D Derinkom Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 3 0 1 42 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Derinkom #1 Kalın bağırsakta tümör çıktığı için ameliyat oldum bununla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ?
Kalın bağırsakta tümör çıktığı için ameliyat oldum bununla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ?
fikirdelisi Nirvana Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 4.545 453 688 Ankara 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Derinkom #2 Derinkom .!.: Kalın bağırsakta tümör çıktığı için ameliyat oldum bununla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ? Genişletmek için tıkla... patolojiye gitti mi alınan parça? evresi belli mi? ailemin çoğunda kolon kanseri var. ırsi bizde. bizler de her 3 yılda bir kolonoskopi, endoskopi çektiriyoruz. ne soracaksın?
Derinkom .!.: Kalın bağırsakta tümör çıktığı için ameliyat oldum bununla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ? Genişletmek için tıkla... patolojiye gitti mi alınan parça? evresi belli mi? ailemin çoğunda kolon kanseri var. ırsi bizde. bizler de her 3 yılda bir kolonoskopi, endoskopi çektiriyoruz. ne soracaksın?
D Derinkom Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 3 0 1 42 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Derinkom #3 Gitti temiz çıktı çok şükür bugün ama koruyucu kemoterapi almam gerekiyormuş maalesef benim ailemde hiç yoktu ama bende çıktı
Gitti temiz çıktı çok şükür bugün ama koruyucu kemoterapi almam gerekiyormuş maalesef benim ailemde hiç yoktu ama bende çıktı
fikirdelisi Nirvana Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 4.545 453 688 Ankara 10 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Derinkom #4 Derinkom .!.: Gitti temiz çıktı çok şükür bugün ama koruyucu kemoterapi almam gerekiyormuş maalesef benim ailemde hiç yoktu ama bende çıktı Genişletmek için tıkla... çok geçmiş olsun
Derinkom .!.: Gitti temiz çıktı çok şükür bugün ama koruyucu kemoterapi almam gerekiyormuş maalesef benim ailemde hiç yoktu ama bende çıktı Genişletmek için tıkla... çok geçmiş olsun
D Derinkom Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2019 3 0 1 42 10 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Derinkom #5 fikirdelisi .!.: çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim