomen yazdi bunu kullan bu hafta bakalim o tek yumurta buyurse alıyım ve o an da prp nide yapalım dedi

Ben 26 yasimda evlendim ve 9 sene oldu evleneli bir sene sonra doktora gittigimde esimin sperm dusuk oldugunu normal yolla gebelik elde edilmeyeceğini ve benimde yumurta sayimin 4 tane oldugunu amh mın 0.52 oldugunu ögrenmistim. 29 yasımda 1 sefer tüp denedik 2 tane kalitesiz embiriyo transfer edildi tutmadı.ve 32 yasimda tekrar tup bebege gittim farkli doktora.iki tane yumurtam gorunuyordu biri gelismedi digeri toplandi döllendi embriyo olustu ama 5.gune gitmedi.ve tekrar bir yumurtam olustu yine aynı oldu ve biraktik maddiyat bittiği icin ve simdi tam 4 sene oldu yaşim 36 dogru giderken tekrar gittik.yine 2 yumurta gorunuyor du basladik gonal f vb ilk hafta iyi gidiyor yumurta buyuyor dedi ve ikinci hafta gittik yok bu deger yeterli degil buyumemis dedi ve yumurtanin biride yok olmus digeri duruyo ama yeterli buyumemis dedi ve simdi 3.haftadayim bu sefer igne yazmadı klomen yazdi bunu kullan bu hafta bakalim o tek yumurta buyurse alıyım ve o an da prp nide yapalım dedi
Merhaba 26yaşınızdan 36yaşınıza amh değeriniz ne kadar değişti? Adet olmaya devam ettiniz mi? Bende 26 yaşımdayım ve şuan aynı şeyleri yaşıyorum bu yüzden merakımı affedin

Hanımlar meraba ,düsük amh ve kalitesiz yumurtası olanlar neler yaptınız nasıl beslendiniz de kaliteyi amh yi arttırdinız burda paylaşalım birbirimize destek olalım
Merhaba yaşım 40 4kez tüp bebek denemesi ve 1kez ekzosom yaptrdım ekzosom doktor boşuna para harcamışsın dedi bu arada geçen ay doktor mfk takvıelerıne başladım prenıum rezerve paketi çünkü amh değerım çok düşük 0,28 tedavilerde 5yumurta oluştu hepsi boş çıktı inşallah Allah herkese kalbindekini nasip eder

Merhaba yaşım 40 4kez tüp bebek denemesi ve 1kez ekzosom yaptrdım ekzosom doktor boşuna para harcamışsın dedi bu arada geçen ay doktor mfk takvıelerıne başladım prenıum rezerve paketi çünkü amh değerım çok düşük 0,28 tedavilerde 5yumurta oluştu hepsi boş çıktı inşallah Allah herkese kalbindekini nasip eder
Amin keske soyle buraya yumurtam kalitesizdi ama şunlari sunlari yaptim ksliteli oldu gibi başaranlar gelip bizim olanlara yardimci olsalar

Amin keske soyle buraya yumurtam kalitesizdi ama şunlari sunlari yaptim ksliteli oldu gibi başaranlar gelip bizim olanlara yardimci olsalar
Geldim yazıyorum ama dinleyin bak :)
Bi kere efendim bu kalitesizlik sorununun ilk nedeni beslenme ve stres
Diğer nedeni hareketsizlik bence
Ben bebek sahibi olmak için her yolu denedim kızlar olmadı sonra gittim aşılama tüp bebek yaptım negatif oldu.. Sonra dedim olmuyosa olmuyor ne yapayım kabullendim.
İkinci kez tüp bebek yapayım dedim son kez
Beslenmeli düzenledim
Sıfır şeker
Düşük karbonhidrat
Her gün avakado
Kabak çekirdeği
Biberiye çayı bir fincan
Wifiyi kapat her gece
Telefonu başka odada bırak
Radyasyon dan uzak dur
Yeşillik ten bol beslen
Balık haftada mümkünse iki kez felan
Bol salatalı
Kuru yemiş
Vitamin takviyesi olarak omepaq10 ve imprly
İmprly hem
eşim hem ben kalite için ve folik için kullandık
Üçüncü ay tesadüfen Dr kontrolünde Dr dedi çok güzel yumurta var 22 mm ve çatlamış dedi
Ve böylece hamile kaldım.
Bir de o gün okadar inanmadım ki hamile kalacağıma her ay gün sayıp test yaparken o ay unuttum ne de olsa olmaz diye unuttuğum için stres yönetimi ile yaradı..

Kısaca beslenme yürüyüş doğru zamanda ilişki ve stres e dikkat edin.

Çok sevindimm benim değerim 0.90 doktorlar bana 35yaşını göremeyebilirsin bile dediler canım o kadar sıkıldı ki. 26 yaşımdayım.
Bozma moralini Dr bana da normal yoldan hamile kalamazaın dedi kaldım doğurdum bile :) onların her dediği çıkmaz Allah büyüktür.

Tüp bebek doktorum yumurta kalitesi için prp ve ekzozum bunlar etkisi kesin olmayan deneme yöntemleri dedi. Yani boşuna yapmayın kızlar bir nevi para tuzağı ben yaptım etkisi olmadı

Back