- 18 Haziran 2015
- 3.868
- 38.917
- 508
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şehir dışındaydım gelmem biraz uzun sürdü gelincede yazdım zaten neyse sağlık olsun kısmet değilmiş
keşke durumunuzu bildirseydiniz üzüldüm şimdi neyse nasip kısmet herşey yanlış anlaşılma olmuş
aslında söylemiştim ama dediğim gibi sağlık olsun yeni alışverislere kısmet :)keşke durumunuzu bildirseydiniz üzüldüm şimdi neyse nasip kısmet herşey yanlış anlaşılma olmuş
Beğendiğin başka bir ürün olursa yardımcı olurum canım:)aaa pardon gecikeceğimi söylememişim
Uzunluk 50 cm yani küçük değil:) 10 tlnazar boncuklu saat ne kadar, ayrıca ebatı küçük mü
Siz nerede oturuyorsunuzkargo ne kadar tutar acaba?
6 tl civarı tutar postane kargoyla.4 kiloya kadar aynı fiyat tutuyor.paket küçük olunca fiyat az oluyor oyüzden.diğer ürünlerden varsa beğendiğiniz beraber gönderebilirim daha avantajlı olur.bazı ürünleri bayağı uygun fiyat yaptım:)aydın ilindeyim
Siz beğendiğiniz ürünleri söyleyin ben yazarım size.3lü narlar üçlü ahşap mumluk fincan askılığı siyah resim çerçevesi ve çöp adam herbiri 5 tl.geri kalanlar fiyatlar değişiyor.fiyatlar yazmadığı için bilemiyorum
Kafası kırık yapıştırılmış olduğu için ki bende öyle almıştım 5 tlye veriyorum ama deformasyon belli olmuyor.Zenci heykelleri sevdim :) ne kadar