- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Cok gecmis olaun, cok uzuldum. Hayal kirikliginizi tahmin edebiliyorum. Bence baska doktora danismakta fayda var. Daha tecrubeli bir doktora danisin. Rahim kalinligiyla ilgili problemin son raddede ortaya cikmasi biraz ihmalkarlik gibi. Doktorun kontrollerde bakmasi ve sizi bilgilendirmesi gerekiyordu.
Canim alakasi yok ama instagramda clifemacun var onunla amh artiranlar var ve hep doktor tavsiyesiyle kullanmislar tüp bebek aşamasinda bile.bu ay bende olmazsa deneyecegim bakalim hayirlisi.
Dondurdular zaten canimMerhaba acaba o bir yumurtanızı dondurma şansları yokmuydu.
Hee ben transfer iptal olunca dondurmadılar sandım. Bir hafta ya da on güne regl olacaksınız. Ondan sonraki regl tarihinde işlemlere başlarlar canım. Umarım hakkınızda hayırlısı olur benimde dondurulmuşlarım var transfer olamadım başka rahatsızlıklardan ötürü üçüncü ayı bekliyorum.Dondurdular zaten canim
Evet prolaktin yuksekligim varmis ilac kullaniyorum su an.dusünce olur belki.ama aklimda bu macunda.hamile kalan cokO macunu daha önce almak istedim de yan etkisi olur diye denemedim. Siz doğal yoldan mi deniyorsunuz
8 üstü olması lazım. Benm adetın 3. Gunu 3 mm cıktı ve ıgnelerle beraber estrofem kullandum sabah aksam. Catlatma yaptıgım gun 8.5 mmdı ve bırakmıyosunuz hemen. Hamılelık olusup 3.5-4 ay gecene kadar kullanmanız gerekıyor.Kizlar bide bu rahim kalinligini ne zaman ölcüyolar yani kac mm olmasi lazim gebelik olusmasi icin?
Öncelikle moralini bozma. Benım amh 2 ok onda sıkıntı yok ama fsh,lh sıfır. Rahım 3 mm çok ince, kan pıhtılasmam var. Ama sabır ettim ve tedavılerden ders cıkartarak dogruyu buldum. Şimdi oncelikle doktorunun sana rahım kalınlasmasını sağlayacak estrofem vermeliydi. Ben sabah aksam 1 tane alarak 8,5 mm cıkardım rahım kalınlıgını. Sen kullandın mı?
Benım arkadasım bahcecıse tedavı goruyo ama 7 aydır hep bıseyler cıkıyo ve transfer olamadı. Merkezın neresı bılmıyorum ama ben yumurta takıbıyle hamile kaldım ve 3 dra bırden yumurtamı olcturdm. Aret kamar,furkan kayabasoğlu gibi doktorlarla sureklı ıletısımdeydım doktorlarım olmamalarına ragmen ve cok arastırdm. Ikıncı ttedavımde 8. Haftada kan pıhtılasmasından kaybettım ve 5. Tedavımde hamıle kaldım üçüzlere. Birinin kalbi durdu ve ıkızlerle 32. Haftadayız.
O yuzden hıc umidini kaybetme. Ben 0.40 ile hamile kalan cok kişi gördüm. Vence bı daha tup yapmak yerıne ilaç raporun varsa yumurta takıbi dene.
Ben herkes gıbı ayda bır yumırta atmıyodum ve yumurtam bile olusup bugumuyodu ve nasip oldu.
8 üstü olması lazım. Benm adetın 3. Gunu 3 mm cıktı ve ıgnelerle beraber estrofem kullandum sabah aksam. Catlatma yaptıgım gun 8.5 mmdı ve bırakmıyosunuz hemen. Hamılelık olusup 3.5-4 ay gecene kadar kullanmanız gerekıyor.
Himm adetlyken ölcülüyo yani.benim adetim bittigi günün ertesi günu olcülmustu 5 mm yazmisti dr.anlamadim iyimi kötumu8 üstü olması lazım. Benm adetın 3. Gunu 3 mm cıktı ve ıgnelerle beraber estrofem kullandum sabah aksam. Catlatma yaptıgım gun 8.5 mmdı ve bırakmıyosunuz hemen. Hamılelık olusup 3.5-4 ay gecene kadar kullanmanız gerekıyor.
Şöyle söyliyim ben adetın 2 yada 3. Gunu baslıyodum. Yumurta 16 mm e geldıgınde rahım kalınlıgıda 8.5 mm oldu yaklasık olarak 13 gun kullandım estrofemı ama bırakmadım hamıle kaldım 4 aya kadar devam rttim.Demek ki bana zamanın da başlamadılar canım yumurta toplandı öyle hâlbuki her gittiğin de ölçü alıp hormon tahlili de yaptılar hani hep yumurta az kalitesiz vs dediler hiç rahim kalınlığı söz konusu bile olmadı
Benım adetlıykende adetsızken de aynı canım. Hıpogonadızm hastasıyımbizde rahjm ince ve kucuk oluyor. Dışardan destek gerekıyo etrofem gibiHimm adetlyken ölcülüyo yani.benim adetim bittigi günün ertesi günu olcülmustu 5 mm yazmisti dr.anlamadim iyimi kötumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?