Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

isteyene çalıştığım yerin adresini özelden atayım gelsin kendi tanışsın zaten işinize gelmeyince hemen bu konu fake demek moda olmuş sözlükte.. kadınlar evli adamların peşine düşmez diyen pollyana arkadaşlar sadece bu forumda evli ama seviyoruz bırakmam onu diyen yüzlerce konu görebilirler hadi bir kısmı bilmiyor diyelim geri kalanlar?

bu kadar aldatma vakası yaşanıyorsa bu adamlarla sevgili olan kızların hepsi bilmiyor değil demek ki evli erkek peşine düşen kızlar hiç de azınlık değil biraz dünya gerçeklerine bakmak gerek

düşse bile adam istemezse o düşen kız avcunu yalar . demek ki erkeklerde bunu istiyor . evdeki cazip gelmiyor ki dışarıya yöneliyor . bencede evli erkeklere yaklaşmak çok kötü ve ahlak dışı tabikide . ama bu suç sadece kadınlarda değil . ben inanmadım kusura bakma . sen benim daha öncede dikkatimi çektin . neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum sorunların var belli . boşver sen bizi düşünme kocanla çocuğunla ilgilen . biz yalnız takılalım . sanane ki .

şu cümleye bakarak kaliteli bekar kız kıtlığı başladığı da aşikar

Olayın özü şu..

Kaliteli bekar değilde..
adam gibi adam kalmadı bacılar memlekette.
Kaliteli bekar diye yanaşıyorsun gördüklerine inanamıyorsun.!

yani aynı b.kun laciverti gibi bişiler.
Şahsen ben ümidimi kestim.

ister inan ister inanma umrumda değil ama daha önce de sordum madem öyle kaç tane adamın yanına yanaşan kadına ben evliyim olmaz dediğini duydun şahsen ben görmedim her erkek fırsat ayağına geldimi tepmez aldatmayan değil fırsatını bulamayan erkek vardır hep söylerim bu kadınlar da biliyor bu gerçeği

yani kocan tipsiz çirkin bişeyse zaten aldatamaz kadın yanaşmaz yanına çünkü sen de ah kocam ne kadar sadık diye kendini kandırırsın asıl sadık adam gel bu gece yatalım diyen kadına eşimi seviyorum yapamam diyen adamdır gerisi boş.

Son düzenleyen: Moderatör:

tecrübe konuşuyo galiba, saygı duyarız tabiki
ben eşimle 10 senedir birlikteyim aldatılmadım çirkin bi erkek de değil aksine yaş aldıkça daha da çekici oluyo aldatılırsamda salarım ipini,kendinle barışsan keşke biraz, şu saldırganlıktan vazgeçsen

aldatılmadınmı yoksa aldatıldığından haberinmi yok bir de bu açıdan bak ben bir gerçeği anlatıyorum sen aldatıldın demiyorum ama bu kadar emin olan kadınlar bir detaydan yıllar önce aldatıldıklarını öğrenebiliyorlar o yüzden sözlerime kulak asmanı öneririm.

benim bir derdim yok ama kadnların bu saf halleri beni üzüyor ne yazık ki..
yalan yakalanılırsa yalandır ne de olsa.

valla kadınlar evli erkeklerin peşine düşmez diyen kimse halt etmiş :)
önceki konuma bakın, eşimin iş yerinden birinin eşimi arayıp telesekretere abuk subuk bi msj bıraktığını söylemiştim.
dün de eşimi telefondan wechat diye bi msjlaşma programından eklediğini görünce işyerini bastım

kız eşimin akrabasının yanında çalışıyo neymiş akrabasının yanında çalışıyo diye eklemiş falan filan
ne münasebet ya salak mıyım ben sen ne cesaret öyle bişeyden eklersin benim kocamı
tipi de tam müsait zaten kadının mini etek bilmemne
biz salağız sanki aklı sıra muhabbet kuracak yollu
gittim kadına ağzıma geleni söyledim rezil ettim elli kişinin ortasında utanmıyo musun diye
ohh iyi oldu
bu arada bu kız da muhasebeci :)

Son düzenleme:

bu ihtimal hepimiz için var değil mi, oturalım bunu mu düşünelim acaba geçmişte aldatıldım mı ya da aldatılacak mıyım, önüme gelirse ipini salarım bu kadar
bence sen o kızlarla çok görüşme ahlaklı tiplere benzemiyolar

Yani sen arkadaşa diyorsun ki, mutlaka aldatıldın ama haberin yok...

Kadınsa aldatılmadım diyor, aldatılan bir kadın mutlak hisseder öyle değil mi?

Kaldı ki bu sözleri sarfettiğin kişi bir anne adayı, gebelikte insanların daha hassas olabileceğini düşünürsek kadının içine neden kurt düşürmeye çalışıyorsun?

Herkes aldatır diye bir kaide yok, her erkek aldatacak diye de bir kaide asla yok. Sen çevrende ne gördün bilemem, benim bu konuda çok takdir ettiğim insanlar var. Kimsenin özeli genel yapma hakkı yoktur.

aldatılmadıysam kocam çirkin bide bu var
bilemedim ki bana hoş geliyo adam

Kaliteli bekar erkek kıtlığı değil kaliteli insan kıtlığı var genel olarak günümüzde. Kadın erkek fark etmez herkes artık farklı amaçlar peşinde insani değerler filan fasa fiso artık.

Höhhh yani höhhhhhhhhh....

Hanımefendi, insanları giyimiyle ayırt etme hakkını nerden alıyorsun? Mini etek giymiş diye ne hakla bir insana yollu diyebiliyorsun?
Hayır açık biri değilim alınsam bu söze ama, kimseye de bu gözle bakmadım ne cüretle bakabilirim zaten, bir kadın bir kadına nasıl böyle bir ithamda bulunabilir?
ha bir de muhasebeciymiş, bu ne demektir Allah aşkına? Ben de muhasebeciyim, sen ne demek istiyorsun?

konu sahibinin verdiği örnek de muhasebeci olduğu için bu da muhasebeci dedim bunun başka bi sebebi yok.
ayrıca orası muhafazakar bi yer kimsenin etek bile giymediği bi yerde sen kalkıp mini etek giyersen herkes aynısını söyler
ayrıca kim ne derse desin işe mini etek giyip giden kadınları normal bulmuyorum
insan niye işe mini etek giyip gider allah aşkına
katılmak zorunda değilsiniz bu benim görüşüm
he ayrıca yollu deme sebebim mini etek giymesi değil eşimi wechatten eklemesi.

Son düzenleme:
Yalnız enişteyi direkt Fatih Ürek moduna sokmuşsun Dünya ahiret abim olsun deseydin daha mı iyi olurdu acaba :))

Samimiyette ince bir espri vardı, dışardan öyle göründüyse dünya ahiret abim amcam dayım da olabilir farketmez

Allah yuvalarındaki huzuru bozmasın.

Vallahi bizim buralardada erkek çok kız yok onlarda aynen doğru düzgün kız yok diye aranıyorlar :)

belkide eşin yz veriyordur yani belkide bunu hiç düşündün mü ?mini etek giyen yollu mu . bu nasıl yorum . mini etek giyiyorum taytta giyiyorum çünkü bacaklarım güzel yakıştırıyorum . bu yaşta giymeyeceğim ne zaman giyeceğim birde . benim keyfim benim hayatım . siz kim oluyorsunuz mini etek giyen insanlara yollu diyorsunuz . neyin kafası bu . sanane kardeşim minide giyerim dekoltemide açarım . yollu neymiş . sen kocana sahip çık önce

ben inanmıyorum aldatmayan rkekler var fıssatı olduğu halde . zaten hiç bir kadın karşısınsakinden ışık görmese gel gidelim yatalım demez . çok çok azdır . bu etki-tepki meselesi gibi . ikisi arasındaki çekimdir . kimse kimseyi zorla yatağa götürmüyor . o kızlarda erkeklerde bile isteye yapıyr . öle bir ortamı yine erkeğin kendisi yapıyor . haklısın erkekler hiç masum değil bunu bende biliyorum ama yinede her erkeğin aldatıcağını bilmiyorum . ayrıca güzellikl çirkinlikten çok o tür kızlar adamın cebine bakıyor . cebi iyiyise gidiyorlar onlarla . yani tip meselesi değil . çoğunlukla bende aldattıklarını düşünüyorum ama aldatmayan erkeklerde yok değil . ayrıca adam istemiyorsa hiç bir dişi canlı onu baştan çıkaramaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…