- 31 Temmuz 2013
- 139
- 8
- Konu Sahibi Bumbleroot
Arkadaşlar kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorum sarımsak falan denedim ama bir türlü isteğime ulaşamadım. operasyon dışında(ektirmek,kontür vs) bildiğiniz doğal ve kesin bir yöntem var mı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
badem yagı sur canım aktardan alıp...o da ıyı gelıyormuş
canım tatlı badem yağı farkeder mi ? bende o varda almıştım
bende her hafta kaşımı aldırıodm baktım çok inceldi şimdi 3 haftada bi aldırıorm.. her aldırdığmda da bi sıra bırktrytm yoksa kalınlaşmyck gbiii :44:
yok canm sür gitsin inşallah kısa surede fayda görürsün
canım ben aldırdım bi kere incecik yapıyor kuaförler(tabi şeklinden dolayı bi türlü adam olmuyor) şu anda hiç aldırmıyorum şöyle diyim ön tarafları incecik kuyruk kısmı kalın kaşlarımın çok kötü. Ön kısımlarını kalınlaştırmaya çalışıyorum, boyu da kısa kaşım berbat yani:105::105::105: özel yaptığın bir şey var mı kalınlaştırmak için
aaa senin kaşların o zamn baya ince sanırım :/ yıllar öncee sarımsak sürmştm öle kalınlaşmıştı snra kuaför yine inceltmşti.. yalnız sana pek faydası olmamış... kuafrler zaten aldkça alıolar kaşıma grmeyin desemde...
Ama suan hiçbşy kullanmıyorum ölee saldım kaşlarımı şimdilk bakalım 3 hftadr zar zor tutyorum kendimi aldrmamak için
çok seyrek kaşlara sahip olanlar jiletle alıyolar bikaç defa tabi kaşsız durmamak içinde kaş çizdiriyolar
kötü durur gbime geliyor ama yapan bikaç kişi duydum iyi cesaret gerçekten
ben küçük küçük tüyleri jiletledim canım, yani jiletin bıçağını çıkarıp üstünden aldım öyle komple jiletlemem ama bi faydası olmadı gibi
çok seyrek kaşlara sahip olanlar jiletle alıyolar bikaç defa tabi kaşsız durmamak içinde kaş çizdiriyolar
kötü durur gbime geliyor ama yapan bikaç kişi duydum iyi cesaret gerçekten
bide kaş usturaları var onlar pratik gibi geldi bana daha denemedim ama alımıda rahat gbi
evet bnde duymuştm aslında ölee yapmak lazım amaa bi süre jiletledkten sonra ewden çıkmamak gerek
ben de çok yapmak istedim amaa cesaret edemedim acıkcasıı
tatlı badem yağı bende bir işe yaramadı ama umarım sende yarar kişiden kişiye değişiyor herhalde
Evet o kimisinde yarıyormuş, keşke faydasını görsem. denediğin başka bir yol var mı pekiii