Çok araştırdım ben. Teyzem Nişantaşında Leyla İnanır'a yaptırdı çok memnun, nerdeyse 8 sene oldu hala kullanıyor. Bende oraya gitmek istedim ama fiyatı dolar üzerinden yanılmıyorsam 500 veya 600 dolardı... İnternette çok araştırdım, burada yazılanlara baktım ve açıkcası nette gördüklerime güvenemedim. Sonra yine internette Ceylin Arpakuş diye birini buldum, yaptığı kaşlara baktım. Gittim tanıştım. Yaptığı kaşlara face den bakabilirsin. Bir de şu dikkatimi çekti; internette veya budaki forumlarda hakkında yazılmış reklam amaçlı bir yazı göremedim Cceylin'in. Tahmin edersin reklam amaçlı olan yazılar bu forumda dahil her yerde hemen kendini belli ediyor.
Randevu aldım gittim tanıştım, yerini gördüm içim rahat etti ve perşembe günü yaptırdım. Şuan biraz koyu. Banyo yaptıktan sonra ve bir kaç haftaya oturacak rengi. Kahve tonlarında yaptık ama özellikle koyu kahve yapmadık, koyu rengi açmak zor ama açık rengi koyulaştırmak kolay dedi Ceylin, baktık rengi çok açık rötüş zamanı koyulaştırırız dedi. Verdiği şekil de çok yakıştı yüzüme. Fiyatı 600 TL. Rötüşdan sonra foto ekleyeceğim. İnşallah yanıltmaz beni :)