Kalın ciltli burun için ameliyat öncesi tedavi

LaTaahzen

Tırtılın yolun sonu dediğine, Allah 🦋 demiş.
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
678
305
Merhaba arkadaslar,
Bu siteye sırf bu konuyu açmak için üye oldum cunku bu konu hakkında açılmış bir başlık hiç bir yerde görmedim.

Ben daha önce başarısız bir burun ameliyatı geçirdim 2014'de, sadece estetik açıdan yaptırmıştım kapalı yöntemle ama burnum kalın derili olduğu için pek bi değişiklik olmadı burnumda ve şimdide revizyon ameliyatı yaptırmak istiyorum.

7 sene sonra bu kalın ciltli burun ameliyatı konularında belki bi ilerleme olmuştur diye düşünmüştüm ama yine bu kalın ciltli burnum doktorlar için sorun olmaya başladı.
Mesajlaştığım çoğu doktor bana senin cildin kalın fazla bi değişiklik olmaz diyor hayallerim yine suya düştü bıktım artık bu durumdan

Bazı doktorlarda gel önce muayene edelim dedi ama ben biliyorum onlarda muayene esnasinda aynı şeyi diyecekler.
Doktorlardan bikaçtaneside ameliyat öncesi bi dermatologla cildini incelt dedi.

Şimdi cildimi inceltmek için iyi bir dermatolog arıyorum.
Aranızda kalın derili olupda ameliyattan önce bu işlemi yaptırıp iyi sonuç alan varmı?

Benim tecrübem değil ama bir doktor bana demişti Roaccutane kullananların derisi inceliyor, keşke kullanmış olsaydın diye. Ama estetik için o ilacı kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Sivilce problemi olanlara bile dikkatle verilen bir ilaç, doktorun cildini inceltmek için vereceğini hiç sanmam.

O tedaviyi duydum ama çok yan etkileri var, o tedavi harici uygulanan diğer işlemlerden uygulatmak istiyorum ne kadar işe yararsa artık

önce bir erkan soylu ve ahmet islam ile görüşün. ikisi de kalın ciltli ameliyatlarda başarılı görünüyor.

Son düzenleme:
önce bir erkan soylu ve ahmet islam ile görüşün. ikisi de kalın ciltli ameliyatlarda başarılı görünüyor.
Tesekkürler.
Listemde elediğim onlarca doktorun ismi var araştırmalarım sonucu çesitli nedenlerden dolayı, ve Ahmet Islam'ıda elemişim, nedenini hatırlamıyorum.
Tekrar bi göz atarım.
Erkan Soylu'da daha araştırılacaklar listemde birde ona bakayım

Rica ederim. Bir iki instagrama fotoğrafına bakıp eleme yapıyoruz ya da doktor buluyoruz ama bu yanlış. Ben ilk doktorumu instagram fotoğraflarına bakarak tercih etmiştim. Şimdi revizyon için doktor araştırıyorum. Bir doktorun hastaları ile görüşmek, hakkındaki tüm yorumları okumak gerek bence. Eğer burnunuzda kalın deri problemi varsa buna göre doktor araştırınız. Her doktor, her ameliyatın altından kalkamıyor.

Öyle ama ben sadece resimlere bakarak elemedim.
Ne için eledim hatirlamiyorum çünkü o kadar doktor eledimki..
Araştırma yapmak önemli ama bu işler birazda dans işi bence...
Benim 2014 te ameliyatımı yapan doktorun şuanda instagramda 70 000 abonesi var ama benim gözümde başarısız bi doktor.
O zamanlar instagram yoktu, zamanimda yoktu ondan dolayıda bi hata yapıp araştırmadan ilk önüme gelen doktora ameliyat oldum, muayene bile içime sinmemisti.
Onun için şimdi çok araştırıyorum ve araştırma yaparken ünlü ünsüz diyede ayırmıyorum ama bütçemi zorlayanlarıda eliyorum.
Bazilari çok astronomik fiyatlar istiyorlar sanırsın vücudu komple inşaa edecekler yada sanki o fiyati verince kalın derili olmama rağmen bana istediğim burunu yapacaklarda
Ben arastirma yaparken doktorlarin hakkındaki yorumlarına, realself'deki yabancıların yorumlarına, fiyatına, doktorlarin internet sitelerine, kalın derili burunlardaki başarısına, bu ameliyatı sıklıkla yapıp yapmadığınada bakıyorum.
Hatta yapılan şikayet yorumlarını ciddiye alıp cevap verip vermediğine bile bakıyorum

2 tane doktorun kalın derili hastasıyla konuştum instagramdan memnunlardı hayırlısı bakalim

Revizyon konusunda Bahadır Baykal var istersen.
Arkadaşımın tanıdiklari ona ameliyat olmuş ve memnunlarmış. Arkadaşimda ona ameliyat olmak istiyor bundan dolayı ama şuanda hazir olmadigini soyluyor özel sonrunlarindan vede virüsden dolayı.
Basarili bir doktora benziyor, ama hakkında şikayetde okudum bilmiyorum, mesaj attım resmimle birlikte ama muayene etmeden bişey diyemem dedi.
Hatta arkadasimdan dolayi listeme ilk onu aldım, gidip muayene olacagim doktorlar arasinda

Arkadaşlar burnum büyüktü. Ameliyattan sonra da çok kuculmedi. Küçük bir burun istememiştim. Ama şuan çok şiş. Kalın derili olunca da daha büyük duruyor. Nasıl sizce ? Ben hala alışamadım

Arkadaşlar burnum büyüktü. Ameliyattan sonra da çok kuculmedi. Küçük bir burun istememiştim. Ama şuan çok şiş. Kalın derili olunca da daha büyük duruyor. Nasıl sizce ? Ben hala alışamadım
Canım üzülme daha erken kalın derili burunların ödemleri geç iniyor.
1-2 seneyi buluyor.
Sen tedavine devam et gerekirse aylarca, ödem sökücü içeceklerden iç mesela yeşil çay, maydanoz suyu günde 3 bardak şekersiz, ananas ye.
Bol bol su iç.
Çok sıcak veya çok soğuk yeme yemeklerini, az yağlı vede en önemlisi tuzsuz olsun yemeklerin

Kalın derili hastalarda ameliyattan sonra burun üst kısmına çok küçük bir miktar kortizon uygulanabiliyormuş ödemlerin çabuk inmesi için.
Doktorunuza sordunuzmu?

Önden değişiklik yok gibi pek ödem tamam ama düzleşme de yok gibi sanki.Doktorunuz kimdi?

sanırım derisini inceltmek için o uzun ve zorlu roaccutane tedavisini olmanıza gerek yok tek iğneyle de haledilebildiğini duydum cevremde hatta şöyle bir örnek vereyim ablamın arkadası burun ameliyatı oldu zor ve kalın derisi bir buruna sahip kendisi, ameliyattan sonra ödemle çok uğrastı artık 1.5 yıl kadar bir sürede burun hala ödemli ve şiş olunca, doktor roaccutane iğnesi yaparız son çare demiş ben yinede sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ameliyat olacağınız doktora bir danışabilirsiniz

Güzel olmuşa benziyor

Profilden beğendim ama önden pek bi değişiklik yok

Belki net çıkmamıştır ama önden çok değişiklik var. Burun ucum one dogru çok düşüktü. Bana da profilden hala büyük geliyor.

Kalın derili hastalarda ameliyattan sonra burun üst kısmına çok küçük bir miktar kortizon uygulanabiliyormuş ödemlerin çabuk inmesi için.
Doktorunuza sordunuzmu?

Sormadım ama beklerim kortizon kullanmak istemem.

Önden değişiklik yok gibi pek ödem tamam ama düzleşme de yok gibi sanki.Doktorunuz kimdi?
Onden one doğru çok düşüktü burnum o düzgün şuan. Sadece yandan uzun geliyor bana. Mesut Kaya doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…