kalıcı zar dikimi yapılır mı

madonna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
92
13
Kaza ile zarımı kaybettim çocukken bilmeden hepsini silmek istedim konu açınca silinmiyormuş psikolojim allak bullak lütfen kötü yorum yazmayın Allah içimi biliyor ben hiçbir erkekle asla bir şey yaşamadım bu da benim imtihanımmış belki hiç evlenemeyeceğim bu yüzden ama lütfen kırıcı olmayın.

Son düzenleme:
Balon mu patlattının? :işsiz:
Çocuktum hatırlamıyorum bile oradan yuvarlak bir şey geldi üzerine bastım o korkuyla kızlık zarı nedir onu bile bilmiyordum bende idrar yolu enfeksiyonu vardı böbreklerimde de belki taş düşürdüm anlamadım bile yeni üye oldum sizlerden fikir almak için neden böyle dediniz anlamadım:KK43:

Kızlar Merhaba öncelikle başımdan geçeni anlatmak istiyorum ben çocukken vajinamdan sert bir şekilde bir şey geldi üstüne bastım. Benim idrar yolunda ve böbreklerimde iltihap vardı belki taş düşürdüm bilmiyorum o zaman 10 yaşındaydım. Ardından ağlayarak anneme gittim annem açıp baktı bir şey yok dedi içim rahat etmedi doktora götürdü çocuk doktoruna o da kızdı muayene etmedi ben de çocuk aklımla parmağımı soktum ne kadar aptalmışım diyorum şu an 27 yaşındayım hiçkimseyle cinsellik yaşamadım nişanlıyım endişeli olduğum için bir kadın doğum uzmanına gittim 3 hafta önce saat 1 yönünde yırtık var dedi kanama garantin yok dedi o an ağladım hüngür hüngür o psikoloji ile ameliyat oldum niye güvendim o doktora bilmiyorum kanamalarım oldu hep esneme olmuş dedi benden 10 bin tl para aldı her gittiğimde ücret aldı artık kafayı yemek üzereyim İstanbul'a gitmeyi orada tedavi olmayı düşünüyorum desteğinize çok ihtiyacım ar yemin ederim hiçbir erkekle bir şey yaşamadım nişanlımla yaşadıklarım hariç kafayı yemek üzereyim onunla da asla ileriye gitmedik zaten.
Neyin üstüne oturdun bacım bı hatirlasan akıl veririm de onu da sen bilmiyon

Neyin üstüne oturdun bacım bı hatirlasan akıl veririm de onu da sen bilmiyon
Bir şeyin üzerine oturmadım o zamanlar idrar yolu enfeksiyonu olduğum için çok sık tuvalete gidiyordum bıkmıştım topuğumla bastırdım tuvaletimi ertelemek için lütfen daha yazmayın olur mu yeteri kadar üzgünüm olumsuz yorum kaldıracak durumda değilim kızgınlığım kendime bireysel algılamayın lütfen.

Bir şeyin üzerine oturmadım o zamanlar idrar yolu enfeksiyonu olduğum için çok sık tuvalete gidiyordum bıkmıştım topuğumla bastırdım tuvaletimi ertelemek için lütfen daha yazmayın olur mu yeteri kadar üzgünüm olumsuz yorum kaldıracak durumda değilim kızgınlığım kendime bireysel algılamayın lütfen.
İyide bu şekilde bozulmaz ki emin misiniz bozulduğuna? Doktora mı gittiniz?

İyide bu şekilde bozulmaz ki emin misiniz bozulduğuna? Doktora mı gittiniz?
Gittim yıllar sonra kan gelince ben çocuk aklı ile parmağımla müdehalede bulundum muhtemelen o bozdu bir yönünde yırtık var dedi dikim yaptı ama hiç güven vermedi parayı aldıktan sonra asla doğru düzgün yardımcı olmadı ne yapacağımı bilemiyorum çok üzgünüm.

Öncekinden hiçbir farkınız yok ki. Bakiresiniz. Zar bakire olanlarda da kanamayabiliyor. Zar bakirelik belirtisi değil ki. O yüzden doktor hariç (ki çoğu doktor bile yanlış görebiliyor. Öyle zor bir şey.) kimse sizin çocukken zarınızı bozup bozmadığınızı anlayamaz ki.

X