Saç Kesim Şekilleri kalıci su dalgasi yaptirmıs resmini koyabilcek birileri lütfen

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
duz sacliyim ve ince telli oldugu icin cok sonuk duruyo ve dalgali saci daha cok yakistiriyolar masayla ugrasmak istemiyorum. bazilari vok memnun bazilari degil cok kararsizim ben yaptirdim boyle oldu diyen arkadaslar resim koyun lutfen

bence ince telli saçlıysan da su dalgası yaptırma. onda da sorun olur saçın yapısı çok önemli su dalgalandırma işleminde. bence kırık fön bigudiyle devam edilebilir rahat kaliteli bir spreyle sabitleyebilirsin rahat dalgaları. bence düz renkse saçını aralara iyi bir kuaförde ince az ışıltı attır. hareketlenir saçlar. rengini bilmiorum ama böyllikle daha havalı gözükeceğine garanti verir. özellikle kızıl yada bakır renkleri içeren kahve yada kumral tonlarıyla sarı renk ışıltıyı yaptırıpdoğal üstüne bu dual renkler atılırsa böylelikle renkler karışır ve çok doğal bir görünüm elde edersin ve hareketli saçlara kavuşursun

tutmama sorunumu olur yada cokmu yipranir bigudiyle yatamiyorum gece ,sabahta erken saatte ugrasilmiyo dalgayla falan enazindan bi spreyler cikarm diye dusunmustum. sacim tek renk degil rofle uzerine boya oldgu icin aralarda isilti kaldi akinca.hem duz hem ince telli oldgu icin hic dolgun durmuyo kafama yapisms gibi duruyo hic sevmiyorum

Canım diplerden uzayınca çok kötü oluyor dipleri düz düz cıkıyor hep foto bulamadım ama tavsiye etmiyorum yaptırmış biri olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…