- 8 Temmuz 2015
- 625
- 68
- 28
- 47
Atalar kartala yakınIstanbulda nerde oturuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atalar kartala yakınIstanbulda nerde oturuyorsun
Hepsi beraber 7 tl :) Fil desenli duvar saati 50 cm : 10 tl 3'lü şekerlik : 8 tl 3'lü filler : 2 tl toplam son kaç tl olur ve bambi çanta tek gözlü mü ayrıntılı foto var mı... Kafası yapıştırma ama pek belli olmuyor isteyen arkadaslara ayrıntılı resim atabilirim : 5 tl bunun ebatı çok mu büyük ankarada olduğum için kargo çok mu tutar acaba
biblo 65 cm civarı kargo genelde 7 tl civarı tutuyor.ptt kargoyla gönderiyorum ben.heosi 37 tutuyor 35 olur sizin içinHepsi beraber 7 tl :) Fil desenli duvar saati 50 cm : 10 tl 3'lü şekerlik : 8 tl 3'lü filler : 2 tl toplam son kaç tl olur ve bambi çanta tek gözlü mü ayrıntılı foto var mı... Kafası yapıştırma ama pek belli olmuyor isteyen arkadaslara ayrıntılı resim atabilirim : 5 tl bunun ebatı çok mu büyük ankarada olduğum için kargo çok mu tutar acaba
İstanbuldayım postane kargoyla gönderiyorum istanbul içi 5 tl istanbul dışı 7 tl falan tutuyorKargo falan mı geliyor Hangi şehirdesiniz