Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Wet n Wild ın mega last serisi süper diyebilirim. İki kat sürüp üzerine bir de kalyon top coat sürüyorum. Beş güne kadar dayanabiliyor :) gratiste satılıyor. Çok pahalı da değil ayrıca
China Glaze ve Essie cok kaliteli ojelerdir, ama fiyatlari ucuz degil malum. Ben genellikle en sik kullandigim ve klasik renkteki ojeler icin ikisinden birini tercih ediyorum. Farkli renkler, cok sik kullanmayacagim sirf cesit olsun diye alacagim ojeler icinse Rimmel London. O da oldukca kaliteli aslinda ama digerleri kadar degil tabii
dior ve mac ojeyi hiç sevmedim.. flormar onlara 10 basar.. ben en çok chanel , mavala ojeyi seviyorum bide rimmel ojede güzel onun haricinde gereksiz para hayal kırıklığı oluyo.. mesela mac ojede şok yaşadım çok kötüydü..
h&m'in yeni çıakrdığı oje serisi cok kaliteli ve bir sürü renk seçeneği mevcut . benim favori rengim bitter chocolate oldu :) bunun dışında sally hansen'i de cok kaliteli buluyorum