Göz Makyajı Kalıcı makyaj-Kaşa Dövme

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Profesyonel ellerde yaptırılırsa çokta güzel oluyor ben çok memnun kaldım.Ailem bu konuda endişeliydi ama sonucu görünce hepsi çok beğendi.Kaş kalemi kaşlarımın dökülmesine ve kelleşmesine bir numaralı sebep oldu.Hergün uğraş çiz artı dışarıda silinecek korkusuyla gez çok bunaltıcıydı.Ohhh be dünya varmış diyorum.bahsetmesem anlaşılmıyor bile önceki halimi bilenlerde ne kadar doğal olduğundan bahsedip adres istiyor hemenKorkmayın yaptırın derim.Ama işin erbabını bulun.İlk günler kabuk bağladığı için çok koyu görünüyor azıcık kezban gibi ilk hafta kabuklar geçince natural görüntü ve renk çıkıyor ortaya kabuk dediysemde korkmayın minicik plastik gibi bişey oluyor bildiğiniz kermeyle alakası yokk:90:

merak ettim canım resim eklermisin hem yaptırmak isteyen arkadaşlarada fikir olur

Kaşlarım çok kötü olduuuu.Burda yazmamın sakıncası varmı bilmiyorum ama sakın dövmecilere kaş yaptırmayın ben internette buldum gittim.Yok artistlerin kaşlarını yapıyormuş yok çok ünlüymüş.İnandım yaptırdım aman allahım korkuncum.kısa sürede grileşti. Bana lütfen bunları düzeltecek bir yer adresi verin. Reklam yapanlar yazmasın cidden mağdurum

5 sene önce yaptırmıştım,20 yaşındaydım, aklımda böyle birşey yoktu, gittiğim güzellik merkezi ikna etti beni. Kaşlarım sarı ve çok seyrek olduğu için... Bin pişman oldum! İlk başta çok koyu oldu, sarışın olduğum için herkes tam anlamıyla "uzaylı" gibi baktı bana utana sıkıla dolaştım... "yazık etmişsin" diyenler bile oldu...Uzun süre de açılmadı rengi... Daha sonrasında açıldı açılmasına, ama son derece yapay gözüktü, boyandığı çok ama çok belliydi... Sonra da morardı!!! Evet kaşlarım rengi mor oldu!! Kaş için aldığım açık kahverengickalemle boyayarak morlukları kapatmaya çalıştım... Bu dövme kaşın kalıcılığının 2 sene olduğu söylenmişti bana, şuan aradan 5 yıl geçti ve hala kaşlarımda morluklar var!! Kalemle boyamadığım takdirde, güneşe çıktığım zaman " Kaşlarını neden mora boyadın" sorularıyla karşılaşıyorum... Zamanında para tuzakçılarına kanıp dövme kaş yaptırdım da diyemiyorum, kalakalıyorum öyle... Bu yüzden hep boyamak zorundayım... Bu morluk nezaman tamamen yokolacak çooook merak ediyorum...!!!

Benim kaşlarım küsmüş durumda şöyle ki,alt taraflarından yer yer boşluklar düzensizlikler var hergün dışarı çıkarken mutlaka
kaş kalemiyle dolduruyorum,hergün kullandığım tek makyaj malzemem haline geldi kaş kalemim,olmazsa olmazım yani

Kaş kontörünü araştırıyorum AMA

benim yaptıran bir tanıdığım var yani kaşı kalıcı makyajla doldurmuşlar sanırım ama etkisi geçmeye yakın acayip bir renk yani mavi mor arası
silikleşmişti hiç hoş durmuyordu,bir de saçlarını açtırmıştı ama kaşlar kalın ve kara kara kezban gibi durmuştu resmen[/B]

Benimde kaşlarımın aralarında sanki önceden yara varmış gibi seyreklikler vardı.Ben bunu hep kaş kalemi ile boyuyordum.Ama havuza gidecektim ve kaşlarımın boyası havuzda çıkacağı için bir çözüm bulmam gerekliydi.Kalıcı dövme yaptıran bir tanıdığım var onunki yeşilimsi bir renge dönüşmüştü zamanla ve çok kötü duruyordu bu yüzden ben bunu hiç düşünmedim.

Aklıma hint kınası geldi siyah ve kahverengi vardı bende kahve rengini satın aldım.Bir miktar oksijenle karıştırdım ve kahve telvesi kıvamına geldi.yani hint kınasıyla geçici dövme uygulaması nette var örnekleri araştırırsanız ama vücut için kullanılıyor ben bunu kaşa denemek istedim.

Bu karışımı bir kürdan yardımıyla kaşlarımın seyrek yerlerini ince ince çizgiler halinde boyayarak kullandım.Biraz kuruduktan sonra yıkadım.Ve sonuç muhteşenmdi beklediğimdende güzel oldu.Ama tüm kaş boyanırsa sırıtabilir ve silme şansı yok çok dikkatli ve ince ince boyayarak şekil vermek gerek.Koyu renk saçlılar için siyah hint kınası daha açık saç renkleri içinse kahverengi hint kınası uygun olur.Ama sarı saçlılara çok koyu bir kaş istemiyorlarsa olmaz sanırım.

Neyse ben bunu denedim dün ve bugün havuza gittim.7 saat yüzdüm hiç çıkmadı çok memnun kaldım 2-3 hafta dayanır diye düşünüyorum çünkü dövmede kola uyguluyordum önceden öyle oluyordu.

NOT:bir zararı varmıdır orasını bilemem ben denedim 2 gün oluyor ve bir sorun yaşamadım.Ben fikir olsun diye paylaşmak istedim.çok ucuza mal oldu ve sonuç mükemmel oldu.Denemek isteyen denesin ama ben mesuliyet kabul etmem karar sizlerin.tek söyleyebileceğim ben sorun yaşamadım ama siz yaşarmısınız aynı sonucu verirmi yada zararı varmıdır bilemem.

Ben ne olursa olsun denemek isterim diyen olursa ve mesajda anlaşılmayan biryer varsa özelden mesaj atabilir ve sorabilirsiniz.

kızlar ben de bır ay once cesaret edıp kaslarıma kalıcı makyaj yaptırdım bana bu kadar anlam katan kasımı gozumu anlamlı hale getıren baska bırsey yaptırmamam heralde. kaslarım tam anlamıyla muthıs oldu bı ıfadesı oldu belırgın kas kadar ınsanın yuz seklını etkıleyen cok az sey vardır. kaslarımı yapan bayan o kadar dogal doldurdukı ınsanlar bana soruyo sende bı guzellık var ama ne ? kımse anlamıo. zaten bu tarz mudahelelerde onemlı olan dogal olması yanı ınsanlar ne guzel kasların var ne kadar gur kasların var dememelı sendekı guzellıgın sebebı ne demelı ve bulamamalılar:) kuaforume gıtıım gecenlerde cıkan kasları aldırmak ıcın ınanın elıne cımbızı aldı hala anlamadı dovme oldugunu kaslarımı farketmedı ben soleyınce sasırdı bu kadar dogalını gormedım daha once dedı,geldıgınden berı bakıorum bu kızda bı guzellık var dıe hıc anlamamıstım demı ben tabı zevkten dort kose:) hehehe kızlar guvendıgınız bırını bulursanız profosyonnellıgınden emınsenınz hıc durmayın derım ınanın guvenlı ellerde daha guzel bakıslara kavusursunuz

bosluklari doldurmak icin bende kaslarimi yaptirdim,iyi oldu hos ama inanilmaz kasiniyor dayanamiyorum ne yapsam yok kasiyorum kbauklair kalkiyor kadin sakin kabuklara dokunma demisti 5 gundur cekiyorum kalkti hepsi kasimadan yapamiyorum ne yapiyim kizlar? su an kotu durmuyor ama iyilesince kotu dururmu cok korkuyorum ama kasimamakta imkansiz cidden cin iskencesi gibi

Bana da mesaj atabilir misin :97:

güle güle kullan canım, sen istanbulda yaptırdaysan kime yaptırdın? özelden isim, tel verebilirmisin?

canım bende kalıcı makyajımı sildirmek istiyorum acaba sildikten sonra kızarma yanma yada kalıcı makyaj yaptırdığımızdaki gibi kabuklanma oldumu..bir de yenisini hemen sildiği gün mü yaptı?

Uzun süredir giremediğim için sorulara cevap veremedim bu kaş sildirme olayıyla ilğili
Hayır eski kaşımı sildi. Bir ay sonra gitmemi istedi.gittim bir ay sonra yaptı. Keşke bu kalıcı makyaj işini yapan herkes bukadar işinin ehli olsa o zaman bukadar mağdur ortalıkta dolaşmaz..

sen cevap verene kadar ben bu kadınla görüşmeye gittim ancak klinikten resmen ağlayarak çıktım ortalık yerde insanların içinde benle görüşme yaptı ve tavırları çok kırıcıydı..ayrıca bana o kadar laf eden kadının dudağında yalnış çizilmiş kalıcı makyaj vardı önce onu çözüm bulmalı bence..hiç ama hiç güven vermedi bana..

canım sen başka yere gitmişsin:) Ayten Hanım tatlılığıyla ve espirililiğiyle meşhurdur.Melek gibi kadın kimseyi kırmaz. Ayrıca çok gözü gönlü toktur.Bizim şirketteki çaycı kızı söyledim.kaşı yok ama durumu müsait değil diye gelsin para almıycam dedi.ve beş kuruş almadan yaptı naber. senin hangi kaş uzmanın bunu yapar. Ayrıca ayten Hanım, da dudak kontürü yok akıllım:) dedim ya yanlış yere gitmişsin.

Bu Ayten Kömürcü yü çok duydum geçenlerde de Güzin abla köşesinde önermişti. Ama yinede etrafta çok kötü örnekler var teredütteyim.Seninki ne kadar oldu yaptıralı? renginde değişme oldumu özelden bana telini yazarmısın rica etsem.Kesin yapılması lazım benimde araştırıyorum.Burnumu yaptırıcam dr. Naci Çelik,e o arada oda aradan çıksın istiyorum.Çünkü birkaç gün koyu oluyormuş sanırım.şimdiden teşekkürler.

evet canım kalıcı makyaj 250 iyi geldi ama ondada kararsız kaldım

ben 3 gun once yaptım fıyatı 100 tl normalde 250-300 arası ılk basta korkuttu 100 tele olması ama gıttım hem kavıslı hem dogal oldu fıyatıda uygun cok beyendım umdugumdan daha cok guzel oldu seyrek ve kalınlaşmayan kaşlar için en ıdeal yontem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…