Biliyorum canım burda da defalarca iyi dediler nasip şans walla bu işlerDoktor için çok iyi diyorlar benim çevremde iki kişi ona gidip ilk denemede hamile kaldı.
Aret bey de mi tedavi görüyosunuz nasıl gidiyor peki.. ben en çok ohss sendromundan korkuyorumBen pcos hastayım şuan 2.tüp bebek tedavimdeyim
Yok ben aret beyde görmüyorum ilk tedavimi yasemin çekmezde gördüm dozlarım çok yüksekti bayada iyi embriyom çıktı ama tutmadı ohss olmadım doktorum o konuda çok tecrübeliydi 35 yumurta toplamıştı şuanki tedavimi devlet hastanesinde görüyorum çok çok daha düşük doz kullandılar 16 yumurtam toplandı ama bu sefer gaz sancım şişkinliğim çok sürdü geçen cuma odum opuyu mide bulantım hala var ama doktor zamanla geçer evde dinlen dedi ohss dediğiniz şey evet insanı korkutuyor ama tecrübeliyse doktorunuz hiç birşey olmuyorAret bey de mi tedavi görüyosunuz nasıl gidiyor peki.. ben en çok ohss sendromundan korkuyorum
Ya çok değişiyor bu durum haklısınız işinin ehli doktorsa bişey olmaz da bütün görüştüğüm doktorlar olursun sen ohss dedi üstüne bide kötü yorumlar görünce korkum artıyor çünkü az önce yorumda gördüöYok ben aret beyde görmüyorum ilk tedavimi yasemin çekmezde gördüm dozlarım çok yüksekti bayada iyi embriyom çıktı ama tutmadı ohss olmadım doktorum o konuda çok tecrübeliydi 35 yumurta toplamıştı şuanki tedavimi devlet hastanesinde görüyorum çok çok daha düşük doz kullandılar 16 yumurtam toplandı ama bu sefer gaz sancım şişkinliğim çok sürdü geçen cuma odum opuyu mide bulantım hala var ama doktor zamanla geçer evde dinlen dedi ohss dediğiniz şey evet insanı korkutuyor ama tecrübeliyse doktorunuz hiç birşey olmuyor
Merhaba benim yumurta sayim sizden daha az ve kalite düşük. Henüz çare bulamadım ama akdeniz usulü beslenme ile daha önce orta kalitede çıkan yumurtalarım, son 2 opu da 4 tane iyi kalitede çıktı. 2 ay önce Aret Kamer'de transfer oldum ama tutmadı maalesef. Doğru beslenme ile daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz diye düşünüyorum.Kızlar Merhaba,
Son tüp bebek tedavisinde Aret Kamar'a gittik. 75 ıu gonall-f ve klomen ile 5 tane 3.gün embrıyosu elde etti,2 si transfer oldu , tutmadı.
Biz de kalan embrıyoların tutacagına ınanmadığımızı ve başka bir tedaviye başlamak istediğimizi söyledik. Sadece klomen ile yumurta toplayacağını belirtti.
Sadece klomen ile hamile kalan,5.gün embriyosu görenlerya da kalitesiz yumurta ile çareler bulanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Yani çokta düşünmemek lazım benim ilk tedavimdeki doktorum yumurtalarım çok büyümüştü midem çok bulanıyordu korktum dedimki yasemin hanım ohss mi oldum dediki korkma herşey kontrolum altında sana birşey olmicak ben o doktırda günlük 450 doz alıyordum ama doktorum çok tecrübeliydi yumurtaları topladı ben hiç şuanki hastanede yaşadağım sorunları yaşamadım yumurta büyütme dönemi toplamadan önce çatlatma ipnesi vuruyoruz sana ovitrelle verirsem seni zora sokar ohss riskin olur ama ben diğer ilacı vericem dedi dediği gibide oldu hiç sorun yaşamadım ama bu hastanede ovitrelle kullandım iğneyi vurduğum günden beri çekiyorum gaz şişlik mide bulantısı kötü oldum ohss yaşayanlar olduğu için sizinde ağır yaşıyayacağınız anlamına gelmez kaldıki kaç bin kişi var pcos olup tüp bebek yaptıran hepsi bu süreçten geçiyorYa çok değişiyor bu durum haklısınız işinin ehli doktorsa bişey olmaz da bütün görüştüğüm doktorlar olursun sen ohss dedi üstüne bide kötü yorumlar görünce korkum artıyor çünkü az önce yorumda gördüö
Diğer ilaç dediğiniz gonapeptyl miydi?Yani çokta düşünmemek lazım benim ilk tedavimdeki doktorum yumurtalarım çok büyümüştü midem çok bulanıyordu korktum dedimki yasemin hanım ohss mi oldum dediki korkma herşey kontrolum altında sana birşey olmicak ben o doktırda günlük 450 doz alıyordum ama doktorum çok tecrübeliydi yumurtaları topladı ben hiç şuanki hastanede yaşadağım sorunları yaşamadım yumurta büyütme dönemi toplamadan önce çatlatma ipnesi vuruyoruz sana ovitrelle verirsem seni zora sokar ohss riskin olur ama ben diğer ilacı vericem dedi dediği gibide oldu hiç sorun yaşamadım ama bu hastanede ovitrelle kullandım iğneyi vurduğum günden beri çekiyorum gaz şişlik mide bulantısı kötü oldum ohss yaşayanlar olduğu için sizinde ağır yaşıyayacağınız anlamına gelmez kaldıki kaç bin kişi var pcos olup tüp bebek yaptıran hepsi bu süreçten geçiyor
Evet oyduDiğer ilaç dediğiniz gonapeptyl miydi?
Haklısınız hayırlısı olsun herşeyin zaten benim yapımda var panikli olmak :) akışına bırakmak lazımYani çokta düşünmemek lazım benim ilk tedavimdeki doktorum yumurtalarım çok büyümüştü midem çok bulanıyordu korktum dedimki yasemin hanım ohss mi oldum dediki korkma herşey kontrolum altında sana birşey olmicak ben o doktırda günlük 450 doz alıyordum ama doktorum çok tecrübeliydi yumurtaları topladı ben hiç şuanki hastanede yaşadağım sorunları yaşamadım yumurta büyütme dönemi toplamadan önce çatlatma ipnesi vuruyoruz sana ovitrelle verirsem seni zora sokar ohss riskin olur ama ben diğer ilacı vericem dedi dediği gibide oldu hiç sorun yaşamadım ama bu hastanede ovitrelle kullandım iğneyi vurduğum günden beri çekiyorum gaz şişlik mide bulantısı kötü oldum ohss yaşayanlar olduğu için sizinde ağır yaşıyayacağınız anlamına gelmez kaldıki kaç bin kişi var pcos olup tüp bebek yaptıran hepsi bu süreçten geçiyor
Sağol canım inşallah seninde güzel haberlerini alırızHaklısınız hayırlısı olsun herşeyin zaten benim yapımda var panikli olmak :) akışına bırakmak lazımallahım yardımcınız olsun ve diğer arkadaşlara da inşallah tutar ve güzel hikayelerinizi de okuruz
Kaç tane olgun çıktı ,kaçı 5. Gün oldu , o kadar doz kaliteyi etkilemedi mi?Yani çokta düşünmemek lazım benim ilk tedavimdeki doktorum yumurtalarım çok büyümüştü midem çok bulanıyordu korktum dedimki yasemin hanım ohss mi oldum dediki korkma herşey kontrolum altında sana birşey olmicak ben o doktırda günlük 450 doz alıyordum ama doktorum çok tecrübeliydi yumurtaları topladı ben hiç şuanki hastanede yaşadağım sorunları yaşamadım yumurta büyütme dönemi toplamadan önce çatlatma ipnesi vuruyoruz sana ovitrelle verirsem seni zora sokar ohss riskin olur ama ben diğer ilacı vericem dedi dediği gibide oldu hiç sorun yaşamadım ama bu hastanede ovitrelle kullandım iğneyi vurduğum günden beri çekiyorum gaz şişlik mide bulantısı kötü oldum ohss yaşayanlar olduğu için sizinde ağır yaşıyayacağınız anlamına gelmez kaldıki kaç bin kişi var pcos olup tüp bebek yaptıran hepsi bu süreçten geçiyor
Sizin yumirta çok diye gonapeptyl veemisler. Benim az. 5-7 arası toplanıyor. Ovitrelle bulamadıgim için mecbur kaldık. Gonapeptyl vurulunca taze yapilmiyormus. Yarım saat önce vuruldum. Çok ağrı var şuan karnimda.Evet oydu
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSizin yumirta çok diye gonapeptyl veemisler. Benim az. 5-7 arası toplanıyor. Ovitrelle bulamadıgim için mecbur kaldık. Gonapeptyl vurulunca taze yapilmiyormus. Yarım saat önce vuruldum. Çok ağrı var şuan karnimda.
Aret kamarda sadece klomenle tedavi gördüm. 3 tane grade 2 embriyom transfer edildi ve biri tuttu. Öncesinde başka hastanelerde iğne ile tedavi görmüştüm ama işe yaramamıştı. İleri yaş olunca klomen daha iyi oluyor yumurtalar için. Az oluyor ama en azından daha iyi kalitede oluyorlar.Kızlar Merhaba,
Son tüp bebek tedavisinde Aret Kamar'a gittik. 75 ıu gonall-f ve klomen ile 5 tane 3.gün embrıyosu elde etti,2 si transfer oldu , tutmadı.
Biz de kalan embrıyoların tutacagına ınanmadığımızı ve başka bir tedaviye başlamak istediğimizi söyledik. Sadece klomen ile yumurta toplayacağını belirtti.
Sadece klomen ile hamile kalan,5.gün embriyosu görenlerya da kalitesiz yumurta ile çareler bulanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
1.tedavide 35 yumurta 20 olgun çıktı 18 tane döllendi 6 tane 5.güne iyi kalite dondurulmuştu tutmadı hiç biri şuanda 16 yumurta topladılar 15 olgun çıktı 10 tane döllendi 4 tane iyi 1 tane orta kalite 5 embriyo dondurulduKaç tane olgun çıktı ,kaçı 5. Gün oldu , o kadar doz kaliteyi etkilemedi mi?
Evet ondan kaynaklıydıSizin yumirta çok diye gonapeptyl veemisler. Benim az. 5-7 arası toplanıyor. Ovitrelle bulamadıgim için mecbur kaldık. Gonapeptyl vurulunca taze yapilmiyormus. Yarım saat önce vuruldum. Çok ağrı var şuan karnimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?