Göz Makyajı Kalıcı makyaj-Kaşa Dövme

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
3 hafta önce MURAT AKYOL güzellik merkezinde kaş konturu yaptırdım. Açık, ince ve geçici olmasını bizzat istememe rağmen bana kalıcı dövme boyası ile koyu kahve kalın kaş yaptı. 10 gün içince renginin açılacağını ve kaşın inceleceğini söyledi ama rengi ne açıldı ne de kaş inceldi instagram hesabında paylaştığı kaş fotoğrafımın altına başka bir müşterisine bu kaş da kalıcı dövme boyası kullanıldı diye yazdığı yorumu görünce Şok oldum. Kaşımı sildirmek için para iadesi talep ettim ya da kendisinin bir şekilde silmesini istedim. Ne sildi ne paramı iade etti. Kendisi de ayrıca faturasız işlem yapmak da. Yaptığı hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadım. Eleştiri kabul etmeyen bir kurum.kesinlikle tavsiye etmiyorum beni çok mağdur ettiler

Murat akyolla ilgili memnuniyetsizlik yorumuma istinaden yaziyorum. Kendisi benim magduriyetimi giderdi. Merkeze davet edip bizzat kendisinin yaptigi rutusla memnuniyetsizligimi giderdiArkadaslar.
Kendisine tsk ediyorum.

Arkadaslar çok düşünüp arastırıp tunalıda ismini vermek istemedıgım bir kadına 600 liraya kaş kontur yaptırdım 20 gün sonra rütüşe gittim 50 lira daha verdım hersey çok güzeldi taki 4 ay sonra kızarana kadar kızardıgını söyleyınce bana kendı vucudumun pigmentının bu boyayı kızarttıgını söyledı çok sasırtıcı ve saçma degıl mı tekrar rutus için 50 lira aldı ve koyu kahve rengı kapkara çok kötü bi kaş yaptı bana sonuç berbattı sınır krızıne gırdım tartıstık ve bana 10 gün sonra gel silelim dedı neyse 10 gün sonra bana tam anlamıyla silinmeyecegını söyledı bende mahkemede bu konuları tartısalım artık dıyıp tam çıkarken zorla paramı iade etti çünkü haksızdı kullandıgı boyadan dolayı kızarmıştı ve fatura falanda kesmemişti şimdi o yaptıgı kapkara kaşlar lacıvert oldu burdan seslenıyorum herşeyi kızartan pigmentlerim şimdide lacıvertlestırıyor mu gazetelerde dergılerde profosyonel oldugunuzu söylüyorsunuz ya keske paramı ıade etmeseydınızde sizinle hukuk savası verseydık şuan burda sonucunu paylasıp baskalarınında size kanmasını engelleseydım siz siz olun hakkınızı arayın arkadaslar verdıgınız paraiçin bir ay evını geçindiren insanlar var

Selam kizlar benim kaslarima kontor yapildi mecidiyekoyde buyuk bir estetk merkezi trafindan ve berbattt edildi!cok arastirdm ve Ayten komurcuyu duydum kendisyle gorusmeye gittm bir tek ona guvendm.ve sonuc kusursuz 2 kez silme islemi yapildi ilkinde cikmadi tam olarak cnku yapildiktn 2ay snra gitmstm cok yeniydi.dileyene fotograf gondermeye calisirm bnde su an hic iz yok ve 6 ay icnde o igrencliktn kurtuldum.gonul rahatligi ile sildirme ve kontur yaptirabilirsnz.

Foto atabilirmisi
Foto gonderirminiz rica etsem bende sildirme yaptirdimda ayni kisye

İnstagram hesabi olanlar takip etsinpinkartbeautycenter...ben yaptirsam ona yaptirirdim,o kadar kaş gõrdüm,en dogali!..

Bende düğünden önce kaş konturu yaptırmayı düşünüyordum. Murat Akyol ve Arzu Kabakulak'ı takip ediyorum.
Murat Akyol kesinlikle eleştiri kabul eden biri değil. Sadece kendisinin yaptığı kaşlar güzel oluyor. Bir çok eklenilen kaşları ben hiç beğenmiyorum. Birde ekibinde Nathali var onun yaptıkları güzel oluyor. Arzu hanımada 3 ay kadar önce bir mesaj attım ben size döneceğim dedi dönmedi

İnstagram hesabi olanlar takip etsinpinkartbeautycenter...ben yaptirsam ona yaptirirdim,o kadar kaş gõrdüm,en dogali!..

Verdiğiniz hesabı takibe aldım. Gerçekten çok güzel işler çıkartmışlar.
Yaptıracak olan varsa bence bi göz atsınlar ben çok beğendim buraya yaptırırm yani :)

Ben de kesinlikle Murat Akyolu tavsiye etmeyenlerdenim arkadaşlar.Benim kaşlarımı da mahvetti.Orantısız ve hiç doğal olmadı.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Canim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eger isttedigin sekil olmazsa geri donusu yok, lazerle silinse bile iz kaliyor. Rengi de zamanla aciliyor cirkin oluyor. Eger kasinla ilgili degisijlik istiyorsan kaş ektir. En kalici ve dogal gorunume oyle ulasirsin. Artik yeni teknolojiyle cok kolay 1000 ile 3000 arasinda degisiyor fiyatlari kasin durumuna gore. Mutlaka bunu arastir. Digerini tavsiye etmiyorum

Kızlar kıl tekniği ile kaş makyajını tavsiye eder misiniz? Kuaförüm 6 ay kalıcı olanını yapıyormuş. 6 ayda bi gelip yenileyebilirsin dedi. Fiyatıda 3 yıllıklara göre cok makuldü. Yaptıran varsa yazbilir mi?

Ucretsiz - Kas Model araniyor!

sali gunu 14/09/15 de oglen saat 1 de - Uskudarda cok basarili Ayse Aydin in guzellik salonunda .
Microblading icin egitim aliyorum cok acil modele ihtiyacim var - islemi hoca yapicak ben izliyecem, o yuzden endiselenicek bisey yok.

gelecek te de modellere ihtiyac olacak.

lutfen 0532 648 91 10 u arayin!

Sefine

Çok uzun araştırmalardan ve çeşit çeşit kaş şekli gördükten sonra kararımı verdim ve kaşlarıma dün microblading yaptırdım.kalın kaş sevenlerdenim.büyük endişelerim vardı ya yapay olursa boya gibi durursa diye,ki bu konuda oldukça detaycıyımdır.Kendi Kaş'larım seyrek ve arada boşluklar vardı.Yaptığı Kaşları gördükten sonra Arzu hanımda karar verdim.Kendisi simetri konusunda oldukça hassas ve işinin gerçekten ehli.ikinci gün ve kabuklu durmasına rağmen böyle bile doğal duruyor.Piyasa da isim yapmış kişilere sadece adı duyulduğu için fazladan para verilmesine karşıyım.Sitedeki arkadaşlar reklam yapıyorum sanmasınlar asla öyle bir niyetim yok sadece çok memnun kaldığım için paylaşmak istedim yaptırmak isteyenlere faydası olur diye.Esteclub da yaptırdım bi inceleyin derim

Merhaba. Ben de 1 ay önce kaş kontürü yaptırdım ve yaptığım günden beri pişmanlığını yaşıyorum. Nihayet dün Ayten Kömürcü'ye sildirme işlemini yaptırdım. Merak edenler için öncelikle minik bir iğne ile bölgeyi uyuşturuyor sonra 15-20 dakikalık bir işlem uyguluyor.Solisyonun içeriği hakkında bir fikrim yok. Sildirme işlemiyle ilgili bilgi ararken forumda iz kalanlar olduğunu da okudum ama o kontürdense iz kalsın daha iyi deyip yaptırdım.Bugün ilk günü. Kaş bölgem aşırı gergin ve minik kabuklar bağlamış durumda.Daha önce Ayten Hanımda sildirenler bilgi verebilir mi süreç hakkında?

M
Merhaba kaş ekimi için tavsiye edeceğiniz bir isim varmı kaşlarım çok seyrek

Merhaba kızlar aradan 1 yıl geçti ve ben yine esteclub a kaş kontürümü yaptırdım bu kez daha kalın yaptırdım ve çok çok memnun kaldım benim gibi kaşları seyrek olanlar için yine tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…