Selam kızlar çeyiz hazırlığı olsun,normal güne aldığımız çamaşırlar olsun hangi markaları tercih ediyorsunuz,nerelerden alıyorsunuz?Tahtakale ve eminönünden alan varsa fiyatları ve mağaza isimleri paylaşsın birbirimize yardım edelim buyrunn . . .vereliniortak
tahtakale eminönünü bırak bence mağazalara git kampanyaları takip et.
taftakale falan hiç farklı satmıyor bence.
loyada iyi oluyor nbb mallarını satıyor genelde.
kompedan diye bir mağaza var bir de ordada güzel şeyler oluyor.
ama nbb yi tavsiye ederim fiyatları uygun ve de kaliteli gerçekten
kızlar ben gidebildikçe eminönünden alıorum tek kelime ile süper diebilirm yaklaşık 1ay önce gidip kom
'dan 20tl'ye pijama takımları 15tlsütyen fln aldım ayrıca normal günlük çamaşırda yeni inci kullanıorum onuda eminönünden buradaki fiyatların 7-8 tl altına alıorum heleki 5-6 sütyen fln allıosam daha çok ind. yapıolar bilginizeeee
kızlar ben gidebildikçe eminönünden alıorum tek kelime ile süper diebilirm yaklaşık 1ay önce gidip kom
'dan 20tl'ye pijama takımları 15tlsütyen fln aldım ayrıca normal günlük çamaşırda yeni inci kullanıorum onuda eminönünden buradaki fiyatların 7-8 tl altına alıorum heleki 5-6 sütyen fln allıosam daha çok ind. yapıolar bilginizeeee
Canım NBB ve Yeni ınci yi tavsiye ederim la senza da çok güzel ama pahalı oyshoyu çok met ediyolarlar genelde alışveriş merkezlerinde oluyorlar ama oysho ya hiç gidip bakmadım :)
bana da leyla marka önerdi canım, hem onu hem de yeni inciyi aldım fakat yeni incinin göğüs kısmı çok yukarda kaldığı için leyla marka olanı kullandı gelinlik için, çok kibar duruyor
mahmutpaşada bursa pazarı var
kime sorsanız gösterir.
3 katlı bir pasaj bursa pazarı.
oranın en alt katında pierre cardin satan bi dükkan var.
%50 indirimli veriyor bütün çamaşırları,gecelikleri vs...
bana da leyla marka önerdi canım, hem onu hem de yeni inciyi aldım fakat yeni incinin göğüs kısmı çok yukarda kaldığı için leyla marka olanı kullandı gelinlik için, çok kibar duruyor
Ben Piere cardin almıştım giyip provaya gittim gelinlikçim hiç beğenmedi.Karnımı olduğunda 3 kat daha etli gösterdi.Sırf danteline bakıp kanıp almışım.80'e almıştım.İade edilmeyi bekliyor.
Başka bitane satın aldık.Onun markası da Leyla .Karnımı olduğundan 3 kat daha düz gösterdi.göğüs bölgesi da daha kibar üstelik fiyatı da sadece korse 55,jartiyer ve çamaşır 10+10 toplam 75 'e aldım.daha düğünüm olmadı.Provam Leyla çamaşırına göre yapıldı.
Eminönü'nde söz kıyafetimi aldığım kız daha sonrada nişan kıyafetim için yardımcı olmuştu.Ben göğüs kısmımdan biraz rahatsızlık duyduğumu,uygun birşey aradığımı söyleyince o da bana Leyla marka al dedi.Bak adını unutmuştum,konu başlığını görünce düşünmeye başlamıştım,yazanlar olmuş sağolsun :))
Normalde de Yeni İnci'den alıyorum.Pahalı geliyor biraz ama kaliteli en azından,bir yıkamayla bozulmuyor hemen...