• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalinlasmayan rahim bana birşey yazın lütfen :(

Allah yardimcin olsun canimm.insallah en kisa zamanda sifani bulursunda bebegine kavusursun.
Ben kendı kendimi tedavı ettım aslında. Herseyı cok arastırdım. Suan 32 hafta ıkızlerle devam ediyorum. Allah isteyen tüm herkese nasip etsın. Hep dua edıyorum cocuk ıcın herkese

Ben kendı kendimi tedavı ettım aslında. Herseyı cok arastırdım. Suan 32 hafta ıkızlerle devam ediyorum. Allah isteyen tüm herkese nasip etsın. Hep dua edıyorum cocuk ıcın herkese
Ayy cok sevindim ya takvim falan olmayinca ne bilim canim :) aslinda en guzeli kendi kendinin doktoru olmak.o zaman sen bizlere dua et bizlere nasip etsin Rabbim :dua:

Ne güzel canım maaşallah bizlerede umut oluyorsunuz
Aslında btedavı basit. Sadece yumurta takıbıyle hamıle kalan arkadaslar var. Bunlardan bıride benim.ama bizi anlayan doktor sınırlı. Malesef bu konuda dırrk tüp diyolar. Ben tüple hamile kalamayıp yumurta takıbıyle hamıle kalanları bıliyorum ki eşte spermde sıkıntın yoksa..mesela ilaç raporu cıkarıp cok cüzi miktara ilaçları alıyorsunuz. Ben oyle yaptım. İkizlerimi kucagıma aldım allaha sukur. 3.5 aylık oldular. Darısı sızlerın basına. Tedavıye basladıgınızda da surecte yardımcı olurum

Back