kız o baskı acı veren bişey değil, tam tersi
vajinayı dümdüz kaskatı bi boru gibi düşünme, kadın çorabı gibi esnek orası. Düşünsene doğum yapıyor millet aynı kanaldan. Acı yok ,sen acı aradığın ve beklediğin için kendi kendine acı yaratırsın. Baskı dediğin şey zorlama değilki, vajinanın anatomisi o baskıyı hissedince eğlenmeye başlayan bi yapıya sahip. Doğal kayganlaştırıcı salgılamaya başlıyo hatta dahada kolaylaşıyo işin. Ama beyinde sen anam acıyo şimdi acıcak galiba acıdı sanırsam acıyo falan dersen acır tabi eninde sonunda :)
Kadın vücudumuz bunun için yaratılmış bi kere. Bizim ürettiğimiz sahte inançlar( yada birilerinin bize yerleştirdiği) bunu öyleymiş gibi inandırıp ilizyona kapılmamıza sebep oluyo.
‘cinsel ilişki acıtır’ inancını iptal edip bırakmaya odaklan. Bunun yerine ‘ Cinsel ilişki keyiflidir’ de kendine.
vallada öyledir bak
Şu açılardan da kendini sorgula
- kendimi rahat bırakıp izin versem bir anda olsa ne olur?
- bi kere acırsa en fazla ne olur? -peki daha sonra en kötü ne olur?
Vereceğin cevapların altında mutlaka başka bir kök inanç var. Onu bulmaya odaklan. Cevaptan tatmin olana ve ahaa işte sorun bu!dediğin yere kadar sormaya devam et. Neden?nasıl? Ne şekilde?En nihayetinde varacağın sonucu iptal ettiğini söyle Kendine.
bazı genç kızlar kadınlığını o kadar utanç verici,ayıp,günah ve yanlış bir şeymiş gibi büyütülüyorki vajinismusun altında bu kök inançlar yatıyor.
eğer cinsel ilişkiye izin verirse
Allah’ın-annesinin-babasının..vs onu sevmeyeceğini düşünüyor kökte.o yüzden vajinismus üretiyor. Sadece acıyacağını sandığı için yapamadığını sanıyor. Aslında yapmayı çok istemesine rağmen.
Bu kök inancı bulmak için kendi kendini sorgulamaya devam et,sendeki sebep neymiş tam olarak en dipte?
- bana bunun acı vereceği /yanlış olduğu fikri nereden geldi? ( bunu iyi düşün, gidebildiğin kadar geriye git. Bu izlenimi ilk nerede edinmeye başladın?kaç yaşındaydın? Kimler veya neler bu fikri besledi sende?- bulursan deki ‘artık bana hizmet etmeyen bu fikri sahibine/sahiplerine iade ediyorum.- gözlerini kapat ve bu fikrin ses dalgaları /göle taş atıldığında oluşan dalgalar gibi bütün bedeninden çıkıp sonsuzluğa karışarak yokolduğunu hayal et)
-iade ettikten sonra yine gözlerini kapat ve kendini etrafında senden başka hiçkimsenin olmadığı bir şelalenin altında hayal et.suyun altına gir hayalinde ve De ki;
- kendimi Allah’ın yarattığı kadın tanımına en iyi ve en yüce şekilde açıyorum.
- kadın olmanın nasıl hissedildiğini biliyorum
-kendimi kadınlığın en yüce zevklerine koşulsuzca açıyorum
-kadınlığımdan zevk almak güvenlidir
-kadınlığımı en iyi ve en yüce şekilde kabul ediyorum.
Şelalenin temas ettiği her yerin bu inançları senin bedenine ,içine ve dışına akıtsın. Eskilerini n az önce seninterkederken geride bıraktıkları boşluğu yıkayıp temizleyerek yerlerini bu yeni/temiz ve sana hizmet edecek olan inançlarla doldursun.bu olurken kendini izle. Karanlık boşluklar Allah’ın sonsuz sevgisiyle bembeyaz pırıl pırıl olsun, o noktalardan bürün bedenine yayılsın)
sonra yine hazır olursan aynı şelalenin altında aynı huzurla,sevgiyle,mutlulukla kendine şunları telkin et
-kadın bedeninde olmanın nasıl hissedildiğini biliyorum
-kadın olmanın güvenli olduğunu biliyorum
- cinsel ilikiden keyif almanın mümkün olduğunu biliyorum
-ben koşulsuz sevilmeye layığım
-her halükarda koşulsuz sevgiyi hakediyorum
-kendimi yaratıcının ve ailemin koşulsuz sevgisine açıyorum
-sevilmenin güvenli olduğunu biliyorum
-yaratıcımın sonsuz güvenliği altındayım