• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli diyebileceginiz oje markası?

Sally Hansen'ın kalitesini gördükten sonra başka oje kullanamaz oldum kızlar. Gratis'te "hard as nails" serisi geçen hafta 9 liraydı. hakikaten kendi tırnağımız gibi sert. ayrıca ankaradaysanız 7. caddede amerikan pazarı var orada da 5 lira :)

China Glaze kullanmaya başladığımdan beri başka markadan oje alasım gelmiyor . Kalite olarak aslında zararlı maddeler olmasın diyorsanız özellikle marka seçmeniz lazım ama kalıcılık açısından altına baz üzerine de koruyucu kullanırsanız hepsi aynı :16:

kaliteli oje denince ilk olarak inglot'un oje reyonu aklıma geliyor, ne çok çeşit vardı mağazaları kapanınca çok üzüldüm:/

Fiyat/kalite olarak Flormar ın ojelerini gayet başarılı buluyorum.renk skalası olarak da çok geniş.Sally Hansen dan bir top coat alıp üzerlerine sürerseniz extra parlaklık ve kalıcılık da sağlamış olursunuz.30 tane china glaze almaktansa bu şekilde uygulamak daha mantıklı geliyor bana.bir de Sally Hansen kütikül jeli aldınız mı, kuaförde manikür derdiniz de sona erer.rimmel ojelerin de fırçalarını çok başarılı ve pratik buluyorum.tek fırça darbesiyle bir tırnağı boyayabiliyorsunuz.son olarak da essens kurutucu damla ile kurutunuz mu tamamdır :)

bizim ofiste bulaşık makinesi yok, bulaşıkları biz yıkıyoruz. yani günde 2 kere duya giriyorum ellerim en iyi ihtimalle. ve farmasinin ojesi buna rağmen 1 hafta ucu bile çıkmadan kalıyıor. kesiinliklee farmasi diyorum!

bizim ofiste bulaşık makinesi yok, bulaşıkları biz yıkıyoruz. yani günde 2 kere duya giriyorum ellerim en iyi ihtimalle. ve farmasinin ojesi buna rağmen 1 hafta ucu bile çıkmadan kalıyıor. kesiinliklee farmasi diyorum!

golden rose color rich serisini tavsiye ederim gerçekten çok güzel renkleri var ve çok parlak. essence' i de çok beğenerek kullanıyorum. sally hansen derin pembe ve ahududu renkleri harika. bunlar dışında chına glaze, rimmel, color club markalarını da tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
Essie markasını deniyorum ben de, gayet başarılı. Acaba Chanel kullanan var mı aranızda? Ünlü rouge noir (no. 18) ojesini denemek istiyorum ama çok pahalı.

Kızlar kullandıgım ojelerden pek memnun kalamıyorum (flormar ve golden rose) Havuzda denizde falan hemen soyuluyor.Şöyle kaliteli bildiginiz bi marka önerebilirmisiniz?Suya falan dayanıklı olsun.Şu ana kafar kullandıgım en iyi pasteldi sanırım.Pastel tarzı önerebilirmisiniz?
Yada çıkmaması,kalıcı olması için tavsiyeleriniz?Şimdiden teşekkürler :54:

Kesinlikle alix avien

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar flormar ve golden rose saks mavisi ojelerini aldım fakat bana çok sıvı geldi rengi hiç güzel durmuyor. deneyen oldu mu hiç?bir de saks mavisi hangi marka oje önerirsiniz?

Alix avien diyorum tekrar bakın bu ☺️
Resim alıntı.. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405973254.043574.jpg

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back