- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
isteyene çalıştığım yerin adresini özelden atayım gelsin kendi tanışsın zaten işinize gelmeyince hemen bu konu fake demek moda olmuş sözlükte.. kadınlar evli adamların peşine düşmez diyen pollyana arkadaşlar sadece bu forumda evli ama seviyoruz bırakmam onu diyen yüzlerce konu görebilirler hadi bir kısmı bilmiyor diyelim geri kalanlar?
bu kadar aldatma vakası yaşanıyorsa bu adamlarla sevgili olan kızların hepsi bilmiyor değil demek ki evli erkek peşine düşen kızlar hiç de azınlık değil biraz dünya gerçeklerine bakmak gerek
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??
ister inan ister inanma umrumda değil ama daha önce de sordum madem öyle kaç tane adamın yanına yanaşan kadına ben evliyim olmaz dediğini duydun şahsen ben görmedim her erkek fırsat ayağına geldimi tepmez aldatmayan değil fırsatını bulamayan erkek vardır hep söylerim bu kadınlar da biliyor bu gerçeği
yani kocan tipsiz çirkin bişeyse zaten aldatamaz kadın yanaşmaz yanına çünkü sen de ah kocam ne kadar sadık diye kendini kandırırsın asıl sadık adam gel bu gece yatalım diyen kadına eşimi seviyorum yapamam diyen adamdır gerisi boş.
isteyene çalıştığım yerin adresini özelden atayım gelsin kendi tanışsın zaten işinize gelmeyince hemen bu konu fake demek moda olmuş sözlükte.. kadınlar evli adamların peşine düşmez diyen pollyana arkadaşlar sadece bu forumda evli ama seviyoruz bırakmam onu diyen yüzlerce konu görebilirler hadi bir kısmı bilmiyor diyelim geri kalanlar?
bu kadar aldatma vakası yaşanıyorsa bu adamlarla sevgili olan kızların hepsi bilmiyor değil demek ki evli erkek peşine düşen kızlar hiç de azınlık değil biraz dünya gerçeklerine bakmak gerek
aldatılmadınmı yoksa aldatıldığından haberinmi yok bir de bu açıdan bak ben bir gerçeği anlatıyorum sen aldatıldın demiyorum ama bu kadar emin olan kadınlar bir detaydan yıllar önce aldatıldıklarını öğrenebiliyorlar o yüzden sözlerime kulak asmanı öneririm.
benim bir derdim yok ama kadnların bu saf halleri beni üzüyor ne yazık ki..
yalan yakalanılırsa yalandır ne de olsa.
aldatılmadınmı yoksa aldatıldığından haberinmi yok bir de bu açıdan bak ben bir gerçeği anlatıyorum sen aldatıldın demiyorum ama bu kadar emin olan kadınlar bir detaydan yıllar önce aldatıldıklarını öğrenebiliyorlar o yüzden sözlerime kulak asmanı öneririm.
benim bir derdim yok ama kadnların bu saf halleri beni üzüyor ne yazık ki..
yalan yakalanılırsa yalandır ne de olsa.
Yani sen arkadaşa diyorsun ki, mutlaka aldatıldın ama haberin yok...
Kadınsa aldatılmadım diyor, aldatılan bir kadın mutlak hisseder öyle değil mi?
Kaldı ki bu sözleri sarfettiğin kişi bir anne adayı, gebelikte insanların daha hassas olabileceğini düşünürsek kadının içine neden kurt düşürmeye çalışıyorsun?
Herkes aldatır diye bir kaide yok, her erkek aldatacak diye de bir kaide asla yok. Sen çevrende ne gördün bilemem, benim bu konuda çok takdir ettiğim insanlar var. Kimsenin özeli genel yapma hakkı yoktur.
valla kadınlar evli erkeklerin peşine düşmez diyen kimse halt etmiş :)
önceki konuma bakın, eşimin iş yerinden birinin eşimi arayıp telesekretere abuk subuk bi msj bıraktığını söylemiştim.
dün de eşimi telefondan wechat diye bi msjlaşma programından eklediğini görünce işyerini bastım
kız eşimin akrabasının yanında çalışıyo neymiş akrabasının yanında çalışıyo diye eklemiş falan filan
ne münasebet ya salak mıyım ben sen ne cesaret öyle bişeyden eklersin benim kocamı
tipi de tam müsait zaten kadının mini etek bilmemne
biz salağız sanki aklı sıra muhabbet kuracak yollu
gittim kadına ağzıma geleni söyledim rezil ettim elli kişinin ortasında utanmıyo musun diye
ohh iyi oldu
bu arada bu kız da muhasebeci :)
Höhhh yani höhhhhhhhhh....
Hanımefendi, insanları giyimiyle ayırt etme hakkını nerden alıyorsun? Mini etek giymiş diye ne hakla bir insana yollu diyebiliyorsun?
Hayır açık biri değilim alınsam bu söze ama, kimseye de bu gözle bakmadım ne cüretle bakabilirim zaten, bir kadın bir kadına nasıl böyle bir ithamda bulunabilir?
ha bir de muhasebeciymiş, bu ne demektir Allah aşkına? Ben de muhasebeciyim, sen ne demek istiyorsun?
aldatılmadıysam kocam çirkin bide bu var
bilemedim ki bana hoş geliyo adam
Dünya ahiret bacım olun :) Birbirinize çok yakışıyorsunuz.
Yalnız enişteyi direkt Fatih Ürek moduna sokmuşsunDünya ahiret abim olsun deseydin daha mı iyi olurdu acaba :))
valla kadınlar evli erkeklerin peşine düşmez diyen kimse halt etmiş :)
önceki konuma bakın, eşimin iş yerinden birinin eşimi arayıp telesekretere abuk subuk bi msj bıraktığını söylemiştim.
dün de eşimi telefondan wechat diye bi msjlaşma programından eklediğini görünce işyerini bastım
kız eşimin akrabasının yanında çalışıyo neymiş akrabasının yanında çalışıyo diye eklemiş falan filan
ne münasebet ya salak mıyım ben sen ne cesaret öyle bişeyden eklersin benim kocamı
tipi de tam müsait zaten kadının mini etek bilmemne
biz salağız sanki aklı sıra muhabbet kuracak yollu
gittim kadına ağzıma geleni söyledim rezil ettim elli kişinin ortasında utanmıyo musun diye
ohh iyi oldu
bu arada bu kız da muhasebeci :)
ister inan ister inanma umrumda değil ama daha önce de sordum madem öyle kaç tane adamın yanına yanaşan kadına ben evliyim olmaz dediğini duydun şahsen ben görmedim her erkek fırsat ayağına geldimi tepmez aldatmayan değil fırsatını bulamayan erkek vardır hep söylerim bu kadınlar da biliyor bu gerçeği
yani kocan tipsiz çirkin bişeyse zaten aldatamaz kadın yanaşmaz yanına çünkü sen de ah kocam ne kadar sadık diye kendini kandırırsın asıl sadık adam gel bu gece yatalım diyen kadına eşimi seviyorum yapamam diyen adamdır gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?