Kalici parfum kokusu missss gibi kokan bayanlar yardimmm

Olabilir canim ben öyle bir sorunla karsilasmadim
aklima hep iki sey gelir ya sahteydi(free shoptan almıştım kibrista-faturali bandrollu) ya da tenime uymadi. Yoksa cok etkileyici bir parfum kalicilik konusunda da lancome tartisilmaz zaten. Su anda da lancome un yeni parfümünu kullaniyorum.

Bende parfum duskunuyummm hamileligim de haci esanslari oluyor ya bi ara elime gecti asermek gibi brsey bu ya yemek istiyorum evdeyken elime suruyorum esansi esim yaklasmiyor yanima agir kokuyor diye canim cektikce elime suruyorum korkarim benim kuzucuklarda artik kacacaklar benden
212sex kullaniyorum bu arada

Escada Magnetism aşırı kalıcı bir koku. Ben kullandım 1 şişe bitirdim. Hala şalım da kokusunu alıyorum.
Bunun dışında ekstra önereceğim parfümler,
Burberry Classic
Britney Spears Fantasy
Roberto Cavalli just cavalli for her gold
Jean paul gaultier classique
Lancome La vie est belle
Kenzo amour

Bu yazdıklarımı edp olarak denemeni tavsiye ediyorum. Süper kışlık parfümler.

kızlar erkek parfumlerını begenıyor erkekler kadın parfumlerını..cunku karsı cıns kokusu ..az once severek aldıgım kokuya erkek parfumu gıbı dedı cok ama cok yakın bır erkek arkadasım daha hafıf kokular sıkın ne oyle herkes agır agır kokuyor vanılya kokusu erkege yakısır falan dedı siz hafıf kokun cıcek kokun dedı

Bende bugun Escada magnetism aldim 5 6kez bastim esim hayatim inan kafam agridi su koltuga gecsene dedi ayy ben nerde yanlis yaptimki
Daha az sıkmayı deneyin belki 5-6 fıs fazla gelmiştir sizin için.
Gerçi bende hep öyle sıkarım ama hiç şikayet almamıştım Magnetism kullanırken.
Hatta en yakın arkadaşım yine bundan kullan bitince çok güzel diyordu.. Sevgilim zaten bayılıyordu.

çiçek kokuları sevenlere
givency very irresistible
lancome tresor in love
lancome tresor midnight rose
guerlain idylle-
versace cyrstal noir siyah şişe
lancome la vie est belle
este lauder modern muse chic
alien var birde ama ağır farklı bir çiçek
bunlar denediğim ve bende kalıcı olan çiçek kokuları ben çiçek kokusu tercih etmiyorum orijinal parfüm de olsa çok ağır (angel gibi alien gibi)olmadıkça 4-5 saat sonra çok uçuk halde kaldı benim tenimde ancak kıyafette günlerce kalıyor

çok şekerli oldugundandır kesin..

organza iyidir kalıcı tatlı cıcek vanılya hındıstan cevızı ne ararsan var ıcınde
Organza yı ben bir kere kullandım.. Çoook ağır çok kadınsı bir parfüm hatta kullanamadan anneme verdim.. Pek tarzım değil. Genç kızlara yakıştıramıyorum

Organza yı ben bir kere kullandım.. Çoook ağır çok kadınsı bir parfüm hatta kullanamadan anneme verdim.. Pek tarzım değil. Genç kızlara yakıştıramıyorum

kuzum zaten ben ozel gecelerde tek sıkımlık kullanıyorum..baya kalıcı ama anne kokusu dıolar ama yıne de tenıme uydu..benım tenımın kokusu cok hafıf oyuzden agır gelmedı....bır de o varmıs kendı tenınız agırmı eksımı hafıf mı kokuyor..bunların hıcbırı kotu anlamda deıl yogunluk dıyelım ondandır:) belki buyuk ıhtımal sanırım

Evet balım çok haklısın tende farklı duruyor olabilir.birde esmer sarı beyaz buğday her tendefarklı durabilir parfümler

Ben de parfumlere bayilirim kizlar yanlis anlamayin buradan yaziyorum ama benim konuşmada yazarmisiniz çok kararsizim da parfüm bolumunde benim konumda bana da öneri yazar misiniz lütfen :) bu arada Gucci guilty de çok sexy kokuymus bende durmadi pek ama arkadasim devamli kullanıyor çok güzel kokuyor onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…