- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
-
Nerde satiliyor bunlar her marketten bulabilirmiyimMerhaba :) Ben File Market'te satılan konsantre bir yumuşatıcı kullanıyorum. Fotoğrafını ekleyecegim. Herkes benim yumuşatıcımı sorar hep çok güzel yorumlar alıyorum. Hatta çamaşırları dolaba kaldırdıktan sonra aradan 1 hafta geçse bile hala kokusu geçmiyor. Sevgiler...Eki Görüntüle 2127075 Eki Görüntüle 2127076
O nerde satılıyor, file hiç görmedimMerhaba :) Ben File Market'te satılan konsantre bir yumuşatıcı kullanıyorum. Fotoğrafını ekleyecegim. Herkes benim yumuşatıcımı sorar hep çok güzel yorumlar alıyorum. Hatta çamaşırları dolaba kaldırdıktan sonra aradan 1 hafta geçse bile hala kokusu geçmiyor. Sevgiler...Eki Görüntüle 2127075 Eki Görüntüle 2127076
bu marketi hic gormemistim dh once :) bulundugum sehirdede yok.Her şehirde var mı bilmiyorum açıkçası. Dilerseniz internet adresinden şubelerine bir göz atın. Eki Görüntüle 2127078
Benimde kokuyor ama kuruyunca hiic kalmiyoryumoş sensitive kullanıyorum.. çokta memnunum... yıkanmış tek parça çamaşır bile evin tüm odalarında kokuyor...
neden boyle dediniZ? cmasirlar guzel kokmazki kullanmadigimda.Hiç kullanmayın derim
neden boyle dediniZ? cmasirlar guzel kokmazki kullanmadigimda.
Merhaba :) Ben File Market'te satılan konsantre bir yumuşatıcı kullanıyorum. Fotoğrafını ekleyecegim. Herkes benim yumuşatıcımı sorar hep çok güzel yorumlar alıyorum. Hatta çamaşırları dolaba kaldırdıktan sonra aradan 1 hafta geçse bile hala kokusu geçmiyor. Sevgiler...Eki Görüntüle 2127075 Eki Görüntüle 2127076
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?