kalitesiz yumurta

Bende sizin gibi yapiyorum kuru ama ilac vermedi bu sefer doktorum kendi halinde gelismesine bakicak yumurtaya..benim korkum ilacsiz gelisme olmassa bir daha tedaviye baslayamayacagim..maddi olarak cok yiprandik cunku..bu incir kurunun bosa gitmesi beni cok endiselendiriyor..
Bende çok ise yaradı ve birçok kişide de çok ise yaramış diye okumuştum zaten normal adet dongumuzde 1 yumurta gelişir o yüzden takma kafaya bence ilacsiz olunca da daha kaliteli olur diye düşünüyorum önemli olan erken catlamasi onu da fatih bey ayarlar zaten sanırım bu sana fazla pahalıya mal olmaz kafaya çok takma sakın biliyorsun stres bizim bas düşmanımız

Bende çok ise yaradı ve birçok kişide de çok ise yaramış diye okumuştum zaten normal adet dongumuzde 1 yumurta gelişir o yüzden takma kafaya bence ilacsiz olunca da daha kaliteli olur diye düşünüyorum önemli olan erken catlamasi onu da fatih bey ayarlar zaten sanırım bu sana fazla pahalıya mal olmaz kafaya çok takma sakın biliyorsun stres bizim bas düşmanımız
Tesekkur ederim umarim bende de ise yarar incir kuru..pazartesi hem kontrolum var hem de histeroskobi olucam..bakalim nasil ilerleyecek surec bilmiyorum..

Merhaba canım bende fatih beyin hastasıyım hatta incir kuruyle güzel sonuç alan kişi benim önceden 4 yumurtam oluşurken incir kürü yaptığım ay 9 yumurtam oldu ve çok az ilaçla çok iyi gelişim gösterdi fatih bey gerçekten işinin ehli bir doktor çok doğru bir seçim yapmissin

Arkadaşlar ben incir kurunu ibrahim saracoglunun sayfasından bakıp uyguladim 8 tane inciri 3 bardak kaynayan içme suyunun içine atıp 15 dk daha kaynatip sabah ve akşam yemeğinden önce yada sabah aç karninada olur içtim tedaviden yani adet olmadan 10 gün önce başladım yumurta toplanincaya kadar zaten 25 gün kullanıp 1 hafta ara vermek gerekiyor sonra tekrar 25 gün http://mucizeiksirler.kadinlarkulubu.com.tr/2010/04/hamile-kalmak-icin-incir-kuru-ibrahim.html?m=1 burdan bakın daha ayrıntılı olur ve çok şükür o ay 9 tane follikul oldu 8i yumurta 7 side döllendi doktorum inanamadi ne yedin ne ictinde böyle güzel yumurtaların oldu diye gonal f 225 le başlamıştık tedaviye öyle güzel gelistilerki 2. kontrolde 187.5 sonra 150 sonra 137.5 sonra 112.5 en son 75 ünite ye düştü ilaçlar incir geliştirdi yumurtalarimi sonuca gelince su an hamileyim ama degerlerim düşük 2 güne bir kan veriyorum bakalım hayırlısıyla katlanacak mi yoksa kimyasal yada dış gebelik te olabilir

Tesekkur ederim umarim bende de ise yarar incir kuru..pazartesi hem kontrolum var hem de histeroskobi olucam..bakalim nasil ilerleyecek surec bilmiyorum..
Arkadaslar bu sogan,incir bal corekotu tarcin kurlerinin hepsini bir arada mi yapiyorsunuz yoksa ayri ayri aylarda mi. Bir de adetin kacinci gunu yapiliyorlar bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaslar bu sogan,incir bal corekotu tarcin kurlerinin hepsini bir arada mi yapiyorsunuz yoksa ayri ayri aylarda mi. Bir de adetin kacinci gunu yapiliyorlar bilgi verirseniz sevinirim
Corekotu bal tarçın adet in 2. Günü başlayıp ovulasyon tamamlanınca kesiliyor yani 14. Gün falan bitiyor incir kuru 25 er gün 2 tur 1 hafta ara ile onun özel bir zamanı yok ben adetime 1 hafta kala baslamistim mesela

ben kistim için sogan kürü yapmıştım ve adetimi 4 gün geciktirdi.. ki benim 28 günde bir olurdu mutlaka. adet düzensizliği olanlar dikkatli kullansın..

merhaba benim de çok az yumurtam var onlar asla artmıyor malesef :KK43: hiç üzülme kalite için tavsiyelerim, her akşam aytmadan önce 2 tane bioestoren hap kullanıyorum içinde 60 tane var ,bir de koenzim kullanıyorum.bunları sgk falan ödemiyor 250 tl yi falan bulabilir.çikolata,tatlı yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor.hazır yoğurt yemeyin.ben incir kürü çok yaptım bir ay çok faydasını da gördüm.bazı otlarıda kaynatıp içtim fayda görmediğim için bir şey diyemeyeceğim canım.her gün dua :) lütfen Allahım işimiz sende ol dersen olur herkese ver bize de ver.
Bende biosteron dhea kullaniyorum 1 aydir. 3 ay daha kullanacagim haziranda tedavi olcam. Aralık 2014 de negatif sonlandi tedavim. Yumurta sayimda kalitemde az doktorum 4 ay dhea kullan dedi yas 26

merhaba benim de çok az yumurtam var onlar asla artmıyor malesef :KK43: hiç üzülme kalite için tavsiyelerim, her akşam aytmadan önce 2 tane bioestoren hap kullanıyorum içinde 60 tane var ,bir de koenzim kullanıyorum.bunları sgk falan ödemiyor 250 tl yi falan bulabilir.çikolata,tatlı yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor.hazır yoğurt yemeyin.ben incir kürü çok yaptım bir ay çok faydasını da gördüm.bazı otlarıda kaynatıp içtim fayda görmediğim için bir şey diyemeyeceğim canım.her gün dua :) lütfen Allahım işimiz sende ol dersen olur herkese ver bize de ver.
Benimde sayi ve kalite az 1 aydir dhea kullaniyorum 3 ay daha kullanacagim

Benimde sayi ve kalite az 1 aydir dhea kullaniyorum 3 ay daha kullanacagim
Çuha çiçeği yağı sipariş verdim bende internetten eski formları okudum orda kullananlar olmuş yumurta kalitesi için bende gelince kullanicam antioksidan içeriyor bir sürü şeye de faydası var insallah yumurta kalitesinide olumlu etkiler

X