kaliteli ve ucuz parfüm ...

kitie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
1.652
2
66
Kocaeli
kaliteli, çabucak uçup gitmeyen ama bütçeyi de yormayacak bir parfüm arıyorum kızlar. tavsiye edebileceğiniz böyle parfümler var mı? özellikle çiçek ve meyve kokuları istiyorum.

bütçeyi yormayacakk diyorsan u1 parfüm lady million çıkarmış gayet hafif kaldıkça güzelleşen bir koku armani she tarzında... orjinali hakkında bilgim yokk... koku çokk yeni pekk kimsede yokk denemeni tavsiye ederim... europhia da istediğin tarzda çokk ağır değil ama beğenmesi tereddütlü bir koku...

ALİX AVİEN,VİVA CAPRIO,EMOTION,CALDION,EQUAL,XO...
Hangi tarzdan hoşlanıyorsun bilmiyorum ama bu saydıklarımın çeşitleri var,hem de çok kolay bulabilirsin.(migros,tansaş,carrefour ya da herhangi bir hipermarkette)
Ayrıca rosense,avon,oriflame,flormar gibi markaların da hoş ve uygun kokuları var.

maksimum 60 tl lik bakıyorum kızlar. bu saydıklarınız ne kadar ki?

avondan little black veya pur blanca alabilrsn bence en güzel kokuları bu avonun hem her ay indirime giriyo küçük boylarıda var

çiçeksi sabunsu kokular mı fresh kokular mı baharatlı oryantal kokular mı sevıyorsun? ten rengin nasıl birde parfum kullanımında fıyattan once sorulacak olanlar bunlar orıflame ıstedıgın fıyatta parfum bulabılrsın hemde gayet kalıcıdır...

avonu çok kullandım da oriflame hiç kulanmadım. beyaz tenliyim. çiçek ve meyve kokularını seviyorum. oriflameden önerebileceğiniz parfümler hangileri?

avonu çok kullandım da oriflame hiç kulanmadım. beyaz tenliyim. çiçek ve meyve kokularını seviyorum. oriflameden önerebileceğiniz parfümler hangileri?

oriflameden , dancing lady var , 3. kez alıyorum bende kesinlikle çoooooook güzel :)

giordani white gold süperdir seversin şuan kullanıyorum miss o olabılr.grace güzeldir

giordani white gerçektende muhteşem avonun spotlight ı hemen hemen aynı kokular ama avondaki edt oriflamedeki edp yani inanılmaz kalıcılık farkı var... iki fıssla mımmmmm gün boyu kalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…