Sağol tatlım önemli olan benim pskolojik olarak iyi olmamdi ve şuan şükürler olsun iyiyim
Ben kendi kendime bakıyorum mesela hiç dikiş izi bile yok oyuzden içim rahat kanar canım
Bana zaten yaptığı fotograf ları gösterdi herkesin ki kapalı idi verdiğim para helal olsun. Senin evlilik varmı yakında Benim yok
Hayırlısı olsun canım. Benim ilişkim yok bu boku yediğim şerefsizi unutamadım unutursam ancak
Bunlar özel konular canım boşverelim artık bu operasyonu yaptım ona mecbur da değilim mutluyum çok şükür. Senin ailen anlamadı mi ameliyat olduğunu gizli mi oldun
Benimde iyi geçti ameliyat hane de ki ler hep yanımda durdular konuştular
internetten çok araştırdım ama güvenemediğim için size sorayım dedim, burayıda bunun İçin açtım, Şişli med akın beymi Turgay karakayamı yoksa Korkut arslanmı? Nolur yardım edin kızlar düşünmekten kafayı yicem
Merhaba Kızlar,
Sırf buraya yazmak için üye oldum çünkü bende aylarca buralardan okuyarak bu işlemi yaptırmaya karar verdim, belki bir yararım dokunur diye yazmak istedim. Ben dün Harun hocada ameliyat oldum, tek başıma gittim. Biraz zorlandım ama genel anlamı ile rahat geçti, batmalar, sızıntı ve yüksek oranda yanma var. Verdiği antibiyotik ilacı kullanıyorum ama verdiği ağrı kesiciye hiç ihtiyaç duymadım.
35 gün sonra kontrole gel dedi, sonrasında ne olur ne olmaz bir jn. uzmanı ile de görüşmeyi düşünüyorum.
Randevu alıp gidene hatta yatış işlemi yaptırıp o sedye ile ameliyathaneye girene kadar çok kötü oluyor insan ama inanın geçiyor, inşallah herkes olumlu sonuçlar alır benim düğünüme 4 ay var. Onuda mutlaka yazarım..
Bu konulara böyle yorumlar yazınca çok kızıyorlar. Tövbeliydim dayanamayıp yazarım diye hiç okumuyordum çoktandır. Bu operasyonu yaptırmak isteyenler umarım bu yanlışlarından geri dönerler ve vazgeçerler .Ex aşkınıza böyle bir konuda nasıl güveniyorsunuz, kandırdığınız kocanıza günün birinde herşeyi söylerse ne olacak?