- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Olabilir canim ben öyle bir sorunla karsilasmadimBen de hypnose su cok severek almıştım, ama sisesini yarilamadan kuzenime verdim. Sanki o ilk aldigim kokuyu sonra bulamadim, cok agirlasti ustumde. Sanirim benim twnime uymadi.
aklima hep iki sey gelir ya sahteydi(free shoptan almıştım kibrista-faturali bandrollu) ya da tenime uymadi. Yoksa cok etkileyici bir parfum kalicilik konusunda da lancome tartisilmaz zaten. Su anda da lancome un yeni parfümünu kullaniyorum.Olabilir canim ben öyle bir sorunla karsilasmadim
Escada Magnetism aşırı kalıcı bir koku. Ben kullandım 1 şişe bitirdim. Hala şalım da kokusunu alıyorum.Kizlar ben kalici bi parfum ariyorum önceden escada especialy delicates notes EDT isimli parfumunu ama kalici degildi hemen ucuyor bugunde escada magnetismi EDP kolumA azcik sıktım ne yalan söleyim domates gibi kokuyordu ilk basta ama durdukca degisti kokusu ve hala kokuyor yeni sıkmıs gibi kullananlar varmi guzel bir parfummu
Ben böyle birilerin yanindan gecerken öyle bi parfum kokusu aliyorum ki utanmasam gidip soracam 8 9 tane orginal parfumum var hepsi EDT ben EDP nin kalici oldugunu bilmiyodum o kadar parfumun icinde kalicisini almamisim bana ne önerirsiniz.escada magnetism mi yoksa daha guzel bir parfum öneriniz varmi...
Daha az sıkmayı deneyin belki 5-6 fıs fazla gelmiştir sizin için.Bende bugun Escada magnetism aldim 5 6kez bastim esim hayatim inan kafam agridi su koltuga gecsene dedi ayy ben nerde yanlis yaptimki
valla benim eşim 1 fıs sıkmaya bile dayanamıyoduuBende bugun Escada magnetism aldim 5 6kez bastim esim hayatim inan kafam agridi su koltuga gecsene dedi ayy ben nerde yanlis yaptimki
valla benim eşim 1 fıs sıkmaya bile dayanamıyoduu
Eveett magnetism fazla şekerlii canımm ama organzaa gerçekten müthiş çok beğendimçok şekerli oldugundandır kesin..
organza iyidir kalıcı tatlı cıcek vanılya hındıstan cevızı ne ararsan var ıcınde
Organza yı ben bir kere kullandım.. Çoook ağır çok kadınsı bir parfümçok şekerli oldugundandır kesin..
organza iyidir kalıcı tatlı cıcek vanılya hındıstan cevızı ne ararsan var ıcınde
Organza yı ben bir kere kullandım.. Çoook ağır çok kadınsı bir parfümhatta kullanamadan anneme verdim.. Pek tarzım değil. Genç kızlara yakıştıramıyorum
Evet balım çok haklısın tende farklı duruyor olabilir.birde esmer sarı beyaz buğday her tendefarklı durabilir parfümlerkuzum zaten ben ozel gecelerde tek sıkımlık kullanıyorum..baya kalıcı ama anne kokusu dıolar ama yıne de tenıme uydu..benım tenımın kokusu cok hafıf oyuzden agır gelmedı....bır de o varmıs kendı tenınız agırmı eksımı hafıf mı kokuyor..bunların hıcbırı kotu anlamda deıl yogunluk dıyelım ondandır:) belki buyuk ıhtımal sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?