Erkek İnfertilitesi Kaliteli sperm için doğal gıda ve takviye önerileri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar ben bir şeyy anlamadım anlayan varsa yazabilir mi sperm sonucu hangisi tam olarak yani normalde anlarım da bu çok kaırsık geldi
Eki Görüntüle 2792977 Eki Görüntüle 2792978 D
Dahaa önce de benzer ne sonuç görmüştüm burada. Tek anlaşılan 12 ml sayı ve 2 hareket. Morfoloji yazmıyor da. Ya sperm yeterince bulunamadı ve böyle yada tablo eksik çıkarılmış. Vardır böyle bir tabloyla karşılaşanlar.

Sizde azospermi mi vardı? Daha önce de benzer ne sonuç görmüştüm burada. Tek anlaşılan 12 ml sayı ve 2 hareket. Morfoloji yazmıyor da. Ya sperm yeterince bulunamadı ve böyle yada tablo eksik çıkarılmış. Vardır böyle bir tabloyla karşılaşanlar.
Yo azo değildi ama oligoastenozospermi idi çok düşüktü neyse sağlık olsun 12 milyon ise iyi bana göre çünkü düşüktü sayı 400 bin di 3 ayda bir birwz artıyodu

Yo azo değildi ama oligoastenozospermi idi çok düşüktü neyse sağlık olsun 12 milyon ise iyi bana göre çünkü düşüktü sayı 400 bin di 3 ayda bir birwz artıyodu
Tabi genel kriterlere göre düşük ama 400 binden çıktıysanız mükemmel bir sonuç :)
Hız yükselmemiş daha. Proxeed yada havuç suyu içirin. Çok iyi bir gelişme, daha da iyi olur inşallah

Tabi genel kriterlere göre düşük ama 600 binden çıktıysanız mükemmel bir sonuç :)
Hız yükselmemiş daha. Proxeed yada havuç suyu içirin. Çok iyi bir gelişme, daha da iyi olur inşallah
Yine düşğk olduğunu biliyorum 🤭ama o sayıdan bu sayı ya gelmisse hamdolsun şükürler olsun diyorum 🤗

Canim benzer sorunlar var asil sorunumuz morfoloji.
Propolis ari sutlu karisim
E vitamini
C vitamini
Omeemge 3
Proxeed plus
Coban cokerten kapsül kullaniyor esim ve evet sigara içiyor ben de teotras arastirayim hemen üzüm çekirdeği mi alsam yoksa direk vitamini mi

Canim benzer sorunlar var asil sorunumuz morfoloji.
Propolis ari sutlu karisim
E vitamini
C vitamini
Omeemge 3
Proxeed plus
Coban cokerten kapsül kullaniyor esim ve evet sigara içiyor ben de teotras arastirayim hemen üzüm çekirdeği mi alsam yoksa direk vitamini mi
Teatrioyu genelde şiddetli infertilitede veriyorlar. Ben bugün üzüm çekirdeği tozu aldım. Yoğurt bal vs karıştırıp yemek için. Herşeyi de ilaçla halletmek için böylesi şimdilik daha iyi gibi.

Teatrioyu genelde şiddetli infertilitede veriyorlar. Ben bugün üzüm çekirdeği tozu aldım. Yoğurt bal vs karıştırıp yemek için. Herşeyi de ilaçla halletmek için böylesi şimdilik daha iyi gibi.
Ben de öyle denettireyim ozaman morfoloji sorununuz varsa cobancokerten otunu mutlaka deneyin

Sperm morfolojisi, hızı ve sayısı için şiddet ile iki bu vitamini öneririm. neoforfil men , proxeed plus.
Fiyatları 250 civarında ve etkili oldugunu düşünüyorum.
Allah gönlünüze göre versin 💐
bunlar eczanede reçeteli mi satılıyor ?

Protime men promotil men proxeed plus en bilinenleri... ama ihtiyaca yönelik başka takviyeler de var. Doğal gıda takviyesi neler yapıyorsunuz?
çakşır tozu aktarda satılıyor
Her sabah aç karna bal ile karıştırıp yenirse sonuç alındığını duymuştum

Canım sizin 400 binden 12 mlyona ne kadar sürede yükseldi ve neler yaptınız yazar misn
Canım bzm ya öyle oldu veya önceki hastane yanlıs baktı. Çünkü esimin 3 ay önce bu hastaneki testi 11 milyon yazıyor biz bir şey kullanmadan 12 milyon 200 bin olmus.
Artık bilmiyorum bende anlamadım. Biz yeni başladık kürlere. 1 ay oldu.
Sırasi ile şöyle
Bal arı sütü polen propolis karısımi.
Keçi boynuzu kürü.
Incir kürü (zeytinyağında bekletilmiş)
Kuruyemiş yiyo.
Her sabah 2 tane haşlanmış yumurta yiyo.
Paket gıda tüketmiyor çikolata cips veya kola vs.
Bide hacamat ve sülüğe başlayacak inşallah.

Kızlar sperm icin zencefil nasil kullanılır bilen var mı kök halinde mi toz mu almak lazım kaynatıp suyu mu iciliyor
Nette baktim ama bulamadim bir türlü

X