Kalın bel moda olsa en birinci ben olurdum!

Tatlim
tatlim haline sukret :) ben napayimm dogum yapalı 1 ay olldu fizigin anasini gobdikledim resmen :KK66:) gayet iyisin bnce, )
şimdiden böyleyken doğumdan sonra belimi ben düşünemiyorum zaten :)) o kilolar kutsal kilo kısa zamanda atarsınz inşallah :)
Canim neresi kalin bu belin? Sen kalin bel gormemissin. Benim belimi gorsen haline sukredersin. Benimde genetik. Bende twistera basliycam umarim incelirim.
başlayalım bakalıım inşallah inceliriz :)
Ya resimdeki senmisin 47den fazla duruosun. Ben 58 kiloyum boy 1 62 senden zayf gorunuyorum
canım ben olmasam niye atıp yorum bekleyeyim insancıklardan :)) işte belin kalın olması böyle bişey yaşamayan farkına varamıyor, uzaktan bakınca çıtı pıtı minyon duruyorum ama kıyafeti çıkarınca böyle :)

Normalde zayıf bir insanım ama belim de gerçekten çok incedir. Çok saçma gelebilir ama ben nedense belimin inceliğini eskiden çok hulahop çevirmeme bağlıyorum. Deneyebilirsin sende :)

Normalde zayıf bir insanım ama belim de gerçekten çok incedir. Çok saçma gelebilir ama ben nedense belimin inceliğini eskiden çok hulahop çevirmeme bağlıyorum. Deneyebilirsin sende :)

bi ara yapmıştım ama beceremedim sanırım işe yaramadı, var mıdır püf noktaların :)

şimdiden böyleyken doğumdan sonra belimi ben düşünemiyorum zaten :)) o kilolar kutsal kilo kısa zamanda atarsınz inşallah :)

başlayalım bakalıım inşallah inceliriz :)

canım ben olmasam niye atıp yorum bekleyeyim insancıklardan :)) işte belin kalın olması böyle bişey yaşamayan farkına varamıyor, uzaktan bakınca çıtı pıtı minyon duruyorum ama kıyafeti çıkarınca böyle :)
Şaka Yaptım ya gülücük koymamisim. Takma kafana gayet hossun. Her Güzelin kusuru olurmuş benimde yanlarim çıkıyor malesef sendende zayıf durmuyorum:KK71:

X