• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı parfümler ??

Chanelin tüm parfümleri kalıcıdır. İşin kötüsü sadece teninize sıksanız bile kıyafetlerinize iyice siniyor. Yani kıyafetinizi yıkamadan yeni bir parfüm kullanamıyorsunuz.

Bir parfümkolik olarak söylüyorum..kesinlikle TOM FORD ''BLACK ORCHIDE'' ve MICHAEL KORS ''CLASSIC'' şiddetle tavsiye ederim canımcım

geçen forumdaki yorumlara göre d&p den cacharel promesse aldım.gerçeği tabii daha iyidir herhalde bilemem .kokusu güzel yalnız bi fıs yetiyor akşama kadar odam koktu valla:1closedeyes:

hypnotic poison diyorum.

..ve bir de bakarım ki yukarıda benim gibi bir sürü kişi daha yazmış, şaşırdım gerçekten :))

amor amor..
jagler (bunu şiddetle tavsiye edrim mükemmel kokusunun yanında kalıcı olmasıda cabası.. yıllardır vazgeçemediğim parfümüm)

Kesinlikle gucci envy ve burberry klasik
Gucci de burberry de en az 2 gün kalıyor... Hatta burberry sıktıktan sonra duş almadan yada kıyafeimi yıkamadan yeni parfüm sıkamam... Ve hatta geçen kış giydiğim bir kazağı yıkamadan kaldırmışım.. Yaz geçti hala buram buram burberry klasik kokuyor...

Ayrıca Armani code ve Bulgari voil de jasmin de güzel kokular... 1 gün kalıyor ama yoldan geçerken falan buram buram kokmaz...

biçok farklı parfüm kullandmm. ama en beğendikleri arasında
1.burberry classic((kült parfümüm,lise yıllarımda wzgeçilmezimdi)
2.nina ricci nina
3.escada magnetizm

dün miss dior cherie aldım şmdilik beğendmm bakalmmm

Şekerli kokulardan hoşlananlar için Sexy Graffiti çok doğru bir seçim olur diye düşünüyorum.Hem yaz hemde kış için kullanılabiliyor.Fakat ten rengine göre kalıcılığı değişiyor.Esmer tende tek sıkımda gün boyu hatta bir sonraki gün bile koku kalıcılığını koruyor. Şiddetle tavsiye ediyorum :)

Beyaz tenliyim ve benim tenimde gerçekten çok kalıcı olan parfümler:
1. burberyy- classic
2. ralph lauren- ralph
3. DKNY- be delicious

Ben pek çok çeşit parfüm kullanmış biri olarak yardımcı olabilirim sanırım hihoyyyt

Lolita Lempicka (bundan en az 5 şişe kullandım şimdiye kadar, çok güzel bir koku, çok da kalıcı ama herkese yakışmıyor...mutlaka teninizde deneyin kızlar)

Armani - Code (mmm çok değişik bir koku,ilk kokladığım anda aşık oldum)

Chloe (Hatta en kalıcı buydu ama Türkiyede satılıyor mu emin değilim CADIARZU)

Jean Paul Gaultier -Classique (bayılırım buna, harika bir koku)

Valentino-Black Rock n Rose (orijinal pembe şişeli olan değild dışında siyah bir kılıf olan, ben freeshoptan almıştım burada hiç göremedim :((

Bvlgari -Omnia Amethyste (bu da hafif bir koku ama çok kalıcı ve çooook güzel)

Gucci- Rush (Herkse sevmese de bu keskin ve kalıcı bir koku, ben çok severim böyle kokuları :))

Lancome- Miracle ( Bu kokuyu herkes sorardı :))

Back