O tedaviyi duydum ama çok yan etkileri var, o tedavi harici uygulanan diğer işlemlerden uygulatmak istiyorum ne kadar işe yararsa artıkBenim tecrübem değil ama bir doktor bana demişti Roaccutane kullananların derisi inceliyor, keşke kullanmış olsaydın diye. Ama estetik için o ilacı kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Sivilce problemi olanlara bile dikkatle verilen bir ilaç, doktorun cildini inceltmek için vereceğini hiç sanmam.
Tesekkürler.önce bir erkan soylu ve ahmet islam ile görüşün. ikisi de kalın ciltli ameliyatlarda başarılı görünüyor.
Öyle ama ben sadece resimlere bakarak elemedim.Rica ederim. Bir iki instagrama fotoğrafına bakıp eleme yapıyoruz ya da doktor buluyoruz ama bu yanlış. Ben ilk doktorumu instagram fotoğraflarına bakarak tercih etmiştim. Şimdi revizyon için doktor araştırıyorum. Bir doktorun hastaları ile görüşmek, hakkındaki tüm yorumları okumak gerek bence. Eğer burnunuzda kalın deri problemi varsa buna göre doktor araştırınız. Her doktor, her ameliyatın altından kalkamıyor.
2 tane doktorun kalın derili hastasıyla konuştum instagramdan memnunlardı hayırlısı bakalimRica ederim. Bir iki instagrama fotoğrafına bakıp eleme yapıyoruz ya da doktor buluyoruz ama bu yanlış. Ben ilk doktorumu instagram fotoğraflarına bakarak tercih etmiştim. Şimdi revizyon için doktor araştırıyorum. Bir doktorun hastaları ile görüşmek, hakkındaki tüm yorumları okumak gerek bence. Eğer burnunuzda kalın deri problemi varsa buna göre doktor araştırınız. Her doktor, her ameliyatın altından kalkamıyor.
Revizyon konusunda Bahadır Baykal var istersen.Rica ederim. Bir iki instagrama fotoğrafına bakıp eleme yapıyoruz ya da doktor buluyoruz ama bu yanlış. Ben ilk doktorumu instagram fotoğraflarına bakarak tercih etmiştim. Şimdi revizyon için doktor araştırıyorum. Bir doktorun hastaları ile görüşmek, hakkındaki tüm yorumları okumak gerek bence. Eğer burnunuzda kalın deri problemi varsa buna göre doktor araştırınız. Her doktor, her ameliyatın altından kalkamıyor.
Güzel olmuşa benziyorBen de kalın deriliyim. Burnum şuan çok şiş nasıl sizce?
Profilden beğendim ama önden pek bi değişiklik yokBunlar da ameliyattan öncesi ve 12. Gün fotoğraflari
Canım üzülme daha erken kalın derili burunların ödemleri geç iniyor.Arkadaşlar burnum büyüktü. Ameliyattan sonra da çok kuculmedi. Küçük bir burun istememiştim. Ama şuan çok şiş. Kalın derili olunca da daha büyük duruyor. Nasıl sizce ? Ben hala alışamadım
Kimi buldunuzÇok teşekkürler ama ben doktorumu buldum sayılır. :)
Kalın derili hastalarda ameliyattan sonra burun üst kısmına çok küçük bir miktar kortizon uygulanabiliyormuş ödemlerin çabuk inmesi için.Arkadaşlar burnum büyüktü. Ameliyattan sonra da çok kuculmedi. Küçük bir burun istememiştim. Ama şuan çok şiş. Kalın derili olunca da daha büyük duruyor. Nasıl sizce ? Ben hala alışamadım
Önden değişiklik yok gibi pek ödem tamam ama düzleşme de yok gibi sanki.Doktorunuz kimdi?Arkadaşlar burnum büyüktü. Ameliyattan sonra da çok kuculmedi. Küçük bir burun istememiştim. Ama şuan çok şiş. Kalın derili olunca da daha büyük duruyor. Nasıl sizce ? Ben hala alışamadım
Güzel olmuşa benziyor
Profilden beğendim ama önden pek bi değişiklik yok
Kalın derili hastalarda ameliyattan sonra burun üst kısmına çok küçük bir miktar kortizon uygulanabiliyormuş ödemlerin çabuk inmesi için.
Doktorunuza sordunuzmu?
Onden one doğru çok düşüktü burnum o düzgün şuan. Sadece yandan uzun geliyor bana. Mesut Kaya doktorumÖnden değişiklik yok gibi pek ödem tamam ama düzleşme de yok gibi sanki.Doktorunuz kimdi?