Kaliteli diyebileceginiz oje markası?

Cileklimonataa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
2
0
6
Bursa
Kızlar kullandıgım ojelerden pek memnun kalamıyorum (flormar ve golden rose) Havuzda denizde falan hemen soyuluyor.Şöyle kaliteli bildiginiz bi marka önerebilirmisiniz?Suya falan dayanıklı olsun.Şu ana kafar kullandıgım en iyi pasteldi sanırım.Pastel tarzı önerebilirmisiniz?
Yada çıkmaması,kalıcı olması için tavsiyeleriniz?Şimdiden teşekkürler

ojenin üzerine parlatıcı cila sürebilirsin. yada matlaştırıcı. yada top coat. o zaman uzun süre dayanır. onlardan birini sürmediğimde sürdüğümün ertesi günü soyulmaya başlıyo benimkiler bunları yaparsan ojede marka arıycagını sanmıyorum :):):)

Tamam bide öyle deniyelim bakalım:) Yorumun için teşekkürler

Gabrini diyorum...

En onemlisi hayvanlar uzerinde test yapmiyorlar..
Benim icin cok onemli bir kriterdir bu...
Diger markalar yapiyor ..

Markani kendin sec topigini aratarak detayli bilgi alabilirsiniz arkadaslar..

Ojelerinin soyulma derdinden muzdaripsen ve dayanıklı bir oje arıyorsan Alix Avien ve China Glaze'i öneririm. Fiyatları bizim yerli markalar Flormar ve GR'a göre pahalı yalnız. Denize havuza girip çıkıyorsan Gabrini'den uzak dur derim. Suyla temas edildiğinde tırnaklar yumuşadığı için ojeler çok kaliteli değilse soyulması daha kolay oluyor.
Şahsen ben 100+ oje sahibi olarak oje alırken fiyatını pek düşündüğümü söyleyemeyeceğim. Ben bir oje uzmanıyım artık :)

sally hansen dünyanın en güzel ojesi. 8 lira olduğundan 2 tane deneyebildim ama çok güzel. fırçası falan tek harekette sürebiliyorsun. rengi de güzel veriyo paraya değiyoo. watsons'ta var

Alix Avien'i öneririm ben de fiyatı uygun ve sürümü, kalıcılığı çok güzel.

bir de Catherine Arley ojeleri çok beğeniyorum, yine uygun fiyatlı ve çabuk da kuruyor

hayvan deneyleri yapmadıklarından da tercih ediyorum

Sally Hansen ojeleri fiyatı biraz pahalı ama oldukça başarılı.Bu arada ojeyi bir kere bolca sürmek yerine az miktarda 2 kez uygularsan daha iyi olur.

Arkadaşlar flormar ve golden rose saks mavisi ojelerini aldım fakat bana çok sıvı geldi rengi hiç güzel durmuyor. deneyen oldu mu hiç?bir de saks mavisi hangi marka oje önerirsiniz?

ben pastel, alix avien, rimmel ve maybelline'in ojelerinden inanılmaz memnunum.

Son düzenleme:
Sparitual marka oje 7 gün boyunca soyulmayan oje diye geçiyor birde Sally hansen marka var eczanelerde satılıyor.

SpaRitual markasını nereden alabilirim internet dışında, bilginiz var mı?

bu marka çok sağlam logolu, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardan, fellik fellik ojelerini arıyorum...

Sally hansen ojeleri gerçekten çok kaliteli
Gratiste satıldığını gördüm fiyatları yüksek.

merhaba eskden flormarin ojeleri daha kaliteliydi sanirim.ben sally hansen kullaniyorum oldukca basarili,hemen soyulmuyor.Ayrica yukarida da yazilmis avonunda ojeleri cok basarili.Bide china glaze ojeler var tr de satisi saniorum internetten.Onlarda harikadir OPI ayrica yurtdisindan getirip denedigim bir markaydi su an sephoralarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…