Kızlar Merhaba öncelikle başımdan geçeni anlatmak istiyorum ben çocukken vajinamdan sert bir şekilde bir şey geldi üstüne bastım. Benim idrar yolunda ve böbreklerimde iltihap vardı belki taş düşürdüm bilmiyorum o zaman 10 yaşındaydım. Ardından ağlayarak anneme gittim annem açıp baktı bir şey yok dedi içim rahat etmedi doktora götürdü çocuk doktoruna o da kızdı muayene etmedi ben de çocuk aklımla parmağımı soktum ne kadar aptalmışım diyorum şu an 27 yaşındayım hiçkimseyle cinsellik yaşamadım nişanlıyım endişeli olduğum için bir kadın doğum uzmanına gittim 3 hafta önce saat 1 yönünde yırtık var dedi kanama garantin yok dedi o an ağladım hüngür hüngür o psikoloji ile ameliyat oldum niye güvendim o doktora bilmiyorum kanamalarım oldu hep esneme olmuş dedi benden 10 bin tl para aldı her gittiğimde ücret aldı artık kafayı yemek üzereyim İstanbul'a gitmeyi orada tedavi olmayı düşünüyorum desteğinize çok ihtiyacım ar yemin ederim hiçbir erkekle bir şey yaşamadım nişanlımla yaşadıklarım hariç kafayı yemek üzereyim onunla da asla ileriye gitmedik zaten.