• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli tertemiz ürünler herşey 3 tl

Hepsi beraber 7 tl :) Fil desenli duvar saati 50 cm : 10 tl 3'lü şekerlik : 8 tl 3'lü filler : 2 tl toplam son kaç tl olur ve bambi çanta tek gözlü mü ayrıntılı foto var mı... Kafası yapıştırma ama pek belli olmuyor isteyen arkadaslara ayrıntılı resim atabilirim : 5 tl bunun ebatı çok mu büyük ankarada olduğum için kargo çok mu tutar acaba

Hepsi beraber 7 tl :) Fil desenli duvar saati 50 cm : 10 tl 3'lü şekerlik : 8 tl 3'lü filler : 2 tl toplam son kaç tl olur ve bambi çanta tek gözlü mü ayrıntılı foto var mı... Kafası yapıştırma ama pek belli olmuyor isteyen arkadaslara ayrıntılı resim atabilirim : 5 tl bunun ebatı çok mu büyük ankarada olduğum için kargo çok mu tutar acaba
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Biblo 65 cm civarı kargo genelde 7 tl civarı tutuyor ptt kargoyla gönderiyorum ben.Hepsi 37tutuyor 35 tl olur sizin için:KK36:

biblo 65 cm civarı kargo genelde 7 tl civarı tutuyor.ptt kargoyla gönderiyorum ben.heosi 37 tutuyor 35 olur sizin için

Güncell hanımlar :))Alışverişe gitmek için yol parası= alışveriş size gelsin kargo parası :)) ikiside aynı değilmi?:KK58:Bide toplu alım indirimide varr:KK9::KK200:

Son düzenleme:
Back
X