Merhaba, benim derim kalın. İyileşmesi,görünümü ince deriliye göre daha zaman istiyor.Birde ben ince derili bir hastanın burnunu beğendim bu olsun dedim. Kalın derili olduğum icin tam aynı şekil olmadı ama beğeniyorum burnumu yüzüme oturması 2 yıl sürdü bence. Aynaya baktığımda yamuk görüyordum şimdi 5 yıl oldu yüzümle uyumlu bir burnun var iyi ki olmuşum diyorumArkadaşlar merhaba kalın derili olupta rinoplasti olan varsa tecrübelerini aktarabilir mi acaba
Hangi birini anlatayımArkadaşlar merhaba kalın derili olupta rinoplasti olan varsa tecrübelerini aktarabilir mi acaba
sizin adınıza çok sevindim peki burun masajı yaptınız mı ya da ödemin geçmesi için bir şey kullandınız mıMerhaba, benim derim kalın. İyileşmesi,görünümü ince deriliye göre daha zaman istiyor.Birde ben ince derili bir hastanın burnunu beğendim bu olsun dedim. Kalın derili olduğum icin tam aynı şekil olmadı ama beğeniyorum burnumu yüzüme oturması 2 yıl sürdü bence. Aynaya baktığımda yamuk görüyordum şimdi 5 yıl oldu yüzümle uyumlu bir burnun var iyi ki olmuşum diyorum
ödemin hızlı geçmesi için bildiğiniz bir şey var mı , yorum için teşekkür ederimHangi birini anlatayımçok kusursuz bir burun olmuyor çok kavisli bir burun pek olmuyor tabi kemerin büyüklüğüne burnun hacmine bağlı. Sivri ince bir burun ucu olmuyor yine ciltten kaynaklı. İyilesirken aylarca ödemin inmiyor ince derili burnun. 15. Günde nerdeyse mükemmel olduğunu gördüm. Psikolojik bir süreç inşallah güzel olur
Teşekkür ederim umarım sizde istediğiniz buruna kavuşursunuz. Buz ile yaptım yaklaşık 15 gün(ki bunu doktorlar şart koşuyor zaten). Onun dışında el süremedim birşey olur diye :) Zaten ne yaparsanız yapın ödem zamanla geçiyor, birde sızlıyordu şubat ayında olmuştum.sizin adınıza çok sevindim peki burun masajı yaptınız mı ya da ödemin geçmesi için bir şey kullandınız mı
Merhabalar. Bende kalın derili bir burna sahibim. Ameliyat olalı 10 ay oldu. Ama çok şükür memnunum. Sol taraftan nefes alamıyordum. Daha çok onun verdiği sıkıntılardan dolayı ameliyat oldum. Ama doktorum hem doğal hemde sağlıklı nefes alabildiğim bir burun yapti.Arkadaşlar merhaba kalın derili olupta rinoplasti olan varsa tecrübelerini aktarabilir mi acaba
Kavisli mi peki burun sırtı düz müMerhabalar. Bende kalın derili bir burna sahibim. Ameliyat olalı 10 ay oldu. Ama çok şükür memnunum. Sol taraftan nefes alamıyordum. Daha çok onun verdiği sıkıntılardan dolayı ameliyat oldum. Ama doktorum hem doğal hemde sağlıklı nefes alabildiğim bir burun yapti.
Rica ederim. Valla ben bol su içmeni yürüyüşü ve de düz ve uzun süre yüksek yatmayı önerebilirimödemin hızlı geçmesi için bildiğiniz bir şey var mı , yorum için teşekkür ederim
sizin adınıza çok mutlu oldummmMerhabalar. Bende kalın derili bir burna sahibim. Ameliyat olalı 10 ay oldu. Ama çok şükür memnunum. Sol taraftan nefes alamıyordum. Daha çok onun verdiği sıkıntılardan dolayı ameliyat oldum. Ama doktorum hem doğal hemde sağlıklı nefes alabildiğim bir burun yapti.
burun masajı yaptınız mı acabaRica ederim. Valla ben bol su içmeni yürüyüşü ve de düz ve uzun süre yüksek yatmayı önerebilirim
Evet ben yaptım hala aklıma geldikçe yaparım tik oluyor ztnburun masajı yaptınız mı acaba
teşekkür ederim evet kalın deriliyim maalesefAyrıca çok çok kalın deriliysen doktor ödem için iğne yapıyor o deriyi inceltiyor ama yan etkileri de var doktorunla gorusebilirsin
Düz. Kavis istemedim. Oda uygun bulmamisti zaten. Yüzüme gitmezdi.Kavisli mi peki burun sırtı düz mü
Resimde ilk ameliyat çıktığım için burnum kalkık. Şuan baya indiDüz. Kavis istemedim. Oda uygun bulmamisti zaten. Yüzüme gitmezdi.
ameliyat sonrası çok güzel duruyor şişlikler inince çok daha güzel olmuştur eminimResimde ilk ameliyat çıktığım için burnum kalkık. Şuan baya indi
Çok güzel duruyor evet kalın ciltte ve hacimli kemerde kavis veremiyorlar o yüzden sordum genel olarak gözlemlediğim buResimde ilk ameliyat çıktığım için burnum kalkık. Şuan baya indi
Burun ameliyatı olup da memnun kalan insanlar bana bu dünyanın dışındanmış gibi geliyor.Merhaba, benim derim kalın. İyileşmesi,görünümü ince deriliye göre daha zaman istiyor.Birde ben ince derili bir hastanın burnunu beğendim bu olsun dedim. Kalın derili olduğum icin tam aynı şekil olmadı ama beğeniyorum burnumu yüzüme oturması 2 yıl sürdü bence. Aynaya baktığımda yamuk görüyordum şimdi 5 yıl oldu yüzümle uyumlu bir burnun var iyi ki olmuşum diyorum