- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Bende çok merak ediyorum bir an önce yaptırıcam :) fakat ücretini merak ediyorum senin gibi?Selam üzerinden çok zaman geçmiş ama nur hanım a ne kadar ücret ödediniz acabaa...
asumanla ,perihona ayten komurcu ve estetıkcı olan dr umıt yasar celemlının reklamını yapıyolar kızlar dıkkat edın
Foto gonderirminiz rica etsem bende sildirme yaptirdimda ayni kisyeSelam kizlar benim kaslarima kontor yapildi mecidiyekoyde buyuk bir estetk merkezi trafindan ve berbattt edildi!cok arastirdm ve Ayten komurcuyu duydum kendisyle gorusmeye gittm bir tek ona guvendm.ve sonuc kusursuz 2 kez silme islemi yapildi ilkinde cikmadi tam olarak cnku yapildiktn 2ay snra gitmstm cok yeniydi.dileyene fotograf gondermeye calisirm bnde su an hic iz yok ve 6 ay icnde o igrencliktn kurtuldum.gonul rahatligi ile sildirme ve kontur yaptirabilirsnz.
İnstagram hesabi olanlar takip etsinpinkartbeautycenter...ben yaptirsam ona yaptirirdim,o kadar kaş gõrdüm,en dogali!..
MCanim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eger isttedigin sekil olmazsa geri donusu yok, lazerle silinse bile iz kaliyor. Rengi de zamanla aciliyor cirkin oluyor. Eger kasinla ilgili degisijlik istiyorsan kaş ektir. En kalici ve dogal gorunume oyle ulasirsin. Artik yeni teknolojiyle cok kolay 1000 ile 3000 arasinda degisiyor fiyatlari kasin durumuna gore. Mutlaka bunu arastir. Digerini tavsiye etmiyorum
Merhaba kaş ekimi için tavsiye edeceğiniz bir isim varmı kaşlarım çok seyrekCanim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eger isttedigin sekil olmazsa geri donusu yok, lazerle silinse bile iz kaliyor. Rengi de zamanla aciliyor cirkin oluyor. Eger kasinla ilgili degisijlik istiyorsan kaş ektir. En kalici ve dogal gorunume oyle ulasirsin. Artik yeni teknolojiyle cok kolay 1000 ile 3000 arasinda degisiyor fiyatlari kasin durumuna gore. Mutlaka bunu arastir. Digerini tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?