Kalın ciltli burun için ameliyat öncesi tedavi

Roaccutane'nın iğnesini hic duymamıştım, eminmisiniz roaccutane iğnesi olduğuna?
Ben kortizon iğnesi diye duymuştum.
Kortizon'unda yan etkileri var ama roaccutane kadar değil.
Zaten bende düşünüyorum bunu, çünkü bendede kalici ödem oluştu.
Yurtdişindanim, 2014 te ameliyat oldum kapali teknikle, bandajlar çiktiginda burnum istedigim gibi olmasada yinede beğendim çunku eski burnumdan biraz kucuk ve daha şekilliydi.
Bikaç gün sonra yavaş yavaş ödemler oluştu ve burnum 2 ay sonra eski ameliyatsiz haline geri döndü.
Bende ozamanlar bilgisizdim, ödemdir kesin geçer zaten acelem yok diye çok tembellik ettim, gececek zaten diye bekledim ne kontrollere gittim, nede ödem sökücü diyet uyguladim.
Kontrollere uzak zamanim yok hemde gerek yok diye gitmedim.
Ama pişman oldum.
Herkese ödemleri insin inmesin mutlaka kontrollere gitmelerini öneriyorum.
Ben yapmadim pişmanim.
Haa bu sadece benim suçum degil bence doktorunda beni uyarmasi lazimdi.
Doktor bana kalin derilisin ödemler inmezse gelirsin kortizon iğnesi yapariz demeliydi.
Ne onu dedi, nede ödem sökücü diyetten bahsetti

Ben profilden beğendim, öndende ödemler inerse iyi olur diye düşünüyorum.

Ama mutlaka kontrollere git vede ödem söktürücü diyet yap, ben tembellik edip hiç birini yapmadim üstelik ameliyattan sonra üstüne birde sigara içmeye devam ettim ve sonunda pisman oldum ilk ameliyatimdan sonra, ödemler geçecek mutlaka diye dusundum ama geçmedi ve kalici ödem oluştu sonunda bende ve ben onun için kortizon iğnesi yaptirmaya mecburum kalici ödemler icin

Çok teşekkür ederim ben de çok onemsemiyordum. Daha çok dikkat edeceğim. İnsallah siz de bir an önce çözüm bulursunuz gönlünüze göre olur

çok geçmiş olsun size de evet eminim roaccutane iğnesi olduğuna hatta bahsettiğim arkadas bu ilacın yan etkilerinden korktuğu için yaptırmadı, ama ben yinede yanlıs bilgi vermek istemem doktorun söylediği bu sadece, bahsettiğim kişi de hatta kapalı ameliyat oldu gercekten o mesaj haraketleri kontroller ve ilk 1 ay haraket sınırı çok önemli bence

Tesekkurler.

Duymamistim roaccutane iğnesini ama bende yaptirmam roaccutane iğnesini yan etkilerinden dolayi bende korkarim

Benim bildiğim roaccutane tablet kullanılıyor o da cilt altı yağ bezlerini azaltıp incelmeyi sağlıyor iyileşmeyi kolaylaştırıyor ciltte.Roaccutane iğne diye bişey duymadım hiç

Bu kalın derililer için cilt inceltme tedavisi bütün yüz derisi içinmi geçerli yoksa sadece burun derisi içinmi acaba

Yağ bezlerini azalttığı için tüm cilt bence ama esas yağlı kısım t bölgesi olduğu için en çok o bölgede etkili oluyor bence

Derisi inceliyor da gerisi ne oluyor. Bir arkadaşım kullandı. 5 yaş yaşlandım en az diyor. Danistiginiz doktor beceremeyecek. Kulp buluyor

Ben Roaccutane kullandım. Revizyon ameliyatı olmadan önce kullanmıştım asıl amacım sivilcelerimden kurtulmaktı. Bu dönemde burnumun derisi de epey inceldi , orta kalınlıktaki cildimin ince deriye dönmesiyle burun kusurlarım epey belirgin hale geldi. Benim revizyondaki amacım burnumun yandan küçülmesiydi. Doktorlar ameliyatın cildimin incelmesi sayesinde daha iyi geçeceğini söylediler. İlaç cildi gerçekten biraz yaşlandırıyor, özellikle göz çevresini

Derisi inceliyor da gerisi ne oluyor. Bir arkadaşım kullandı. 5 yaş yaşlandım en az diyor. Danistiginiz doktor beceremeyecek. Kulp buluyor
Doktorları aradım, bazılarına telefonda sordum bazılarına mail gonderdim ve sonuç olarak şimdilik hiç biri bana deri inceltme tedavisini uygulamak istemiyor.
Halbuki ben onlara roaccutane'dan bile bahsetmedim, örnek olarak A vitamininden kremlerden bahsettim.
Buranin doktorlarida çok mıy mıy bişeyden anladiklari yok zaten.
Biliyordum kabul etmeyeceklerini.
Eğer önemli bi hastaliginiz veya sorununuz yoksa böyle şeyler umurlarinda bile degil, çoguda anlamiyor bile zaten.
Ama umudumu kaybetmedim doktor aramasina devam edecegim

Roaccutane zaten vermezler bana bunu biliyordum, kendimde zaten o tedaviyi istemiyorum ama A vitamini veya deri inceltmek için krem bile vermemelerini anlamiyorum.
Bikac tane doktora sordum, mail gonderdim ama deri inceltmesi tedavisi uygulamiyorlarmis valla sinir oldum, içimden dedim uygulasaniz şaşardim zaten.
Buranin doktorlarini begenmiyorum hic bişeyden anladiklari yok bu estetik konularinda.
Ama bu konuda doktor aramaya devam ediyorum yinede.
Son olarak eger bu tedaviyi uygulayacak bi doktor bulamazsam dermaroller veya dermapen işlemi yaptiracagim gibime geliyor.
Ama cildim bugday renkli esmerim ve dermaroller esmer ciltler için uygun degilmis, estetik merkezlerinden birinin sitesinde yaziyordu.
1 seans fraxel lazer yaptirmisdim 1 ay önce ve leke yaptı, yani lazerde out.
Geriye kaldi dermapen

Yandan kuculmesi derken?
Profildenmi duzgun görünsün istiyosunuz yani kemerli falan olmasin gibi?

Bende kalın derileyim roa kullandım ameliyattan sonra ama ve sivilcelerim için kesinlikle tavsiye etmem derimi inceltti ama bıraktıktan sonra burun derim eski haline döndü benim ama göz çevremi o kadar incelttiki gözlerimde bir sürü kocaman damarlar görünüyor bende revizyon için doktor araştırmasındayım kalın deri gerçekten çok zor ödemlerim hala var 1 yıl olmasına rağmen Erkan soyluyu çok duydum Mehmet yazar da revizyonda çok başarılıymış ama biraz pahalı .

Ha aynı zamanda benim doktorum bana bi iğne teklif etti deri inceltme iğnesi 3-4 seans yapılıyormuş kendimi güneşten korumam lazımmış sadece falan . Fakat çökme vs yapabilir dedi ben de korktum açıkçası çünkü burnum kusurlu derim inse kusurları daha çok belli olacak törpülenmemiş kemik ve ters v var bende ama sizde böyle sorunlar yoksa o iğneyi yaptırabilirsiniz yapan bi kızla konuşmuştuk o gayet memnundu burnum küçüldü falan diyordu .

Ben bir doktordan öğrendim bugün. Kalın derili burunlarda piezo tekniği ile başarılı sonuç elde edilemiyormuş. Belki birine yardımcı olur bu bilgi. Çünkü çoğu doktor bu bilgiyi vermiyor olabilir. Bir bilgi daha... :) Burun ucunuz çok sorunluysa açık ameliyat olmak daha iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…