kalici kokan yumuştici.

neden boyle dediniZ? cmasirlar guzel kokmazki kullanmadigimda.

karışmak haddime değil ama kokmaması daha iyi değil mi.
ben gerçekten anlamıyorum, çamaşırlar ayrı kokuyor, kremler şampuanlar ayrı kokuyor, deodorant ayrı kokuyor, üstüne parfüm ayrı... bu kadar farklı kokuyu aynı anda taşıyıp nasıl duruluyor?

Bende eskiden Vernel yumoş kullanıyordum
Sonra bingonun pembiş olanı var onu keşfettim uzun süre kalıyor ama konsantre değil
Konsantrelerin hiç biri hoşuma gitmiyor sonrasında tuhaf bir koku bırakıyor baba göre
Birde uzun süre bırakmam asılanları ve dışarda kurutmam
Yok benimde uzun süre kalmiyor kurutmalikta. hatta bazen bakarim kurumus mu kurumamis mi diye. Yazin zaten blkon var orada kuruyunca hic koku olmuyor ama kisin evin icinde de klmiyor.

cok zararli durulandiktan sonra koyuldugu icin direk tene temas ediyor yumusatici
Evet bir zamanlar okumuştum
yumuşatıcıların İçinde olan zararlı virüs çengel şeklindeymiş o şekilde yapışıyormuş tene ve asla yıkanınca duş alınca gitmiyormuş tenden
Deterjanlardaki normal şekildeymiş ve yıkanınca duş alınca kaybolurmuş

karışmak haddime değil ama kokmaması daha iyi değil mi.
ben gerçekten anlamıyorum, çamaşırlar ayrı kokuyor, kremler şampuanlar ayrı kokuyor, deodorant ayrı kokuyor, üstüne parfüm ayrı... bu kadar farklı kokuyu aynı anda taşıyıp nasıl duruluyor?
Estafirullh.
ben 1ay boyunca koksun demiyrum ama, toplarken hic koku yok. Ee insan haliyle daha yeni makinadan cikti, hic kokmuyor diyor ve kokmasini istiyor.
kimyasal evet ama, vucut kremi zaten vucutta kalmiyor kokusu. Sampuan ve krem ayni marka oliyor. Ee deodrnatla parfumde ayni oluyor. evet cok iyi anliyorum kimyasal ama iste, kullanmadan duramiyorum

Ben yumuşatıcı kullanmıyorum
Alerji kaynaklı
Ama bir komşum var çamaşır serince bizim eve kadar gelir kokusu :)
Meraktan sormuştum
Şu bingoydu sanırım parfüm kokusu serisi konsantre olandı

kaynana çatlatan var vatan marka o çok kalıcıymış. Ama kalıcı olması için kimyasalı bastıklarından kullanmak doğru değil. Oda kokusu yumuşatıcı vb ürünler çok kanserojen. Ben kızım olduktan sonra hepsini bıraktım.

Yok benimde uzun süre kalmiyor kurutmalikta. hatta bazen bakarim kurumus mu kurumamis mi diye. Yazin zaten blkon var orada kuruyunca hic koku olmuyor ama kisin evin icinde de klmiyor.
Ben biraz fazla kaçırıyorum yumuşatıcıyı isteyerek
Birde şunu farkettim makinamdan çıkınca bir ara kokmuyordu
Sonra baktım ki çalışmaya başladığında deterjanı alırken hem iki gözdeki deterjanı hem yumuşatıcıyı aynı anda alıyor bozulmuş yani
Belki böyle bir sıkıntı vardır

Estafirullh.
ben 1ay boyunca koksun demiyrum ama, toplarken hic koku yok. Ee insan haliyle daha yeni makinadan cikti, hic kokmuyor diyor ve kokmasini istiyor.
kimyasal evet ama, vucut kremi zaten vucutta kalmiyor kokusu. Sampuan ve krem ayni marka oliyor. Ee deodrnatla parfumde ayni oluyor. evet cok iyi anliyorum kimyasal ama iste, kullanmadan duramiyorum

yok ilk mesajımda da yazdım, bence alıştığınız için size kokmuyor geliyor.
bende astım olduğu için daha hassasım. Her şeyin kokusu olduğu gibi kalmasa da kalıyor yine de. Ama siz sürekli kullandığınızdan anlamıyorsunuz. Mesela koku hassasiyeti olan birine gösterin çamaşırlarınızı, kokuyor diyecektir eminim.

Zira ben şu çocuklar için önerilen kokusuz deterjanlardan kullanıyorum, onları bile yeterince havalandırmazsam rahatsız oluyorum.

kaynana çatlatan var vatan marka o çok kalıcıymış. Ama kalıcı olması için kimyasalı bastıklarından kullanmak doğru değil. Oda kokusu yumuşatıcı vb ürünler çok kanserojen. Ben kızım olduktan sonra hepsini bıraktım.
Sadece deterjan koku yapmiyordur ama. Cok dogru aslinda :) benim oglum var 2 yasinda onun icin dalin kullaniyorum bende. onun camasirlarini asarkende pek Koku aramiyoum zaten

Yumusatıcı kullanmıyorum
neden vucuduma değer kıyafete bir kimyasal daha ekleyeyım ki

Şimdi bazılarınız bana deli gözüyle bakacak. Ben yumuşatıcıyı asla kıyafetlerime ve nevresimlerime kullanmam vucuda temas ediyor çünkü. Sadece tül ve perdelere merdivenleri silerken kullanırım. Bilirim ki zararlı.

Ayrıca bulaşık makinası için de o tuhaf kokuları kullanmam sıktığım her limonun kabuğunu koyarım içine açınca mis gibi limon kokar . Parlatıcıda kullanmam makina en son onu alır makina bardak üzerinde kalır . Onun yerinede basarım sirkeyi.

Gerek yok varsın kokmasın temiz olsun yeter.

Omo active sıvı deterjan harika kokuyor kalıcı yumuşatıcı kullanmaya gerek yok deneyin lütfen

Eklentiler

• omo-active-1350-ml-18-yikama-beyazlar-icin-x.webp
    omo-active-1350-ml-18-yikama-beyazlar-icin-x.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 115
Kokulu mumlarda aynı sıkıntı varmı peki

Merhaba. Yumusaticinin çok ama çok zararlı olduğunu biliyor muydunuz? vazgecilmez bir tarafı da yok. Tabi sizin tercihiniz ama yazmak istedim

Bize zararı olan çok şey varki.. :KK43:
Çamaşır güzel kokmayınca pismiş gibi hissediyorum ben..
Alerjik yapım olduğu içinde çok yoğun koku verenleri tercih etmiyorum, ama yinede kullanmayı seviyorum.
Bingonun ana kuzusu mu, kızımın kokusu mu (hatırlayamadım :)) ) bana çok ağır gelmişti (güzeldi ama eve asınca asılı olduğu yerden geçemez oldum fazla kokudan) , yumoşunki daha hafif, pembe olanı :dondurma:

Back
X