- 15 Haziran 2023
- 37
- 3
- 6
- 35
- Konu Sahibi washingtonxy
Hanımlar meraba ,düsük amh ve kalitesiz yumurtası olanlar neler yaptınız nasıl beslendiniz de kaliteyi amh yi arttırdinız burda paylaşalım birbirimize destek olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl yapılıyor ?Merhabalar, 2 kez tüp bebek denemesi yaptık ilkinde yumurtalarım boş çıktı ikincisinde 1 tane çıktı o da sağlıksızdı. Eksozom yaptırdım ben bıkac ay ıcınde dogal yolla hamıle kalmazsam tekrar tup bebek yapıcaz
yani sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ben ama öyle çok çok dikkat ediyorum da diyemem. Eksozom ; anestezi altında yumurtalıklara kök hücre tedavisi yapılıyor yumurta kalitesin arttırmak için inşallah yararlı olurO nasıl yapılıyor ?
Ben de takviye edici gıda diye konu açmıştım ne almalı acaba iyi olması için
Merhaba amh değeriniz yaşınız nedirHanımlar meraba ,düsük amh ve kalitesiz yumurtası olanlar neler yaptınız nasıl beslendiniz de kaliteyi amh yi arttırdinız burda paylaşalım birbirimize destek olalım
Merhaba 26yaşınızdan 36yaşınıza amh değeriniz ne kadar değişti? Adet olmaya devam ettiniz mi? Bende 26 yaşımdayım ve şuan aynı şeyleri yaşıyorum bu yüzden merakımı affedinBen 26 yasimda evlendim ve 9 sene oldu evleneli bir sene sonra doktora gittigimde esimin sperm dusuk oldugunu normal yolla gebelik elde edilmeyeceğini ve benimde yumurta sayimin 4 tane oldugunu amh mın 0.52 oldugunu ögrenmistim. 29 yasımda 1 sefer tüp denedik 2 tane kalitesiz embiriyo transfer edildi tutmadı.ve 32 yasimda tekrar tup bebege gittim farkli doktora.iki tane yumurtam gorunuyordu biri gelismedi digeri toplandi döllendi embriyo olustu ama 5.gune gitmedi.ve tekrar bir yumurtam olustu yine aynı oldu ve biraktik maddiyat bittiği icin ve simdi tam 4 sene oldu yaşim 36 dogru giderken tekrar gittik.yine 2 yumurta gorunuyor du basladik gonal f vb ilk hafta iyi gidiyor yumurta buyuyor dedi ve ikinci hafta gittik yok bu deger yeterli degil buyumemis dedi ve yumurtanin biride yok olmus digeri duruyo ama yeterli buyumemis dedi ve simdi 3.haftadayim bu sefer igne yazmadı klomen yazdi bunu kullan bu hafta bakalim o tek yumurta buyurse alıyım ve o an da prp nide yapalım dedi
Merhaba yaşım 40 4kez tüp bebek denemesi ve 1kez ekzosom yaptrdım ekzosom doktor boşuna para harcamışsın dedi bu arada geçen ay doktor mfk takvıelerıne başladım prenıum rezerve paketi çünkü amh değerım çok düşük 0,28 tedavilerde 5yumurta oluştu hepsi boş çıktı inşallah Allah herkese kalbindekini nasip ederHanımlar meraba ,düsük amh ve kalitesiz yumurtası olanlar neler yaptınız nasıl beslendiniz de kaliteyi amh yi arttırdinız burda paylaşalım birbirimize destek olalım
Düzenli olarak adet oluyorumMerhaba 26yaşınızdan 36yaşınıza amh değeriniz ne kadar değişti? Adet olmaya devam ettiniz mi? Bende 26 yaşımdayım ve şuan aynı şeyleri yaşıyorum bu yüzden merakımı affedin
Amin keske soyle buraya yumurtam kalitesizdi ama şunlari sunlari yaptim ksliteli oldu gibi başaranlar gelip bizim olanlara yardimci olsalarMerhaba yaşım 40 4kez tüp bebek denemesi ve 1kez ekzosom yaptrdım ekzosom doktor boşuna para harcamışsın dedi bu arada geçen ay doktor mfk takvıelerıne başladım prenıum rezerve paketi çünkü amh değerım çok düşük 0,28 tedavilerde 5yumurta oluştu hepsi boş çıktı inşallah Allah herkese kalbindekini nasip eder
Çok sevindimm benim değerim 0.90 doktorlar bana 35yaşını göremeyebilirsin bile dediler canım o kadar sıkıldı ki. 26 yaşımdayım.Düzenli olarak adet oluyorum
Geldim yazıyorum ama dinleyin bak :)Amin keske soyle buraya yumurtam kalitesizdi ama şunlari sunlari yaptim ksliteli oldu gibi başaranlar gelip bizim olanlara yardimci olsalar
Bozma moralini Dr bana da normal yoldan hamile kalamazaın dedi kaldım doğurdum bile :) onların her dediği çıkmaz Allah büyüktür.Çok sevindimm benim değerim 0.90 doktorlar bana 35yaşını göremeyebilirsin bile dediler canım o kadar sıkıldı ki. 26 yaşımdayım.