- 7 Mayıs 2012
- 7.250
- 8.302
- 398
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
E her koku zararlı evet ama ben kokusuz yasayamiuorum mis gibi kokmali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bingo lovely mi dışı kırmızı olan annem de bunu almış kokusu güzel diğerlerinin hepsini denedik ama en çok bunu beğendik.Ben yumuşatıcı kullanmıyorum
Alerji kaynaklı
Ama bir komşum var çamaşır serince bizim eve kadar gelir kokusu :)
Meraktan sormuştum
Şu bingoydu sanırım parfüm kokusu serisi konsantre olandı
Haha konuyu bir hortlatayım. Parfüm ve yumuşatıcı delisi olarak kullanıp memnun kaldigim tüm yumusaticilari siraliyim;
Bingo Soft Sensitive ( Tek bir yumuşatıcı şansım olsaydı şansımı bingo sensitiveden yana kullanırdım:) )
Bingo Soft Kuzumun Kokusu Oğluşum
Yumoş Sensitive Hipoalerjenik
Bim Bulut Beyaz renkli olanı
Dalin Bahar Ninnisi
Ve görümcemde görüp kokusuna vurulduğum Vernel Aroma Terapy Sensual kırmızı kutuda olanı. Kaç market dolaştım bulamadim en sonunda annemin senelerdir musterisi oldugu marketinden rica ettim getirecekler. Eger getirmeselerdi gozumu karartip internetten siparis verecektim :)
Tabi birde şunu eklemek ıstiyorum bu kadar yumusaticilarla hasir nesir olduktan sonra sunu fark ettim konsantre yumusaticilar sonradan tuhaf kokmaya basliyor çamaşırda böyle acımsımı desem degisik kokuyor beni rahatsız ediyor. ( Sadece Yumoş sensitivede böyle bir durum yasamadim) O yüzden standart yani konsantre olmayan yumuşatıci almaya karar verdim artik.
Bu yazımın devamı şu şekilde gelişti kızlar bir gun sonra market görevlisi artık ürünün üretimi olmadığı bu yüzden tedarik edemediklerini belirttiler ben de tabi gozumu karartip artik kimin elinde kaldiysa tr..yoldan sipariş verdim ama benim için tam bir hüsran oldu 5 kg bidon aldım ve kesinlikle kokusu kalmıyor makinadan çıkınca bile kokmuyor ama gorumcemde buram buram kokuyordu.
Bunun üzerine şu meşhur şikayet sitesine yazdım urunumde sorun var değiştirin diye beni aradılar değiştiremeyiz artık üretmiyoruz başka ürün yollayalım diye. Iyi dedim yollayın Vernel Taze Gül mu ne yollayacaklardı ama ne gelen var ne giden.
Tabi ne demişler elden gelen öğün olmuş oda vaktinde bulunmamış diye. Ben tabi yeni yumuşatıcı arayışlarına girdim ve yeni göz bebeğim Yumoş Delux Aura :) bu arada bu ürün artık üretilmeyen eflatun şişedeki Yumoş Gardenya ve Gala Zambaginin tıpa tıp aynısı:) ne kadar mutlu oldum tamamen kaldirmadklari için eskisini sadece 1 sise kullanmıştım sonra raflarda görememiştim. Eğer bu yazimi bir Yumoş yetkilisi okuyorsa bu ürünü kaldırmamakla çok isabetli bir karar almışsınız. Tek temennim üretiminin durmaması![]()
A101de abc nin konsantre yumusaticisi var denediniz mi beyaz olan sisesi cok kalici konusunu begenirseniz bi sans verin cokta ucuz
Bende bunu kullanıyorum ve çok beğeniyorum.A101de abc nin konsantre yumusaticisi var denediniz mi beyaz olan sisesi cok kalici konusunu begenirseniz bi sans verin cokta ucuz