Kalıcı kızlık zarı İçin hangi doktoru tercih etmeliyim, nolur yardım edin?

Sağol tatlım önemli olan benim pskolojik olarak iyi olmamdi ve şuan şükürler olsun iyiyim

Aynen ama birde sonuc almamız allahın izniyle
Ama harun ve akım beyden herkes sonuc almıs herkesın kanaması olmus o yuzden cok rahat olmamız gerekiyor:)

Kanamaması imkansız ya Bence
Harun bey plastık cerrah oldugu ıcın doktorlar anlamaz evet
Ama benımde öyle cıdden anlasılmaz yanı

Ben kendi kendime bakıyorum mesela hiç dikiş izi bile yok oyuzden içim rahat kanar canım

Ben sorun cıkacagını sanmıyorum
Kalıcı dıkımı bir kac doktor dısında becerebılen yok
Bır cok kız olumsuz sonuc aldı baska doktorlardan
Ama bızım doktorlarda sorun yasayan görmedım cnm

Bana zaten yaptığı fotograf ları gösterdi herkesin ki kapalı idi verdiğim para helal olsun. Senin evlilik varmı yakında Benim yok

Bana zaten yaptığı fotograf ları gösterdi herkesin ki kapalı idi verdiğim para helal olsun. Senin evlilik varmı yakında Benim yok

Valla burda baska kızların işlemı gördüm
Cok korkunc komple acık.
Doktoru ıyı secmek lazım yoksa mazallah
Benım bır ılıskım var bu yaz bırseyler olabılır
Senın varmı ılıskın?

Hayırlısı olsun canım. Benim ilişkim yok bu boku yediğim şerefsizi unutamadım unutursam ancak

Bunlar özel konular canım boşverelim artık bu operasyonu yaptım ona mecbur da değilim mutluyum çok şükür. Senin ailen anlamadı mi ameliyat olduğunu gizli mi oldun

Bunlar özel konular canım boşverelim artık bu operasyonu yaptım ona mecbur da değilim mutluyum çok şükür. Senin ailen anlamadı mi ameliyat olduğunu gizli mi oldun

Hayır anlamadılar
Tek basına gıttım amelıyatı oldun geldım
Cok şükür hıcbırsey anlamadılar
Zateb rahat gectı senın nasıl gectı?

Benimde iyi geçti ameliyat hane de ki ler hep yanımda durdular konuştular

Hayırlısı ıle bu operasyonu olduk
Allahın izniyle düzgün biriyle güzel bir evlılık te yaptıkmı tamamdır
Sende gecmıse takılıp üzülme cnm

internetten çok araştırdım ama güvenemediğim için size sorayım dedim, burayıda bunun İçin açtım, Şişli med akın beymi Turgay karakayamı yoksa Korkut arslanmı? Nolur yardım edin kızlar düşünmekten kafayı yicem

Özelden yazarsan birkac isim verebilirim. Doktor cok onemlibu konuda. Samimi ve cana yakin olmali

BENDE COK CARESIZIM AKIN BEYI DUSUNUYORDUM AMA ŞİMDİ ŞİŞLİMEDDE ŞÜKRÜ BEYE GIT DEDI KESIN SONUC VERIR DEDI GÜVENIM GELDI
bİRDE HARUN ÖZKAN VAR AGLADIM EN SON SANA 4000 DEDI
INDIRIM HIC YAPMADI ELIMIZ MAHKUM
IKISININ ARASINDAYIM BASKA BIRINI ASLA DUSUNMUYORUM YAZA EVLENME DURUMUM VAR
BURDAKI SEYLERI OKUYUNCA KORKTUM OLUMSUZ SEYLERDE VAR:KK42::cry:
O YUZDEN ASLA BASKA DOKTOR DUSUNMUYORUM AKIN BEYDE 20 YILLIKMIS VE BÜTÜN ISLEMLERI OLUMLU YA TAM NPARAMI BIRIKTIRDIM YURT DIDINA CIKMIS NE ZAMAN DÖCEGI BELLI DEGILMIS :KK43:
ŞÜKRÜ BEYDE AKIN BEYLE AYNI YERDE CALISINCA GÜVENIM GELDI SANIRIM ONA GIDICEM
HARUN VE ŞÜKRÜ BEY ARASINDAYIM EVLENME DURUMUM VAR DELIRICEM :KK43:
BASKA BIR DOKTOR ASLA DUSUNMUYORUM :cry:

Merhaba Kızlar,
Sırf buraya yazmak için üye oldum çünkü bende aylarca buralardan okuyarak bu işlemi yaptırmaya karar verdim, belki bir yararım dokunur diye yazmak istedim. Ben dün Harun hocada ameliyat oldum, tek başıma gittim. Biraz zorlandım ama genel anlamı ile rahat geçti, batmalar, sızıntı ve yüksek oranda yanma var. Verdiği antibiyotik ilacı kullanıyorum ama verdiği ağrı kesiciye hiç ihtiyaç duymadım.
35 gün sonra kontrole gel dedi, sonrasında ne olur ne olmaz bir jn. uzmanı ile de görüşmeyi düşünüyorum.
Randevu alıp gidene hatta yatış işlemi yaptırıp o sedye ile ameliyathaneye girene kadar çok kötü oluyor insan ama inanın geçiyor, inşallah herkes olumlu sonuçlar alır benim düğünüme 4 ay var. Onuda mutlaka yazarım..

Merhaba Kızlar,
Sırf buraya yazmak için üye oldum çünkü bende aylarca buralardan okuyarak bu işlemi yaptırmaya karar verdim, belki bir yararım dokunur diye yazmak istedim. Ben dün Harun hocada ameliyat oldum, tek başıma gittim. Biraz zorlandım ama genel anlamı ile rahat geçti, batmalar, sızıntı ve yüksek oranda yanma var. Verdiği antibiyotik ilacı kullanıyorum ama verdiği ağrı kesiciye hiç ihtiyaç duymadım.
35 gün sonra kontrole gel dedi, sonrasında ne olur ne olmaz bir jn. uzmanı ile de görüşmeyi düşünüyorum.
Randevu alıp gidene hatta yatış işlemi yaptırıp o sedye ile ameliyathaneye girene kadar çok kötü oluyor insan ama inanın geçiyor, inşallah herkes olumlu sonuçlar alır benim düğünüme 4 ay var. Onuda mutlaka yazarım..

Bende bu ay gıdıyorum şişlimedde şükrü beye
Akın bey ona gıt bu konuda cok ıyıdır cok güzel sonuc alırsın dedı ama ben cok korkuyorum :cry::KK42:
sürecten bahsedermısın cnm??

Ex aşkınıza böyle bir konuda nasıl güveniyorsunuz, kandırdığınız kocanıza günün birinde herşeyi söylerse ne olacak?

Ex aşkınıza böyle bir konuda nasıl güveniyorsunuz, kandırdığınız kocanıza günün birinde herşeyi söylerse ne olacak?
Bu konulara böyle yorumlar yazınca çok kızıyorlar. Tövbeliydim dayanamayıp yazarım diye hiç okumuyordum çoktandır. Bu operasyonu yaptırmak isteyenler umarım bu yanlışlarından geri dönerler ve vazgeçerler .

Kimin ne yaşadığını asla bilemezsiniz lütfen ona göre yorumlar yazın..

Selam vvvavvva, ben sadece Harun hoca ile görüştüm ve direk ona gittim diğerleri hakkında bir fikrim yok bana kalırsa bu işi estetik cerrahlar daha iyi yapar gibi bir algım var. Neticede adamlar cinsiyet değişimi operasyonlarıda yapıyor.
Zaten girmeden önce bana söylediği şey bu işlem inan ki ben aldırmak gibi bir işlem büyütmeydi
Ben tek başıma gittim, çok zorlanmadım inşallah iyi gider herşey senin içinde

X