Yaa bende çekmiyorum yakıştıramıyorum :) çok özel zamanlarda sürüyorum kapatıcı ,aydınaltıcı sürüyorum rimel akmış gibi oluyor karartı oluyor bide kötüsünüde kullanmıyorum put gibi durmuyor ya bakıyorum bazılarınn cildi ışıl ışıl makyaj yaptığında .ayy benimde akıyor...merakla bekliyorum..
bana birisi göz kalemi çektiğimiz yerin yağlı olduğu için akar demişti..çözüm yok demişti..
mümkünse göz altıma kalem çekmiyorum..çeksemde bolca pudra sürüyorum..biraz engelliyor..
evet onları kullandım ama bi süre sonra gözümün üzerinde yok :)Dipliner kullanabilirsiniz. Golden rose ve flormarinki gayet kullanisli. fiyatlari uygun, renkleri cok belirgin, sürümü kolay ve kurulduktan sonra hic akma yapmiyor.
diplenir kullanmadım ben hiç biraz kalın olsun istiyorum çekmede sıkntı yok sabit durmuyorDipliner olarak pastel kullanıyorum aglamadigim sürece akmiyor
Ben zaten cilt konusunda hasssım ne paralar döküyorum her ay :) deniyorum bitane hıh bu diyemedim ya sabitleyici öneriniz var mı ?lancome kullndımMac blacktrack gel eyeliner,lancome artliner,estee lauder double wear zero eyeliner. Bunlar akmıyor.pahalı ama mesela mac uzun süre idare ediyor. Devamlı ucuz kalitesiz almak yerine 1 kere alınabilir. Göz kapağı bazı,pudra üzerine ve eyeliner sürerseniz daha kalıcı olur.
Evet ya kalemde sürmüyorum neden karartı duruyor anlamıyorum..Mac bende aktı, herkesde farklı oluyor sanırım.. Ama arkadaşlar göz kapağından bahsetmiyor.. Göz altında bende hiç bir göz kalemi akmadan kalmıyor.. En pahalısından en ucuzuna.. En markasından en markasızına.. En son oriflame keşfettim. Şu an memnunum...
Sürüyorum tazelemeden olmuyor, bazıları klimalı yerdeyim birde düşün dışarda zaten tuz buz oluyor ya bıktım bu sıkıntıdan yaValla bende eyelinerin aktığını ilk defa duyuyorum. Hayır hiç öyle marka bir şeyde aramıyorum uygun fiyatlı neyse onu alıyorum. Şaşırdım valla umarım akmayan bir tane bulursunuz.
Ya sabitleyici filan kullanıyor musunuz peki .Patelin rimelleri güzel diye biliyorum.bende de pastel var. çok güzel
dipnot: ben çok ürün kullanan biri değilim. bunu beğendiğim için bir başka ürün kullanmaya gerek görmedim
rimel kalem dipliner kullanırım sadece..Ya sabitleyici filan kullanıyor musunuz peki .Patelin rimelleri güzel diye biliyorum.
Abartıda dil makyajım ama cildim sıkıntılı sanırım kiimisi o sıcaklarda akmıyor görüyorum şaşıyorum ya:)rimel kalem dipliner kullanırım sadece..