• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı parfümler ??

kalıcı parfüm dediğinde ben ilk avon far away derim.kokusunu falan hiç bilmeyerek parfüme ihtiyacım var
diye almıştım ve inan hayran kaldım.avondan böyle bir parfüm gerçekten beklemezdim..kalıcı olması zaten
ayrı bir mükemmeliyet.kokusuda şekerli şekerli.tavsiye ederim.

8 yıldır davidof cool water kullanıyorum. bence çok kalıcı. sabah bir sıkardım akşam arkadaşlarım hala çok güzel koktuğumu söylerdi.

herkese selam öncelikle=)
ne kadar aradıysam da kalıcı kokusu olan bir parfüm bulamadım. Lütfen önerilerimizi paylaşalım ..a.s

canim merhaba, kesinlikle ve kesinlikle chanel'in coco matmazeli , banyo yapiosun yine de kokuyo, yastigin yatagin yorganina siniyo super kalici e cok guzel kokuyo tavsiye ederim...

:icecream::
:canım benim kalıcı parfüm demişsin kendimi bu konuda deneyimli görüyorum sarışın isen sana casmir esmer isen wısh parfümü harikalar şimdi yeni bi papfüm aldım angel bu da harika ama bunların vücut kremi ile duş jelini de unutma canımmmmmmmmmmmm

burberry classic! tek geçerim. erkekler için olanı da mevcut. tatlı & baharatımsı çok hoş ve etkileyici aynı zamanda kalıcı bir kokusu var. herkese tavsiye ederim ;-)

ne kadar aradıysam da kalıcı kokusu olan bir parfüm bulamadım. Lütfen önerilerimizi paylaşalım ..a.s

beyaz tenlıysen çiçek kokuları olarak guccı rush 2 jador cok gusel mutlaka soruyolar parfumun adını cokta kalıcı esmer tenlysen pacorobanne ultravıolet muhtesem bir parfum kesınlıkle tavsıye ederım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:

beyaz tenlıysen çiçek kokuları olarak guccı rush 2 jador cok gusel mutlaka soruyolar parfumun adını cokta kalıcı esmer tenlysen pacorobanne ultravıolet muhtesem bir parfum kesınlıkle tavsıye ederım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:

KENZO AMOUR kullanıyorum kokusu hemen gitmiyor 3-4 gün kalıyor ve ağır bi kokusu yok tavsiye ederim...

dün gece 10'da koluma sıktığım si lolita hala kokuyor arkadaşlar, yani yaklaşık 16-17 saattir. kolumda suyun değmeyeceği bir kısma sıkmıştım. ayrıca normalde paco rabanne ultraviolet kullanıyorum o kadar kalıcı ki sıktığınız paltonuzu 10 gün sonra bile giyseniz, burcu burcu geliyor parfümün kokusu. bu ikisini tavsiye edebilirim kalıcılık açısından.

c.d : hypnotic poison çok kalıcı bir parfüm ama duyduğuma göre chanel parfümleri çok kalıcı oluormuş deneyeceğim bende

chanel'in edt parfümü bile (coco madeimoselle için söylüyorum) bileğime sıktığımda 6 saat boyunca buram buram koktu diyebilirim inanılmaz bişey bu hypnotic poison da aynı şekilde kalmıştı sabaha çok hafif burnuma getirdiğimde koku hissediliyordu son zamanlarıydı artık

Guccı Rush ı öneririm çok kalıcı ve çok sexi bence. hatta bugün lokantaya gittiğimde ordaki bi adam geldi kokumun adını sordu nişanlısına almak istemiş çok etkileyici bi koku dedi:kedi: ismini yazdı kağıda :1: ilk sıkıldığında ağır gibi gelsede 15-20 dk ya mükemmel bir koku bırakıyor ...

çok eski ama kesinlikle pastel diyorum evde bile çıkmıyor kokusu rahat bikaç gün kalıyor hiç vazgeçemiyorum yaa

Guccı Rush ı öneririm çok kalıcı ve çok sexi bence. hatta bugün lokantaya gittiğimde ordaki bi adam geldi kokumun adını sordu nişanlısına almak istemiş çok etkileyici bi koku dedi:kedi: ismini yazdı kağıda :1: ilk sıkıldığında ağır gibi gelsede 15-20 dk ya mükemmel bir koku bırakıyor ...

aa adamada bak:1shok:
buarada o kokuyu çok merak ettim

benim bildiğim kadarıyla alkollü olanlar çok kalıcı olmuyor yada vücuttan vücuda değişiyor biz arkadaşımla bi parfüm almıştık aynı anda sıktık onda daha kalıcı oldu bende uçtu gitti :1no2:sanırım vücudum alkollü parfümleri kabul etmiyor alkolsüz parfüm daha kalıcı oldu bendea.s

arkadaşlar çok eski bi konu ama alkolsuz erkek parfumu kullanan varmı? eşim için arıyorum bir tek aksa mardin die bi marka buldum ama nasıl bilmiorum fikri olan varmı acaba?

Back