Roaccutane'nın iğnesini hic duymamıştım, eminmisiniz roaccutane iğnesi olduğuna?sanırım derisini inceltmek için o uzun ve zorlu roaccutane tedavisini olmanıza gerek yok tek iğneyle de haledilebildiğini duydum cevremde hatta şöyle bir örnek vereyim ablamın arkadası burun ameliyatı oldu zor ve kalın derisi bir buruna sahip kendisi, ameliyattan sonra ödemle çok uğrastı artık 1.5 yıl kadar bir sürede burun hala ödemli ve şiş olunca, doktor roaccutane iğnesi yaparız son çare demiş ben yinede sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ameliyat olacağınız doktora bir danışabilirsiniz
Ben profilden beğendim, öndende ödemler inerse iyi olur diye düşünüyorum.Belki net çıkmamıştır ama önden çok değişiklik var. Burun ucum one dogru çok düşüktü. Bana da profilden hala büyük geliyor.
Sormadım ama beklerim kortizon kullanmak istemem.
Onden one doğru çok düşüktü burnum o düzgün şuan. Sadece yandan uzun geliyor bana. Mesut Kaya doktorum
Çok teşekkür ederim ben de çok onemsemiyordum. Daha çok dikkat edeceğim. İnsallah siz de bir an önce çözüm bulursunuz gönlünüze göre olurBen profilden beğendim, öndende ödemler inerse iyi olur diye düşünüyorum.
Ama mutlaka kontrollere git vede ödem söktürücü diyet yap, ben tembellik edip hiç birini yapmadim üstelik ameliyattan sonra üstüne birde sigara içmeye devam ettim ve sonunda pisman oldum ilk ameliyatimdan sonra, ödemler geçecek mutlaka diye dusundum ama geçmedi ve kalici ödem oluştu sonunda bende ve ben onun için kortizon iğnesi yaptirmaya mecburum kalici ödemler icin
Tesekkurler inşAllahÇok teşekkür ederim ben de çok onemsemiyordum. Daha çok dikkat edeceğim. İnsallah siz de bir an önce çözüm bulursunuz gönlünüze göre olur
çok geçmiş olsun size de evet eminim roaccutane iğnesi olduğuna hatta bahsettiğim arkadas bu ilacın yan etkilerinden korktuğu için yaptırmadı, ama ben yinede yanlıs bilgi vermek istemem doktorun söylediği bu sadece, bahsettiğim kişi de hatta kapalı ameliyat oldu gercekten o mesaj haraketleri kontroller ve ilk 1 ay haraket sınırı çok önemli benceRoaccutane'nın iğnesini hic duymamıştım, eminmisiniz roaccutane iğnesi olduğuna?
Ben kortizon iğnesi diye duymuştum.
Kortizon'unda yan etkileri var ama roaccutane kadar değil.
Zaten bende düşünüyorum bunu, çünkü bendede kalici ödem oluştu.
Yurtdişindanim, 2014 te ameliyat oldum kapali teknikle, bandajlar çiktiginda burnum istedigim gibi olmasada yinede beğendim çunku eski burnumdan biraz kucuk ve daha şekilliydi.
Bikaç gün sonra yavaş yavaş ödemler oluştu ve burnum 2 ay sonra eski ameliyatsiz haline geri döndü.
Bende ozamanlar bilgisizdim, ödemdir kesin geçer zaten acelem yok diye çok tembellik ettim, gececek zaten diye bekledim ne kontrollere gittim, nede ödem sökücü diyet uyguladim.
Kontrollere uzak zamanim yok hemde gerek yok diye gitmedim.
Ama pişman oldum.
Herkese ödemleri insin inmesin mutlaka kontrollere gitmelerini öneriyorum.
Ben yapmadim pişmanim.
Haa bu sadece benim suçum degil bence doktorunda beni uyarmasi lazimdi.
Doktor bana kalin derilisin ödemler inmezse gelirsin kortizon iğnesi yapariz demeliydi.
Ne onu dedi, nede ödem sökücü diyetten bahsetti
Tesekkurler.çok geçmiş olsun size de evet eminim roaccutane iğnesi olduğuna hatta bahsettiğim arkadas bu ilacın yan etkilerinden korktuğu için yaptırmadı, ama ben yinede yanlıs bilgi vermek istemem doktorun söylediği bu sadece, bahsettiğim kişi de hatta kapalı ameliyat oldu gercekten o mesaj haraketleri kontroller ve ilk 1 ay haraket sınırı çok önemli bence
Derisi inceliyor da gerisi ne oluyor. Bir arkadaşım kullandı. 5 yaş yaşlandım en az diyor. Danistiginiz doktor beceremeyecek. Kulp buluyorBenim tecrübem değil ama bir doktor bana demişti Roaccutane kullananların derisi inceliyor, keşke kullanmış olsaydın diye. Ama estetik için o ilacı kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Sivilce problemi olanlara bile dikkatle verilen bir ilaç, doktorun cildini inceltmek için vereceğini hiç sanmam.
Doktorları aradım, bazılarına telefonda sordum bazılarına mail gonderdim ve sonuç olarak şimdilik hiç biri bana deri inceltme tedavisini uygulamak istemiyor.Derisi inceliyor da gerisi ne oluyor. Bir arkadaşım kullandı. 5 yaş yaşlandım en az diyor. Danistiginiz doktor beceremeyecek. Kulp buluyor
Yandan kuculmesi derken?Ben Roaccutane kullandım. Revizyon ameliyatı olmadan önce kullanmıştım asıl amacım sivilcelerimden kurtulmaktı. Bu dönemde burnumun derisi de epey inceldi , orta kalınlıktaki cildimin ince deriye dönmesiyle burun kusurlarım epey belirgin hale geldi. Benim revizyondaki amacım burnumun yandan küçülmesiydi. Doktorlar ameliyatın cildimin incelmesi sayesinde daha iyi geçeceğini söylediler. İlaç cildi gerçekten biraz yaşlandırıyor, özellikle göz çevresini
Yok hayır yandan düzdü ama uzundu anormal duruyordu ilk ameliyattan sonra. Bende ikinci kez ameliyat oldum. Derinin ince olması doktorların işine geldi.Yandan kuculmesi derken?
Profildenmi duzgun görünsün istiyosunuz yani kemerli falan olmasin gibi?
Sonuctan memnunsaniz sorun yok ozamanYok hayır yandan düzdü ama uzundu anormal duruyordu ilk ameliyattan sonra. Bende ikinci kez ameliyat oldum. Derinin ince olması doktorların işine geldi.
Basarili bir doktor ince veya normal kalinliktaki bir burnu yapabilirSonuctan memnunsaniz sorun yok ozaman