- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
sildirmek istiyorsan gürcan bilgeye git. tunalıda. ben ona kalıcı kaş yaptırdım. gittiğimde sildirmek için gelenler de vardı. ama tek seansta silinmiyor sanırım. bu arada kaşlarım harika oldu. ilk defa yaptırdığım bir şeyden memnun kaldım. gürcan hanım hem ressam hem tasarımcı hem makyaj uzmanı. suratına bakınca yüzüne nasıl kaş gideceğini hemen anlıyor. ve eğer istediğin kaş yüzüne uygun değilse yapmıyor :)
Ben de yaptırmak istiyorum ama kararsız kaldım ya!!!
İnce kaş seviyorum ben.İnce bir hat şeklinde istiyorum.1 haftada mı normale dönüyor şimdi bu?Bu tarihlerde yapılır mı önümüz yaz
merhaba. bir konu danışmak istiyorum.
ben kaşıma kalıcı makyaj yaptırdım ancak hiç memnun değilim özellikle renginden. her iki kaşım eşit değil ve gri-mavi bir renk oldu. yaptıralı da 1 yıl olmuştur. ilk yaptırdığım günden beri beğenmemiştim. sürekli kaşımı kapatıcı ile kapatıyorum diplerini ve kendim renklendiriyorum. yani bir hayrını göremedim şu olayın. ayrıca makjasızken kapatıcı sürmemişken de çok belli oluyor kalıcı makyaj olduğu. sildirmek istiyorum ama sildiren kişilerin sildirme sonrası o bölgelerinin kırmızı olduğunu gördüm. bu olay ne kadar sürüyor ve kalıcı makyaj silinen yerden kaş tekrar çıkıyor mu? benim için çok önemli çünkü aynada kaşlarımı gördükçe moralim inanlılmaz bozuluyor. yerdımcı olabilirseniz sevinirim . iyi günler.
bende deli gibi sildirmek için merkez arıyorum cok pişmanım lazer ile sildirme işleminden sonra iz kalıyormuş ve var olan kaşlarda lazer yüzünden tamamen çıkmaz oluyormuş. Hem nette de lazerle sildirme sonrası kaşlarda nasıl yanık izleri kalmış resimleri var başka yöntem olarak boyaların içine aynı kontur yaptırır gibi bir sıvı enjekte ediyorlarmış o daha kesin çözüm gibi duruyor iz bırakmıyormuş söylenenlere göre ve lütfen ilaç enjekte ettiripte sildiren arkadaşlar varsa nolur bişeyler yazsın bu yöntemle ilgili resimde bulamıyorum bu kaşlar beni öldürecek
Kaş Konturu,kalıcı makyaj ve Kaş dövmesi arasındaki fark nedir arkadaşlar.hangisi kalıcı,yapılış tarzları nasıl,canı yanıyor mu insanın?gibi sorularım var..Türkiye'de güzellik salonlarına hiç güvenmiyorum ve o yüzden kimsenin para kazanmak için bana anlattıkları da inandırıcı gelmiyor.sizce ne yapayım..ben düz ve kalın Kaş istiyorum.profil fotomdada görürsünüz Kaş rengim çok açık,kumral olduğumdan..kalınkaş çok sertmi gösterir ki??bu ve bunun gibi pek çok sorum var.konuyu iyi bilen tecrübe etmiş arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.sağolun şimdidenbayağı olmuş yazalı umarım sorunu cozmuşsundur , ben de aynı dertten muzdariptım cok sukur cozdum ,ama epey araştırdım , üstte acıkladım baya uzuuuuun oldu amasildirme işlemi yapma iyi bı uzman bul hepsıyle gorus tek tek
aklına yatan olursa sıldırmek yerıne ten rengınde hatta bı ton acık boya ıle uzerıne kalıcı makyaj yapttırmayı sor , kaşların altına ve ustune aydınlık bı goruntu verıyo ben oyle cozdum sorunumu canım uarım sen de cozersın
Seyrek kaşlara yapılırsa doğal duruyor ama konturleme amacıyla yapılırsa aşırı yapay.... Kaş kalemlerimden kurtulmak için yaptırmıştım ama yaptırdıktan sonra tekrar kullandım. Sonuç paralar boşa... Bitkisel boya ile yapılıyor. Bu işi profesyonelce yapanlar siyah rengini kullanmıyor deri altında yeşil görünüyor diye. En koyu rengi koyu kahverengi ki kabuk bağlama geçtikten sonra açık kahverengi oluyor.İkinci işlemde çok az daha koyulaşıyor. Siyah ya da koyu renk kaşları olanlar yaptırmasın boşuna. Dudak kenarlarıma yaptırdığıma daha bir pişman oldum. İki renk olmasın diye dudak içine uygulama yapmıyorlar. Yapsak bile dudak içinden renk hemen çıkar diyorlar. Doğru da. Dudak makyajını doğuştan dudak konturu olmayanlara öneririm sadece. Dudak kalınlaştırmak için yaptıranlarda aşırı banel duruyor. Dudak çizgisinin dışına çıkan bir çizgi.. Eyeliner olarak da yaptırdım. Çok acı veren bir işlem. Kajal koyu bir sonuç isteyenler için uygun değil. Silik bir çizgi. Bunu da Kaşları sarı olan insanlara önerebilirim.
bilmiyorum canım şimdi araştıracağım teşekkür ederimLong Time Liner uygulamasını biliyo musun peki? Bir süredir araştırıpta buldum. Çok mükemmel görünüyor. ama henüz cesaret edemedim. Burçin Sivrioğlu diye bi kadın ama çok iyi yapıyo fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Merve Boluğur instagram sayfasında paylaşmıştı, oradan gördüm bende
Kaş Konturu,kalıcı makyaj ve Kaş dövmesi arasındaki fark nedir arkadaşlar.hangisi kalıcı,yapılış tarzları nasıl,canı yanıyor mu insanın?gibi sorularım var..Türkiye'de güzellik salonlarına hiç güvenmiyorum ve o yüzden kimsenin para kazanmak için bana anlattıkları da inandırıcı gelmiyor.sizce ne yapayım..ben düz ve kalın Kaş istiyorum.profil fotomdada görürsünüz Kaş rengim çok açık,kumral olduğumdan..kalınkaş çok sertmi gösterir ki??bu ve bunun gibi pek çok sorum var.konuyu iyi bilen tecrübe etmiş arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.sağolun şimdiden
Bayanlar Merhaba
Bugün arkadaşıma dövme yaptırmaya gittik daha önce bende yaptırmıştım,
Taksimde çok beğendiğim bi yere önceden de istediğim bişeyi aklıma girdi kalıcı makyaj
Kaşlarım inanılmaz seyrek artık boyamaktan nefret eder oldum sanki jiletle böyle bilerek kesmiş gibiyim kavisten sonrası berbat özellikle
Kadında bugün dedi gözlerin çok güzel ama kaşların herşeyi bitiriyor gel kalıcı dövme yapalım
Kafama yattı düşünüyorum ama yinede sizlerle de paylaşmak istedim
Fiyat;250 ytl 2 taksit yapıcak bana
ama bilgilendirirseniz sevinirimkaydirigubbakcemile2
kaş konturu yaptırmak isteyenlere tavsiyem :nur bilen yavuzer. kendi güzel kalbi güzel bir kadın. yaptığı işte çok başarılı. adını google yazıp aratmanız yeterli. kalitesine hayran kalacaksınız. yalnız çok pahalı. benim bütçemi zorladı açıkçası. tek eleştirim ücrete.
Selam üzerinden çok zaman geçmiş ama nur hanım a ne kadar ücret ödediniz acabaa...kaş konturu yaptırmak isteyenlere tavsiyem :nur bilen yavuzer. kendi güzel kalbi güzel bir kadın. yaptığı işte çok başarılı. adını google yazıp aratmanız yeterli. kalitesine hayran kalacaksınız. yalnız çok pahalı. benim bütçemi zorladı açıkçası. tek eleştirim ücrete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?