Kalici parfum kokusu missss gibi kokan bayanlar yardimmm

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
Kizlar ben kalici bi parfum ariyorum önceden escada especialy delicates notes EDT isimli parfumunu ama kalici degildi hemen ucuyor bugunde escada magnetismi EDP kolumA azcik sıktım ne yalan söleyim domates gibi kokuyordu ilk basta ama durdukca degisti kokusu ve hala kokuyor yeni sıkmıs gibi kullananlar varmi guzel bir parfummu

Ben böyle birilerin yanindan gecerken öyle bi parfum kokusu aliyorum ki utanmasam gidip soracam 8 9 tane orginal parfumum var hepsi EDT ben EDP nin kalici oldugunu bilmiyodum o kadar parfumun icinde kalicisini almamisim bana ne önerirsiniz.escada magnetism mi yoksa daha guzel bir parfum öneriniz varmi...

Hot couture çok severek kullanırdım artık bulamıyorum. Tekin acar da varmış sanırım. Kadın figürlü olan şişe. Bulursan kesinlikle denemelisin.

212 sexy şu sıralar favorim, oldukça kalıcı. Genelde tenime sıkarım parfümü ama kıyafete geldiğinde haftalarca kalabiliyor.

CK Down town.. Bunu yeni aldım. Kokusu güzel ama kalıcılığı konusunda henüz bir şey söyleyemem.

Lacoste pour femme, yine sevdiğim ve sık kullandığım parfümlerden biri.

Parfum isi bira mevsim ve kesinlikle teninizle alakali. Her ten de ayni guzelligi ve kaliciligi vermiyor her parfum. Escade magn. kardesim kullandi bir ara cok severdim kokusunu. Burberry brit sevdigim kokulardan. Su an lancome la vie est bella kullanıyorum gunlerce kaliyor kokusu. Ama bitince bir onceki parfümüm dolce gabbana pour femme e geri donucem, sanki onu daha benimsemistim.
ay ben parfumlere bayılırım, en iyisi sen bir gun parfumeriye git bikac kokuyu teninde dene, secenekler belirirse aklinda daha yardimci oluruz.

212 sexy diyorum eşim yurt dışından geldiğinde Havalimanı'ndan almıştı kullanmalara kıyamıyorum bitecek diye Günlerce kokusu kalıyor Fres Bitince d&p 212 sexy ye devam

1- Dior Addict ama ilk çıkan orjinal mavi sise.
2- Channel no.5
Tavsiye ediyorum. Bana parfümümü soran çok olur. Ama bence her koku herkese yakışmıyor. Dikkat etmelisin.

Herkes kendi beğendiği parfümü yazmış,bir tane bile ortak yok :)

Konu sahibi, parfümün kalıcılığı senin teninle alakalı birazda... bahsettiğin escada magnetism beni boğan bir parfümdü ama buğday tenli bir arkadaşıma çok yakışırdı.. mesela dg light blue erkeklerin en sevdiği kadın parfümü derler, benim en nefret ettiğim kokular içinde birincidir :)

yani başkalarının ne kullandığı aslında çok önemli değil, gidip kendin denemelisin... bir de parfüm alırken edt değil edp alırsan kalıcılığı daha fazla olur..

Testeri elime gecmisti, nerden gectiyse super bir kokusu var kesinlikle katılıyorum.

Bir keresinde Cosmopolitan ufacık bir tester vermişti, o ufacık tester öyle bir etkiliydi ki bileğimi koklaya koklaya bir hal olmuştum Ondan sonra da kavuştum kendisine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…