- 13 Ocak 2017
- 113
- 55
Yaa çok sevindim ben gökçen hanıma yaptırdım tutmadı mantardan şuan bana bir umut oldun turgay beye yaptırırım belki tekrardanKizlar dusunen varsa kesinlikle turgay beyi oneriyorum gecmis mesajlarimdan takip edebilirsiniz 30 agustos 2017 de yaptirdim agustos 2018 de evoendim tam bi sene sonra gerdege girdim ve kanamam fazlasiyla oldu darligi ayni ilk gibiydi suan da 5 haftalik hamileyim sakin korkmayin ben turgay beyden sonuc aldim baska doktora gitsem nolur bilmiyorum ama yasadigim icin oneriyorum
nie tutmadi canm tekrar ücretsiz yapmazmıkiYaa çok sevindim ben gökçen hanıma yaptırdım tutmadı mantardan şuan bana bir umut oldun turgay beye yaptırırım belki tekrardan
Tutmayınca tekrar yapmıyolar mı uzun süreli ise o değişikmiş evliliğe son 1 ay kala kontrole gidiliyo diye biliyorum ama .Yaa çok sevindim ben gökçen hanıma yaptırdım tutmadı mantardan şuan bana bir umut oldun turgay beye yaptırırım belki tekrardan
Ben harun özkan à yaptırdım ve olumlu sonuçlar aldım baktığım da da zaten kapali bir şekilde gorunuyor bakınca bile anlıyor sunuz zaten tuttuğunuDeğişiyor doktordan doktora ben 5 bin küsür verdim. Çoğu doktor 3 bin civarı
Ben harun özkan bey e yatırdım (4.000 TL) şunu söylim sana harun bey diyorki iki çocuktan sonra anca daraltmak gerekir onun harici gerek yok diyorYa ben 3 sene önce Ebru hanımla bir kere konuştum ozman bile bana 5000 demişti daraltma ile birlikte . Bu doktor çok uygun demiş ama kalıcı mı yoksa geçiçi olan mı bu benimde çok kafam karışık aşırı derece de kararsızım
Ben harun özkan bey e yatırdım (4.000 TL) şunu söylim sana harun bey diyorki iki çocuktan sonra anca daraltmak gerekir onun harici gerek yok diyor
Evet farklı işlem adı altında dediği labioplasti adı altında dosya açıldı. Kimlik veriyoruz kızlar. Kimliği verdim imzaladığım kağıtta labioplasti yazdı özel hastahane olduğu için bilgiler gizli diğer türlü biliyor sunuz devlette herşey çıkıyor
Hayır çıkmıyor. Evet hep ağladım ameliyatta bulunduğum durumdan dolayı çok utandım
Evet öyle birşey varmış banada arkadaş söyledi ben bilmiyor dum. Benim evlilik gibi bir durumum yok ama baktığım da kapalı olduğu için kanar diye düşünüyorum içim rahat. Sizin ne durumda yaptırdıniz mi kapalıydı görünüyor mu
Sen kaç bin e yaptırdın ve hangi doktor Ä
Bak kimse regl konusunu sormadı mesela . Benim işlem sonrası gördüğüm regl de işlem e bağlı bir ağrı olmadı. Sende nasıl işlem sonrası regl olduğunda ekstra bi ağrı yaşadın mı