Kalın Kaş

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
bu sıralarda moda olan genelde benimde beğendiğim kimine yakıştırdıgım kimine yakıştırmadıgım kaş şekli özellik ebru şallı nolur sen kalın kaş kullanma sen kalın değil kap kalın kaş kullanıyosun abartmayalım

Kimseye Yakıştırmadığım Kaş Modeli..
Neymiş Modaymış
Yerim Öyle Modayı..
Alınmamış Kaşa Daha Düne Kadar Balta Girmemiş Orman Derlerdi..
Hangi Ara Moda Olmuş

kaş kaş değil çalıçırpı mübarek
dedem o kaşlarla kışlık soba yakacağını çıkarır beaa

Son düzenleme:
Ece sukan'a kalin kas yakisiyor degil mi kizlar ? gerci ben onun pek ince kasliyken gormedim o da ayri bir konu :))

yakışana yakışan,yakışmayana yakışmayan kaş şeklidir (ne biçim bir cümleyse artık idare ediverin) ece sükan'a çok yakışır örneğin,diğerine yorum bile yapmıcam

Son düzenleme:
nolur alın,aldırın...ıp gıbı de olmasın parmak kadar da..ortasını bulun

kalı kaş güzeldir iyidir bende kalın kullanıyorum yüzüme ince kaşta gitmiyor zaten hem kaş yüzün aynasıdır bence ama kapkalın olmamalı tabiki.

ben kimseye yakıştıramıyorum hele bazıları çok abartıyorlar. moda diye bu kadar abartmamak lazım.. kime ne yakışıyosa o..

Kapkalın ve incecik kaştan nefret ediyorum ben ya ortası bulunmalı

kalın olsun diye orman yapmaya gerek yok
ortası iyidir

Moda uğruna ortaları martı kaş olmaya lüzum yoktur. Hangi üşengeç moda yaptıysa artık.

Mirkelamın yollar klibindeki kızın kaşlarının alınmamış halini gerçekten merak ediyorum.

4:19'a dikkat.

[video=youtube;_TjxnCgv8Uw]http://www.youtube.com/watch?v=_TjxnCgv8Uw[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…