Bakın arkadaşlar konunu ahlakı boyutuna deginmemeniz için kısaca neler yaşadığımı anlatıcam. Ben kandırıldım bi ser*fsiz tarafından. Hayatımın en ama en büyük hatasını yaptım . Çok ağladım kendime çok acıdım . Ailem bunu haketmedi. Onları yaşarken öldürmemek için ayakta durmaya çalışyorum. Ben çok araştırdım. Bursa da Murat Arslana gitmeyi düşünüyorum kalıcı flep için. Evlilik söz konusu değil. Yıllar sonra. Anlaşılma ve kanama ihtimali var mıdır ? Daha önce yapan bayan arkadaşlarım sonuçlarını paylaşırsa çok mutlu olurum . Şimdiden teşekkür ederim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalıcı kızlık zarı yapanlar sonuçları paylaşabilir misiniz ??
- Konu Sahibi whinthg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ahlaki boyut kimseyi ilgilendirmez zaten bence kızlık zarı ile ahlakında bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum. yaptığında bir hata değil bence. karşı tarafa söylememek en büyük ahlaksızlık ama buna seni itende toplum o yüzden birşey diyemem. neyse burada çok okuduğum konulardan biri diye yorum yapıyorum. yaptıranlar ve sonrasında düğün olanlar oldu ve gayet memnunlar hiçbirşey anlaşılmamış. iyi bir doktora gitmen lazım.
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
ahlaki boyut kimseyi ilgilendirmez zaten bence kızlık zarı ile ahlakında bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum. yaptığında bir hata değil bence. karşı tarafa söylememek en büyük ahlaksızlık ama buna seni itende toplum o yüzden birşey diyemem. neyse burada çok okuduğum konulardan biri diye yorum yapıyorum. yaptıranlar ve sonrasında düğün olanlar oldu ve gayet memnunlar hiçbirşey anlaşılmamış. iyi bir doktora gitmen lazım.
Allah yardımcın olsun canım 3 buçuk ay önce aynı seylerı yasadım evlılık vaadıyle kandırıldım resmen cok kötü bir piskolojı ustelık ılıskıye bıle gırmeden bekaretım gitti cok üzüldüm
Senın ne zaman basına geldı?
Allah yardımcın olsun canım 3 buçuk ay önce aynı seylerı yasadım evlılık vaadıyle kandırıldım resmen cok kötü bir piskolojı ustelık ılıskıye bıle gırmeden bekaretım gitti cok üzüldüm
Senın ne zaman basına geldı?
Çok yeni ve bana inanmıyor bakire değildin diyor. Halbuki ilkti .Nasıl kanıtlarım ki bunu ona..
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Afedersiniz ama o şeref yoksuna bide nasıl kanıtlarım diye mi düşünüyorsunuzÇok yeni ve bana inanmıyor bakire değildin diyor. Halbuki ilkti .Nasıl kanıtlarım ki bunu ona..
Pes doğrusu!!!
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Afedersiniz ama o şeref yoksuna bide nasıl kanıtlarım diye mi düşünüyorsunuz
Pes doğrusu!!!
Kan gelsede takmıyolar aynı sey basıma geldı 3 hafta evlenıcez sonra dıktırelım
Kanmayın güzelim bu vicdansız ahlaksızlara nasıl inanırsınız yaKan gelsede takmıyolar aynı sey basıma geldı 3 hafta evlenıcez sonra dıktırelım
Bende bilmiyorum ama gelmedi bakire olduğum halde.. haksızlığa uğruyorum..Kan gelmedımı?
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Bende bilmiyorum ama gelmedi bakire olduğum halde.. haksızlığa uğruyorum..
Kan gelsede yıne ayrılıcak anlasana
Benım oyle oldu kan geldı adam kactı gıttı resmen 3.bucuk aydır basıma geldu bunlar
Hiç gerek yok değil mi.. yeni bir yol ciziyim kendime.. kalıcı flep yönetimini düşünüyorum yıllar sonra evlilik anca. anlaşılır mı kanar mı hic bilmiyorum ... hic iyi değilimAfedersiniz ama o şeref yoksuna bide nasıl kanıtlarım diye mi düşünüyorsunuz
Pes doğrusu!!!
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Hiç gerek yok değil mi.. yeni bir yol ciziyim kendime.. kalıcı flep yönetimini düşünüyorum yıllar sonra evlilik anca. anlaşılır mı kanar mı hic bilmiyorum ... hic iyi değilim
Onu haledersın gecmıs olsun ınsllah toparlarsın yaaa ne zaman oldu
Umarım öyle olur umarım mutlu olurum..İyi bir doktor olursa kanamama durumu olmaz. Anlaşılma konusuna gelince karşı taraf zaten anlamaz böyle bir işlem olduğunu ama bir kadın doğumcu teyit etse anlar.
çok yeni henüz 6 7 gün oldu..Onu haledersın gecmıs olsun ınsllah toparlarsın yaaa ne zaman oldu
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
çok yeni henüz 6 7 gün oldu..
Bır doktora gıtsene cnm ? Belkı esnektir? Bır ıslem yapmaya gerek kalmaz
Inşallah canım.. doktor buldum paramı denklestirip gidicem hemenİyi bir doktor olursa kanamama durumu olmaz. Anlaşılma konusuna gelince karşı taraf zaten anlamaz böyle bir işlem olduğunu ama bir kadın doğumcu teyit etse anlar.
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Inşallah canım.. doktor buldum paramı denklestirip gidicem hemen
Canım esnekse kanama olmuyo işlem yaptırmana gerek kalmaz
Ama kanaması gerek yoksa olacakları her kadin olmamın zorluğunu işkencesini görücez. Lanet olsun bu dayatmalaraCanım esnekse kanama olmuyo işlem yaptırmana gerek kalmaz