Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sentetik kokular baş ağrısı yaptığı için kullanmak istemiyorum. Bu söylediğiniz şeyler doğal kokular mı oluyor acaba? Bir de kokuları güzel miBuhurdanlık alıp aktardan bir parça misk alıp yakabilirsin. Küçüçük bir parça aylarca kullanılıyor
Misk doğal evet aktarda satılıyhery Buhurdanınız yoksa o da hererde oluyor. Altında mum yakıyorsunuz üstüne kokudan koyuyorsunuz o eridikçe üstte kokusunu bütün eve veriyor.Sentetik kokular baş ağrısı yaptığı için kullanmak istemiyorum. Bu söylediğiniz şeyler doğal kokular mı oluyor acaba? Bir de kokuları güzel mi
Çok teşekkür ederim. İlk fırsatta bakıcam:)Misk doğal evet aktarda satılıyhery Buhurdanınız yoksa o da hererde oluyor. Altında mum yakıyorsunuz üstüne kokudan koyuyorsunuz o eridikçe üstte kokusunu bütün eve veriyor.
Rıca ederimÇok teşekkür ederim. İlk fırsatta bakıcam:)
Çok teşekkür ederim. İlk fırsatta bakıcam:)
Cidden çok yardımcı oldunuz. Evim için doğal koku arayışındaydım. Keselere lavanta koyup pencerelere asmıştım işe yarıyor ama etkili olması için rüzgar gerekiyor. Ben istediğim zaman koksun istiyordum buhurlar çok işime yarayacak:)Amber de çok güzel kokuyor. O da doğal tabiki. Esans ve doğal yağları da deneyebilirsiniz. Benim de başımı ve hatta midemi ağrıtır sentetik kokular. Evimde kullanmam.
Ne demek bilgiler paylaştıkça çoğalır. Size mis kokulu evinizde mutluluklar dilerimCidden çok yardımcı oldunuz. Evim için doğal koku arayışındaydım. Keselere lavanta koyup pencerelere asmıştım işe yarıyor ama etkili olması için rüzgar gerekiyor. Ben istediğim zaman koksun istiyordum buhurlar çok işime yarayacak:)
Evin balkonunda ve bir odada sigara içiliyor malum ev kokuyor. En kalıcı çubuk koku ya da mum bilen varmı?
Scent efficient markaEvin balkonunda ve bir odada sigara içiliyor malum ev kokuyor. En kalıcı çubuk koku ya da mum bilen varmı?