kalici kokan yumuştici.

EliFFKeReMM

~ Çünkü Her bir Zerrem aşık, Her bir Zerrene ~
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
2.092
4.307
53
30
Kizlar merhaba. Hepinize guzel gunler diliyorum.
Benim derdim yumuşatici ve deterjanLa ariel kullaniyorum yumuşatici da vernel. Ama koku hic uzun sure kalmiyor. mesela eşyalari asiyorum kurutmaliga, miss gibi kokuyor oda. Sonra kuruyunca toplarken kokluyorum hic koku kalmamis. Ne guzel ne kotu hic bi sekilde yok. Sizin tecrubelerinize ihtiyacim var
Kalici bir yumuşatici onerisi istiyorum?

Merhaba :) Ben File Market'te satılan konsantre bir yumuşatıcı kullanıyorum. Fotoğrafını ekleyecegim. Herkes benim yumuşatıcımı sorar hep çok güzel yorumlar alıyorum. Hatta çamaşırları dolaba kaldırdıktan sonra aradan 1 hafta geçse bile hala kokusu geçmiyor. Sevgiler...

Her şehirde var mı bilmiyorum açıkçası. Dilerseniz internet adresinden şubelerine bir göz atın.

bence alıştığınız için size kokmuyordur.

ben yumuşatıcı hiç kullanmam, annemde falan yanlışlama kıyafetlerimi o yıkadığında, aman Allahım, o yumuşatıcı kokusu çamaşır kirlense bile çıkmıyor, hele ki nevresimde falan kullandıysa uyuyamam o gece.

Pervolun sıvı deterjanını kullandım hır kere mavı sıseydı Allah ım o nasıl bır kalıcıktır yıkadıgım camasırı aylarca utuleyemedım kokusu gtsın dıye bekledım, hamılekeıkten sanırım o deterJanın kokusu bana ıgrenc gelırdı her dıydugumda ogururdum neden bıtene kadar kullandım onu hala anlamadım keske atsaydım

yumoş sensitive kullanıyorum.. çokta memnunum... yıkanmış tek parça çamaşır bile evin tüm odalarında kokuyor...

Ben bulamadım öyle bir ürün. Hepsi hikaye bence..
Dolap içine koku koymak gerek bence güzel kokması için.
Makineden çıkarıp kurutmaya atıyorum. Katlarken kokuyor ama dolaptan çıkarıp giyerken belli belirsiz burnunu dayarsan belki alırsın kokuyu..

Bende eskiden Vernel yumoş kullanıyordum
Sonra bingonun pembiş olanı var onu keşfettim uzun süre kalıyor ama konsantre değil
Konsantrelerin hiç biri hoşuma gitmiyor sonrasında tuhaf bir koku bırakıyor baba göre
Birde uzun süre bırakmam asılanları ve dışarda kurutmam

Evimin yakınında var file market. Bir de bunu deneyeyim bakalım.. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…