Kalıcı kızlık zarı İçin hangi doktoru tercih etmeliyim, nolur yardım edin?

Kizlar dusunen varsa kesinlikle turgay beyi oneriyorum gecmis mesajlarimdan takip edebilirsiniz 30 agustos 2017 de yaptirdim agustos 2018 de evoendim tam bi sene sonra gerdege girdim ve kanamam fazlasiyla oldu darligi ayni ilk gibiydi suan da 5 haftalik hamileyim sakin korkmayin ben turgay beyden sonuc aldim baska doktora gitsem nolur bilmiyorum ama yasadigim icin oneriyorum
Yaa çok sevindim ben gökçen hanıma yaptırdım tutmadı mantardan şuan bana bir umut oldun turgay beye yaptırırım belki tekrardan

Ya ben 3 sene önce Ebru hanımla bir kere konuştum ozman bile bana 5000 demişti daraltma ile birlikte . Bu doktor çok uygun demiş ama kalıcı mı yoksa geçiçi olan mı bu benimde çok kafam karışık aşırı derece de kararsızım
Ben harun özkan bey e yatırdım (4.000 TL) şunu söylim sana harun bey diyorki iki çocuktan sonra anca daraltmak gerekir onun harici gerek yok diyor

Ben harun özkan bey e yatırdım (4.000 TL) şunu söylim sana harun bey diyorki iki çocuktan sonra anca daraltmak gerekir onun harici gerek yok diyor

Canım birsey sorucam burda harun özkana gitmeyı düşünenler var
Hastanede oluyor ya işlem onu nasıl yapıyorlar ben aradıgımda harun beyı farklı bır ıslem adıyla kayıt acarız demıstı
Sen nasıl yaptın o olayı?

Evet farklı işlem adı altında dediği labioplasti adı altında dosya açıldı. Kimlik veriyoruz kızlar. Kimliği verdim imzaladığım kağıtta labioplasti yazdı özel hastahane olduğu için bilgiler gizli diğer türlü biliyor sunuz devlette herşey çıkıyor

Evet farklı işlem adı altında dediği labioplasti adı altında dosya açıldı. Kimlik veriyoruz kızlar. Kimliği verdim imzaladığım kağıtta labioplasti yazdı özel hastahane olduğu için bilgiler gizli diğer türlü biliyor sunuz devlette herşey çıkıyor

Yani devlette hic bir bilgi çıkmıyor dımı?
Ayyy allah herkesı kurtarsın valla bu psikoloji cok zor

Hayır çıkmıyor. Evet hep ağladım ameliyatta bulunduğum durumdan dolayı çok utandım

Hayır çıkmıyor. Evet hep ağladım ameliyatta bulunduğum durumdan dolayı çok utandım

İnsan cok utanıyo cidden ama yapacak birsey yok
Önemlı olan ıyılesmen ve güzel sonuc Alman
Gecen bır kız harun beye 4 sene önce işlem yaptırmıs ve evlenmıs gecenlerde baya bir kanaması olmus
Hakıkaten harun bey bu konuda cok ıyı

Evet öyle birşey varmış banada arkadaş söyledi ben bilmiyor dum. Benim evlilik gibi bir durumum yok ama baktığım da kapalı olduğu için kanar diye düşünüyorum içim rahat. Sizin ne durumda yaptırdıniz mi kapalıydı görünüyor mu

Evet öyle birşey varmış banada arkadaş söyledi ben bilmiyor dum. Benim evlilik gibi bir durumum yok ama baktığım da kapalı olduğu için kanar diye düşünüyorum içim rahat. Sizin ne durumda yaptırdıniz mi kapalıydı görünüyor mu

Evet benımde cok kapalı cok şükür
Moralım cok ıyı şükürler olsun harun bey be akın bey ıkısını düşündüm sadece ıkısıde bu konuda cok ıyı baskasınıda tanımam

Sen kaç bin e yaptırdın ve hangi doktor Ä

Bir buçuk ay oldu
Ben 2.300 yaptırdım şişli medde akın beye gittim ben
Akın bey olmasaydı paramı toplayıp harun beye gidicektım o ara işsizdim
Çünkü bu olayda ıyi doktor seçeceksın hayatı bır konu

Bak kimse regl konusunu sormadı mesela . Benim işlem sonrası gördüğüm regl de işlem e bağlı bir ağrı olmadı. Sende nasıl işlem sonrası regl olduğunda ekstra bi ağrı yaşadın mı

Bak kimse regl konusunu sormadı mesela . Benim işlem sonrası gördüğüm regl de işlem e bağlı bir ağrı olmadı. Sende nasıl işlem sonrası regl olduğunda ekstra bi ağrı yaşadın mı

Hayır hic agrım falan olmadı
Harun beyde bakım nasıl oluyo?
Yan oturma pansuman gıbı seyler varmı?
Bende hıc öyle seyler olmadı
Bakım cok kolay gectı?
Harun beyde nasıl oluyor bu durum?

Bendede öyle şeyler olmadı canım pansuman falan yok iki tane ilaç verdi beş gün boyunca kullandım. Ama ben korkudan su bile degdirmedim hep ıslak mendil kullandım bir hafta öyle iyi baktım yani bişi olmasın diye duş alırken de dikkat ettim hep yüzeysel yıkadım. Yan oturma konusunda ilk bir iki gün filan ister istemez sıkıntı oluyor bir parmağınızi bile kesseniz kaç gün dikkat ediyor sunuz aman acır diye benimki de öyle oldu canım çok dikkat li oldum

Cok gecmıs olsun cnm yaaa insallah hayırlı bir sekılde atlatırız bu olayı

X