Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Kalin bagirsagi alinananlar

Gecmis olsun, bizim bir yakinimizin bagirsagini da 50 cm kestiler. Simdi yemekten sonra en az 1 saat evde ya da lavabo olan bir yerde kaliyor, vucut hala adapte olamadigi icin sikinti yasiyor. Tabii yediklerine de dikkat etmesi gerekiyor.
Ne kadr sure oldu acaba ameliyat olali. Benim buyuk abdest ishal seklinde degil artik normale dondu ama gunde 2 defa olunca kilo veriyorum acaba bagirsak duzenleyicimi verecek bilemedim

Bende sezeryan oldum da o acıdan sordum. 2 Ay oldu olalı bende belirti şöyle beni bağırsakların ele geçirmiş durumda . Ve senede 4 5 kez ishal geçiriyorum. Kabız ve ishal yazmışsınız ya. Ve bazen bagirsagim ağrıyor cok cok nadiren. Inanmiyorlar midem agrirmis karnım ağrırmış.. hayır ama bağırsağım agriyor . Allah korumuş. Büyük geçmiş olsun size de. Babamda da spastik kolit var mesela.
Vallahi sezeryandan olurmu bilemedim bol bol yuruyun diyoorlar.sagligin sakasi yok ihmal etmeyin diyorlarki en zoe ameliyatlardan biri bagirsak olayiymis ben olunca anldm

Ne kadr sure oldu acaba ameliyat olali. Benim buyuk abdest ishal seklinde degil artik normale dondu ama gunde 2 defa olunca kilo veriyorum acaba bagirsak duzenleyicimi verecek bilemedim

bir yili gecti. Diski normale donmedi maalesef, hala tam anlamiyla tutamiyor ama onun hastaligi tam olarak neydi bilemiyorum tabii. Bagirsagi kesildi ve doktor zamanla gorecegiz nasil gelisecek demis. Bir de o diyetine de tam anlamiyla uymuyor, baharat, kahve bunlari almamasi lazim

bir yili gecti. Diski normale donmedi maalesef, hala tam anlamiyla tutamiyor ama onun hastaligi tam olarak neydi bilemiyorum tabii. Bagirsagi kesildi ve doktor zamanla gorecegiz nasil gelisecek demis. Bir de o diyetine de tam anlamiyla uymuyor, baharat, kahve bunlari almamasi lazim
Tabi ben baharati hemen kestim et suyu kaval kemigi paca corbasi tavuk herseyi tuketiyorum organik besleniuorum inslalah oda iyilesir. Cok sivi almasin vallahi zor herkese sifa versin Rabbim

Tabi ben baharati hemen kestim et suyu kaval kemigi paca corbasi tavuk herseyi tuketiyorum organik besleniuorum inslalah oda iyilesir. Cok sivi almasin vallahi zor herkese sifa versin Rabbim

masallah siz toparlanmissiniz ozaman. Korkutmak istemedigim icin yazmadim ama bizimki hep boyle de kalabilirmis, sizin iyilesmenize sevindim. ❤️

Vallahi sezeryandan olurmu bilemedim bol bol yuruyun diyoorlar.sagligin sakasi yok ihmal etmeyin diyorlarki en zoe ameliyatlardan biri bagirsak olayiymis ben olunca anldm
Yok ondan demedim dikiş yeri açısından dedim sezeryan. Peki size diyet verdiler mi yani mesela hayatınız boyunca bir şeyi yemeyeceksiniz gibi

masallah siz toparlanmissiniz ozaman. Korkutmak istemedigim icin yazmadim ama bizimki hep boyle de kalabilirmis, sizin iyilesmenize sevindim. ❤️
Allah yardimcisi olsun ben zayiftm iyice eridimm katiya dondum ama bence yedikkerinden. O dikkat etmesi lazim. Vallahi can oyle kolay cikmiyo arrik saglikli beskenmemiz gerek ne acilar cektm

X